31 yaş kadının 23 yaş erkekle ilişki yaşaması sizce mantıklı mı, şans vermeye değer mi?

Yaşım 31, hatta bu ay yeni 32 oldum diyebilirim. Karşımdaki kişi ise 23 yaşında, yılbaşı itibarıyla 24 denebilir. Ben tayinli çalışan bir kamu görevlisiyim; kendisi de aile dostumuz sayılır. Yani şöyle: Araya uzun zaman girmişti ama memlekete geldiklerinde annemlere uğramışlar, görüşmüşler. Ben o sıralar üniversitede okuyordum yanlış hatırlamıyorsam. Çocuğun annesi zamanında, annem çalışırken ablama 8 sene, bana da 1 sene kadar bakmış küçükken. Yani pek yabancı sayılmayız.

Tayinim onların olduğu şehre çıkınca annemler teyzesiyle ve annesiyle görüşüp sohbet etmişler. Annem de "Gelince sana uğrarız, hasret giderir, sohbet ederiz" demişti. Gittik, oturduk, sohbet ettik. Neyse, ben bir şekilde öğrendim; birinden haberi uçtu bana. Çocuk benimle görüşmek istiyormuş. Anlattıkları kadarıyla —ki kendi konuşmalarından da anlaşılıyor— yaşına göre gayet olgun biri. Üniversiteden vazgeçip mesleğe atılmış, babasının mesleğini devam ettiriyor. Sonrasında çalışırken üniversiteyi kazanmış, şu an uzaktan okuyor ve son 1 senesi kalmış. Yani bir yandan çalışıp bir yandan okuyor.

Kendi aile kurmak, çocuk sahibi olmak istiyormuş. Gece hayatı, alkolü falan yok; arkadaşlarını azaltmış, yakın takıldığı çevre bir elin parmaklarını geçmez. Düşünce yapısı olarak da gayet olgun. Görünüş olarak da yan yana sırıtmayız; bana zaten genelde 26-27 derler, çocuk da dışarıdan bakıldığında söylemeseler 26-27 gösterir. Yani yan yana çok sırıtmayız gibi geliyor.

Ama sizce olur mu? Ne diyorsunuz, fikirlerinizi almak istedim. Özellikle böyle bir ilişki tecrübesi yaşayanlar varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler!

Güncellemeler
15 sa
bende evlenemedim mesleğim okulum koşturmak derken kafama uygun birini bulamadım annemde benim hakkımda napsın büyüğü evli ufağını evlendiremedik daha demiş sadsjadsjasj :D
31 yaş kadının 23 yaş erkekle ilişki yaşaması sizce mantıklı mı, şans vermeye değer mi?