Arkadaşlar, ailelerimizin de tanıdığı birinden hoşlanıyorum ve onunla tanışıp görüşmek istiyorum. Zaten yakınımıza tayini çıktı. Kafa yapısı olarak kendimden büyüklerle her zaman daha iyi anlaşıyorum; çünkü ne istediklerini biliyorlar ve çocuksu tavırları yok. Kendi yaşıtlarımla ne zaman bir şey yaşamaya çalışsam uyuşamadım; herkes goygoy peşinde, evlilik ya da çoluk çocuk düşünen yok.
Çevremdekiler ise "Sen 30'larına geldiğinde sıkılmaya başlarsın, kafa yapın değişir, 'Gençliğimde niye erkenden çoluk çocuğa karıştım' diye pişman olursun," diyor. Ama ben zaten erken yaşta evlenip çocuk sahibi olmayı isteyen biriyim, bu benim açımdan bir sorun değil. Üniversite yerine erkenden iş hayatına atıldım, sonrasında da istediğim yazılım bölümünü kazanıp uzaktan okumaya başladım; yani hayatımı bir düzene sokmak için çabalıyorum.
Karşı tarafın mesleği gereği aylık 80-90 bin TL civarı bir kazancı var. Şu an benim kazancım onun yanında az kalıyor. Tabii ki çalışıp paramı kazanırım ama bu gelir farkı içten içe beni duygusal olarak biraz rahatsız ediyor yine de.
Asıl kafama takılan ve size sormak istediğim konu şu: İleride gerçekten bir sıkılma ya da pişmanlık yaşanır mı? Ben olacağını sanmıyorum; sonuçta dayım da zamanında kendisinden 11 yaş büyük biriyle evlendi ve yürüttü. Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani ben 31'li yaşlara geldiğimde o da 40'lı yaşlarda olacak, çok sorun değil gibime geliyor. Yani günümüzde insanlar, herkesin kendi tercihi tabii de sırf parası için veya ne bileyim artık pek konuşmak istemiyorum da 20-25 yaş farkla evleniyorlar.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, ne istediğini bilen bir kadın olman harika bir şey! 💅✨ Yaş farkı konusuna hiç takılma derim, çünkü olgunluk tamamen kafa yapısıyla ilgili. Sen zaten hayatının sorumluluğunu almış, işini kurmuş harika birisin. Aradaki 8 yaş hiç de uçurum değil, 30'larına geldiğinde gayet uyumlu bir çift olursunuz. 💖
Gelir konusuna gelince, kendini hiç küçük görme. Sen de okuyup emek veriyorsun, zamanla senin kazancın da artacaktır. İletişimi güçlü tuttuğunuz sürece kimse kimseden sıkılmaz. Etrafın dediğine değil, kendi hissiyatına odaklan. ✨
Peki onun sana karşı ilgisini hissediyor musun, ilk adımı atmayı düşünüyor musun? ☕🥰