Eşim sürekli hakaret ve küfürler ediyor ne yapmalıyım?

29 yaşında kendi işinde memur olarak çalışmaktayım. Ekstra boş zamanlarda da işler yaparak aileme bakıyorum. Yalnız karım sürekli bana işe yaramaz bir insan olarak bakıyor. Aşağılayıp hakaretler ediyor. Ona istediğim bir hayat sunamadığım için beni hep küçük görüyor. Biraz borcumuz var bende çabalıyorum bitmesi için. İhtiyaçlarının fazlasıyla karşılıyom. Ne yapsam ne etsem yok. Eve girmemle beni eleştirmesi başlıyor. Aileme bana hatta ölmüşlerime bile küfür ve hakaret ediyor. Köpek, beyinsiz, canım , ağzına sı** sürerim s, seni mahvederim ve ben kimlere layıktım seni aldım diyor. Hep sabrettim 3 yaşında bir oğlumuz var. Alttan aldım olmuyor. Herşeyi açıkla söylüyorum olmuyor. Evimde israf hat Safa’da. Babam beni alacak git beni boşa diyor. Senin işine paranada sı** sürerim sürerim diyor. Görücü usulü evlendim. Nişanlandığımızdan beri hep herşeyde küsur görüp eleştiriyor. Hakaret hat Safa’da çocuğumuda alıp giderim diyor. Ben bu hakaretlerini kaydettim ekran resimlerini aldım. Boşansam işime yarar mı. Ses kaydı al ne yaparsan yap sanada çok banada çok dedi en son. Ailesi ile iletişime geçiyorum yok aynı kafadalar gelip kızımı alırım diyorlar. Gelin alın dedim gelmiyorlar. Ne yapacakm anlamadım bu hakaret ve zulme ne kadar dayanabilirim. Çocuğumda bazen onun ağzından çıkanları bana söylüyor. Şiddet yanlısı değilim sadece sabredip Allah a bırakıyom
Eşim sürekli hakaret ve küfürler ediyor ne yapmalıyım?