Eşim her şeye küsüp küfür ediyor, sürekli tavır yapıyor; bu evlilikte nasıl davranmalıyım?

Eşimle 6 aydır evliyiz hoşuna gitmeyen saçma sapan yani ufak tefek sebeplerden sürekli tavır yiyorum, küsüyor gidiyor konuşmuyor, bazen öfkeleniyoruz küfür ediyor ben alınıyorum küfrüne anlamıyor, küsüyor konuşmuyor hiç ben yaklaşana kadar yazana kadar böyle olduğunu bilsem evlenmezdim. Mesela 3 gün önce işten geldi, elimi yakmıştım hastaneye gidelim dedi, yeni işten geldiği için dinlen geçmezse birazdan gidelim dedim, iki saat sonra geçmedi eczaneye gidelim mi dedim tavırla gidelim dedi, bu saat olmuş gidelim diye bağırdı, bağırma dedim niye bağırıyorsun dedim gitti öbür odaya sinirlendim kalktım bavulumu topladım anneme gidecektim bırak dedim bırakacaktı yolda vazgeçtim eve gelmeye ısrar ettim yoksa anneme bırakıyordu. Dün mesela kız arkadaşımın düğünü oldu gittik, evlenen arkadaşın erkek kardeşi yaşı 18 yaşında tanıyorum, eşim bir kızın elini tutmuştu halayda sinir oldum, ben de erkek kardeşin yanına gideyim mi halay oynayayım dedim, halayda elimi tavırla bıraktı yine eve gelene kadar konuşmadı, evlenen arkadaşıma hoşçakal demedi. Arabada annem de gelmişti eve bırakırken sen de git annene dedi, elbisem yoktu gidemedim yorgundum, o da ablasını alacaktı yoldan. Anahtarı ver gideyim dedim, bağırdı yine defol git s.. git sen git dedim, senin gibi p+slik biriyle evlendim dedim dünden beri yine konuşmuyor bu nedir ya nasıl davranacağım ben, o başka odada ben başka odada şimdi bunun gibi bir sürü şeyler

Güncellemeler
1 gü
Bana ne yapcağımı söyleyin konusmuyor dün geceden yine küsmüş yarın diyelim boşanma davası açtı ne yapmalıyım Şu an bile yine benmi gideyim yanına konusmaya
Eşim her şeye küsüp küfür ediyor, sürekli tavır yapıyor; bu evlilikte nasıl davranmalıyım?