Eşime karşı nasıl tavır takınmalıyım?

Eşimle görücü usulü evlendik aileler vasıtasıyla birbirimizi ilk gördüğümüzde beni beğenmediğini zaten hissettim görünce bi yüzü düştü ben işte gerçekten etkilenmiştim çok yakışıklı ve dikkat çeken birisi de. Zaten erken evlendik ben 22 o 24 yaşındaydı evlendiğimizde ama evlendigimizden beri aramızda bi karı koca samimiyeti yok c**nsel hayatımız çok kötü durumda değil ama sık da değil. Ben eşimle karşılıklı vakit geçirmek bir şeyler yapmak istiyorum ama benimle gerçekten hiç ilgilenmiyor halbuki evleneli daha 1 sene bile olmadı belki de ilk görüşte beğenmediği hoşlanmadığı için böyle daha da bir şey hissetmedi demek ki bana karşı, ama ben ona gerçekten ilgi duyuyorum ama o bana böyle oldukça ben de kendimi geri çekiyorum mecburen kendimi düşük göstermek istemiyorum benim ilgim var da onun ilgisi yok gibi göstermek istemiyorum. Fiziksel olarak çok güzel biri değilim ama çirkin de değilim ve görünüşüme özen gösteren bakımlı biriyim, genel olarak ortalama veya ortalamanın bir tık üstü tipe sahibim ama öyle ortalamanın çok üzerinde ahım şahım bir tipim yok. Eşime karşı nasıl tavır takınmalıyım beni sevmiyor yani bunu anlayabiliyorum sanki benimle de içinden gelmeden evlenmiş gibi hissediyorum. Nasıl tavır takınmalıyım eşime karşı sizce ben sadece sevilmek ilgi görmek istiyorum ama bunu ondan alamıyorum, o bana bir adım gelse ben
ona bin adım giderim ama ilgisi olmadığından bunu da yapamıyorum
Eşime karşı nasıl tavır takınmalıyım?