- 1 yıl
kısa süreli ilişki de hayır ama
uzun süreli bir ilişki de evet
kısa süreli olursa heyecan bitince ayrılırsın ama amaç uzun süreliyse o zaman düşünmelisin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Yaş; Kağıt üzerindeki rakamsal bir değerdir. İnsanlar karşılıklı birbirlerinin duygu ve düşüncelerini anlarlarsa yaşın ne önemi var ki? Önemli olan sevmek, ilgi göstermek, saygı duymak ve güvenmektir.
00 Yorumla
- u1 yıl
Benim için kaç yaş farkı olduğu önemli. ben kendimden en fazla 7-8 yaş büyük kadınla sevgili olur ya da evlenirdim.. ama kendimden küçük kız istemezdim. çünkü anlaşamazdım düşünce yapısı olarak..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- 1 yıl
Kuşak farkı çok 25-35 sorun değil ama 18-28 sorun gibi mesela ama yine oda sorun Max 8 yaş birbirinizin enerjisine yetişemezsiniz
00 Yorumla Ben o kadar farkın kesinlikle anlaşma konusunda sorun yaratacağına inanıyorum. Artik bir zaman sonra sevgi de yeterli gelmeyip insan anlaşmak istiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sen daha 18 yaşındasın neyin ilişkisindesin.
çocuksun sen çocuk kal
00 Yorumla- 1 yıl
Erkek arkadaşım 8 yaş büyük, problemimiz yokk. Pamuk gibiyiz
00 Yorumla - m1 yıl
Ben 15 yaşa kadar okeyim ya olgun erkek severim bazarı çocuksu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşatır 5 yaş sorun olmaz ama 15 20 yaş sorun olur maalesef
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Sevgilimle aramda 11 yaş vardı 1.5 sene ilişkimiz sorunsuz devam etti
05 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Sana ne mk
- Cevap sahibi1 yıl
Kızla bişey yaşamadık aq sadece duygusaldı aramızdaki her şey hem sanane ahlak polisi misin
Bu durumu yaşadım 10 yaş ustu kuşak catismasi oluyor yaptiklarj saçma geliyir anlamıyorsun.
00 Yorumla- 1 yıl
Yok 10-15 yaş sorun olmaz yaaa olgun kızlar daha ilgi çekici oluyorlar bana göre 😌
00 Yorumla Her ilişkide olur sorunlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. O yaş farkında mutlu olanlar var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benim annemle aramda 17 yaş var nasıl yaratmazzzz
00 Yorumla10 üstü tehlikeli. Sen kaç o kaç?
00 Yorumla- 1 yıl
Evet
00 Yorumla - 1 yıl
Yaşanır
00 Yorumla - 1 yıl
Evet, sorun yaşatır.
00 Yorumla En fazla 10
00 YorumlaYok baba kız ilişkisi gibi olur iğrenç
00 Yorumla- 1 yıl
Evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. yaşatır tabi
00 YorumlaEvt bence yaşatır