Sende 29 sun? Yaşıtların senden 5 yas küçüklere bakar. Kuzenim 34 - fazla da olabilir- iken mi ne 26-27 yaşında kadınla evlendi. Genelde ilişkilerin çoğu öyle 30 yaşındaki erkeklerde yaşıtım kızları tavlama derdinde. Ve burada önemli olan yaştan çok kafa uyumu ve ikinizin olgunluğu. Babam mesela 52 yaşındadır ama sadece yaşlidir. 0 olgunluk. Sanırım sizde hızlı yaslananlardansiniz herkes gibi, kendinizi minik sanıyorsunuz. 32 lik eski sevgilim vardı 13 yaşında çocuğu varken kendini bebek gibi görürdü. Aklıma o geldi bir an djdhjsjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ideal işte. 29 yaşında olduğunu unutmuşsun sanki 24 gibi demişsin
ama adam 36 yaşında?
Kız körpe kalmaz mı biraz adamın yanında?
Ne körpesi kızda otuzuna merdiven dayamış son basamağa gelmiş 😂
Sende 29 sun? Yaşıtların senden 5 yas küçüklere bakar. Kuzenim 34 - fazla da olabilir- iken mi ne 26-27 yaşında kadınla evlendi. Genelde ilişkilerin çoğu öyle 30 yaşındaki erkeklerde yaşıtım kızları tavlama derdinde. Ve burada önemli olan yaştan çok kafa uyumu ve ikinizin olgunluğu. Babam mesela 52 yaşındadır ama sadece yaşlidir. 0 olgunluk. Sanırım sizde hızlı yaslananlardansiniz herkes gibi, kendinizi minik sanıyorsunuz. 32 lik eski sevgilim vardı 13 yaşında çocuğu varken kendini bebek gibi görürdü. Aklıma o geldi bir an djdhjsjs
@asiprens2905 ondan 3 yas buyuk ex in 13 yaşında çocuğu vardı. Körpe diyor hahhahah
@boynuzluvoyvoda Eskiden 20 yaş farka normal denilirdi şimdi yedi yaşa çok diyen kızlar türedi 😂
Yalnız kalınca çok ağlarlar sonra. Zaten zar zor anlaştığımız kişi buluyoruz bir de yaşına mi bakicaz? Azıcık mutlu olucaz onun da içine ediyorlar
Öyle pek yaş aralıgı yok yahu gayet normal buna mı takıldın Sende cideen yaa
Bir 35 üzeride ben alırım
nasıl?
Bulursam iste
bi müdetten sonra yaşa bakılmaz
neden
yaşlar kemale ermiş. Ya evde kalınacak ya da evlenilecek arada ki fark hiç bişe
7 yaş çok değil bence
Hayır gayet iyi. Gayet ideal bir yaş aralığı.
Gayet ideal tam olması gereken yaş
İnsanın yaşı ne olursa olsun farketmez
fark önemlşi yaa
29 sun ve ne diyorsun. Küçülde cebime gir
Kız erkeğe göre körpe kalmaz mı ki?
Körpe ne ya yok bebeksin. 29 yaşındasın sen olgunsun artık 50 yaşında adamla da evlenebilirsin. 18 olsan neyse körpe kalir derdim
Bence evet
evet derken
Kız erkeğe göre toy ve körpe mi kalır yani?
Hayır kişiden kişiye değişir yaş farkı çok sadece
fark max kaç olmlı sence?
Yani bence kişiler ya yaşıt olmalı ya da 3-4 falan
Görünüşünüze bağlı
Derken?
Cevabım gayet açık 3 5 defs daha oku
İyi işte büyüyünce de giyersin.
yani abes?
Abes değil çok mantıklı.
Normal.
Tam sınır aslında
fazl