ben 24 konuştuğum kişi 41 yaşında aramızda değişik bir çekim var 3 yıldır tanışıyoruzu başta abi kardeş gibi dertleşirdik şimdi farklı bir şey var ben sadece onu iş için kullanmak istiyorum ama onada çok alıştım kaybetmekte istemiyorumm
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kafayı bana takmış 2 kişi var şu an çevremde hem de bir di iki oldular kurtulamıyorum
Aynen kanka abi kardeş aynen
öyleydiiii dedim zaten
Başından beri o gözle bakıyordu sana inan bana
biliyorum : ) ama şimdi sadece iş bağımız kalsın istiyorum öylede olmuyor
Çok şey istiyon knk
hemde çok büyük bir problem
niyemiş
baba kız gibi
Adam kesin zengin statüsü yüksek biridir 😅
Fazla bi yaş farkı yok
17 yaş var ya, nasıl yok
@CapillatusArcus kız olgun, o yas farkı kapanır
Nesi olgun ya, daha büyümemiş. Sen de bu yaşta kızları böyle görürsen öbürlere ne diyelim :/
@CapillatusArcus büyümemis derken? 18 yaştan mi bahsediyoruz? 23 yaşından sonra yavaş yavaş olgunlasir insan. Bu süre uzar tabi ama 18 19 yaş ergenliğini de üstünden atmış olur en azından
Allah aşkına seninle yaşıt bile o kadar çocuk gibi davranan kız var ki. Bunalıyorum şahsen onlarla konuşunca bile. Çocuk doğurabilmek olgunluk mu
@CapillatusArcus çocuk ne alaka ya? Ben zihinsel olgunluktan bahsediyorum bi kere. Konuyu üremeye getirdin
Ben de ondan bahsediyorum da, anlamadığına göre herhalde fizikselden bahsediyorsun sandım
Kim anlamiyo belli 😂 tamam sensin
Arkadaş olarak devam et bence
Bu ilişki olmaz tatlım çok büyük yaş farkı var
: ( niye olmasın ya
@sosyopsikopatadam1 lim çekemiyo
Bu ilişki olmaz tatlım çok büyük Yaş farkı var. Diyen kız
Tatlım sen 30 olduğunda o adam artık yaşlı olacak hasta bakıcı mı olacaksın
Muhtemelen seni etkileyen şey de hayat deneyimleridir adam baban yaşında resmen
Tamam dayı hadi işine bak boş yapma fikrin varsa aşağıda yorum yaparsın salça olma her yere
Zoruna mı gitti
Ne zoruma gitti dayı cehaletin mi üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokman mı
Kızı çekemedigini açıkça söylemiş olmam zoruna mı gitti? Rahat bırakın şu kızları artık. Senin gibi zilliler yüzünden sevgili yapamaz olduk mk
Senin hayatta kalman bile mucize aw salağısevgili istiyomuş bi de
Kes. Şuradan ikile 👉
Dayı buradaki boş yapan fazlalık sensin fark etmeni beklemiyorum zekan yetmez ama neyse
Şuradan dedim 👉
Dayı hadi ordan için zorluyon şansını yaşına hürmeten ses etmiyom kalmışsa gururun hadi al da git
Hürmet etmesen ne olur be, ezik.
Aasiktiryemek yazmıştım sen onu da çeviremezsin yardımcı olayım sana zekan yetmez malum
🧠 Al bismillah
Şu an seninle konuşurken zekamin %1 i ile konuşuyorum. Yoksayiyorum seni. Sen bir hiçsin. Bir sevgilin bile yok. Çirkinin tekisin. Erkekler bile teklif etmiyo sana. Gelmişsin buraya kızın ilişkisine nane oluyon. Kiz 41 yaşında da olsa bulmuş. Seni mikleyen yok sen kendini düşün. Hadi bakiyim
Dayı 🧠 al bismillah
Ezikliğini millete salça olarak gideremezsin 🍅 🍅
Hı hı, tamam sensin. Çok aciz birisin. Sana acımıyorum Allah acısın. Ders almak istersen gel. Daha bişey demiyorum çünkü seninle konuşmak duvarla konuşmaktan daha kötü
Konuşma a. m. ı. n. a. k. o. d. u. ğ. u. m. u. n. s. a. l. a. ğ. ı
S. İ. K. T. İ. Rolup gidebilirsin görüşümün altından
Sen de benim altımdan kurtar kendini yavru 😁
Sevim koş aw bakiri konuşuyo
Ahahaha, altımda inliyon farkında misin 😂
Az kaldı biraz daha dayan geliyor 😂
Sevim koş eliyle bile 3 dkyı bulamayan bakir ağlıyo
Bitti bitti içine boşaldım. Tamam bundan sonra söz altıma almicam seni 😁
Dayı 30 yaşında bakir olmak zor anlıyorum kimsenin seni istememesi çok koymuş sana anlıyorum ama gurursuzluğun da bu kadarı neyse nasır tutan ellerine krem sür de kanamasın
Muck ❤️😂
Dayı gtten veriyon belli yoksa erkeklik gururun olurdu seni temiz skiyolar ki erkekliğini kaybetmişsin
Annen baban da doğduğunda oğlumuz oldu demiştir kdmdşd bi bilseler kimlerin altındasın kahrolurlardı
Hadi selametle
Gururlu kızımız edebiyatın dibine vurdu yine. Müsait zamanında gel de plaket vereyim sana. Sevinirsin 😂
Yok dayı sen vermene devam et ben plaketimi kendim alırım
İtiraz etmediğine göre nokta atışı yapmışım ya kdkfsğfm
Benim kaybedecegim bisey yok bebişim sen bekaretin bozulacak korkusuyla arkadan yediklerini bi gözden geçir 😬
Senin kadar yememişimdir be dayı
Bakir bir or sp u olmuşsun dikkat et de birini bulup evlendirirlerse seni kıza hastalık bulaştırmayasın
Senin yediğin sana yeter. Dikkat et yırttırma. Hadi sana iyi isler 😂😂
Senin yediğin kadar değildir demek yıtılmışsın ki deneyiminden bana öneride bulunuyosun sağ ol bir gün denersem önerini dikkate alırım
Hadi şimdi p*rno 31ine devam et zaten max 3 dk sürersin sonra gelir bana sataşırsın
Tamam be... özür dilerim. Kusura bakma olur mu? Bi takılayım dedim çok sert çıktın en baştan o yüzden uzattım. Dikkat et kendine hoşcakal abim
Dayı gtten verme mevzusuna hala yok demedin pdkfğskd hala doğru yani
İşte terbiyesiz edepsiz biri olduğun burdan belli oldu. Hadi sen kaldırımına geri dön varoş seni. Belki ayaküstü verecek birini bulursun 😂
Yok dayı senin işine taş koymam korkma istediğin köşe başında ışıkta bekle
ya arkadaşlar bu ne iğrenç bir münakaşa aşk olsun ya çok ayıp gerçekten @sosyopsikopatadam1
Seni kullaniyordur kesin
şu an kullanılacak bir durum yok ki ben onu kullanıyordum bu zamana kadar
Cinsel iliskiniz illaki oldu
yoooo olmadı muhabbeti bile geçmedi
Problem değil
Baya fark var
Pompa