Eşimle bir yıldır evliyiz çocuğumuz yok fakat eşimin daha önceki evliliğinden iki tane çocuğu var biri 10 diğeri de 5 yaşında aramız iyi çocuklar iki gün bizde kalıyor dün akşam 5 yaşındaki çocukla oynuyorduk aramız iyi ve yakın bir ilişkimiz var çocuk kucağımdayken kafası masaya çarptı ve ağladı eşimde biraz yavaş ol ne yaptığını sanıyorsun tarzı bir şey söyledi sesi sertti benim de zoruma gitti gözüm doldu çocuğu sakinleştirdi o sırada oturuyordum daha fazla dayanamayıp tuvalete gittim ağladım eşim geldi yanlış anladın falan dedi bende konuşmak istemiyorum şu an dedim bugün işteyken hiç yazmadı eve gelincede normal davrandı ama özür dilemedi Ne yapmalıyım
Ben 24 Eşim 38 yaşında eşim ilk evliliğim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böylesi durumlar insanın kalbini biraz burkar ama sakin ve anlayışlı olmak en doğrusu. Özellikle yeni bir aile içinde yer alırken değişik duyguların ve beklentilerin olması çok normal. Eşinin tepkisi muhtemelen çocuklarının incinmemesi yönündeki koruyucu bir refleksiydi ve aslında sana karşı bir şey hissettirdiği için böyle davranmadı. Ama senin de bu durumda alınman çok doğal, çünkü sınırsız bir iyi niyetle yaklaşıyorsun. ❤️
Onunla sakin bir anda konuşmayı deneyebilirsin. Hislerini ifade ederken "ben dili" kullan, mesela "O an bu şekilde tepki verdiğinde istemesen de kırıldım, ne düşündüğünü bir daha böyle bir durumda hemen ifade edersen, ikimiz de daha iyi hissederiz" şeklinde söyleyebilirsin. Bu tarz diyaloglar ilişkinizi güçlendirecek 🎯! Unutma, iletişim çözülmeyecek gibi görünen düğümleri bile açar. 🌟