Eşime artık nasıl davranmalıyım?

6 aylık evliyiz. maalesef hayatımın en büyük hatasını bu insanla evlenerek yapmışım. Tanıyamadım evet tanıdığım çözdüğüm özellikleri oldu ama benim için gerçekten sorun olan şeyleri bilemedim göremedim. Çok fazla çatışıyoruz. Kendisi çıkarcı cimri bencil kendine hayran kendini çok seven birisi benim karakterimde tam tersi hep iyilik yapmayı seven biriyim. Kabalıklar berbat hareketler yapmaya başladı evlendiğimizden beri. Tabiki bende hata yok demem bende bağıran kavgacı bi insan rolünde oldum. 1 ay önce birşeyler konuştuk ikimizde iyiye doğru gidiyorduk ama yine bi yerde dama dedi. Dün kendini yerlere attı kavga ediyorduk bağırmaya başladı bende kendini tutmaya çalıştım çünkü bildiğiniz bas bas bağırıp tepindi tabi bu ana kadar tüm pazar kavgayla geçti saatlerce. Bende olgunca 2 dk otur bi su iç gidersin dedim apartmana rezil olmak istemedim. Baktım yok tutamıyorum 29 yaşında ki adam bildiğiniz tepiniyor bırak beni diye haykırıyor ve ben gerçekten o an evden öyle çıkmasın diye direndm baktım bende ordan oraya savruluyorum. Sonra sen delisin hadi yürü git yallah bi daha da bu eve gelme dedim. 5 6 saat sonra geldi ben erken uyudum p sabaha karşı gelmiş bide yatakta yanımda uyumuş öğlende ben çıkıyorum görüşürüz dedi cevap bile vermedim gece 12 de geldi (işi bazen bu saatlerde bitebiliyor geç başlıyor geç bitiyor) yine geld kapıyı açtım yüzüne bakmadan arkamı döndüm balkona geçtm. Olgunca sakince düşünüyorum tek yol ayrılmak geliyor şu an hala bu evdeyim. Herhangi bi özür konuşmaya çalışmada olmadı bende sessizce duruyorum doğrusu bu mu artık çokta sağlıklı bi insan olduğumu düşünmüyorum

Eşime artık nasıl davranmalıyım?