Eşimle yaklaşık 3 aydır evliyiz ama sürekli beni aşağılıyor ağzına geleni söylüyor ve beni sadece evi çekip çevirecek hizmetçi gibi görüyor ikide bir kavga çıkarıyor bıktım usandım sizce ne yapmalıyım daha 22 yaşındayım ve psikolojimi bozdu😪😪😪
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılEşin iyi kötü vs değil bildiğin hasta.
Hayatta baş edemezsin ve gittikçe durum daha kötü olur.
ayrılacağım dediğin an ayrılmalısın. birden dünyanın en harika adamı da olabilir ve o an çocuk vs yapabilirsin ama geri döndüğü zaman kabus başlar.
Tek çare ayrıl.
sokakta kalsan bile bu tiple bir ömür yaşamaktan iyidir.180 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDostum Allah yardımcın olsun. Bu tip erkekler ne yazikki cok var. Yani değişebileceğini düşünüyorsan sabret. Uzun bir süre sabret hatta. Konuş onunla. Ama öyle bir izlenim yok ise koca bir hayat bu şekilde geçmez.
10 Yorumla
Canım benim... 22 yaşında nasıl da kıydın kendine evlilik gibi bir kuruma atıldın. Bu bildiğin intihar olmuş. Allah yardımcın olsun. Bir uzmandan destek almanı öneririm. Fakat kesinlikle bu adamdan emin olana kadar yanlışlıkla olsa bile hamile kalma. Dikkat et. Sağlıklı değil bence eşiniz.
63 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı olmadığını düşünüyorum ne oluyorsa sanırım kültür farkından dolayı oluyor
Soran+1 yılCahillikten oluyor
+1 yılAmacı derdi ne? 3 yıllık evliyim desen bıktı dicem o bile erken.. güzelce konuş konuşmaktan anlamıyorsa anne babasını al karşına konuş oğullarına akıl versinler ha oda olmuyorsa gençliğini heba etme boşa gitsin aklıma bişey gelmiyor başka..
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi memlekette konuşuyorum konuşuyorlar amabir işe yaramıyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
34Cevap
+1 yılhic bir sey icin korkma bunu sana yapanlar utansin bic bir zaman yolu yarida birakma vaz gecme ne yapmak istiyor gonlun onu yap hic bir sey kaybetmezsin pismanlik duyma acimak yok sana bunlari yapan kisiler acimiyorsa sende acima
00 YorumlaŞimdiden böyle davranıyorsa ayrıl kurtul derim bacım. Çünkü zaman geçtikçe ayrılmaya çekiniyorsun hele bide çoluk çocuk olunca onun için katlanırım demeye başlıyorsun. Daha şimdiden böyle kötü davranıyor, ayrıl kurtar kendini.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılnormal cunku bız erkekler kolay sıkılır bunalırız ık 1 sene yasanır ve bıter ask sevgı kalmaz canımız ıstedıgınde ıkı guzel u-cumle eder alacagımızı alır sonra kendı bıldıgımızı okumaya devam ederız hayatın kanunu gıbı bırsey
01 Yorumla- +1 yıl
sana kım dedı evlen :D bır hısımla evlenın sonra aglamalar zırlamalar
+1 yıl34 yaşındayım çocuk yaptım asla düzelmedi kötüye gitti bir uzmana birlikte gidin düzelmezse ayrıl dünyanın sonu değil çocuk olunca elin kolun bağlanıyor çünkü... Benimki aşağılamayla başladı sonra üzerine eklendikçe eklendi ama şu iyi yönleri var diyip durdum aptalım çünkü sen olma!
65 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi düzelmedi
- +1 yıl
@Tatlı_günahlar hayır da diyebilirim evet de... Normal küs değiliz kızım yorar 0 sosyal hayat VS haklısın falan der tartışırız bir haltı da becer bakmıyorsun 1 çocukla rezil oldun der ki bu adam günde 1 saat bakmaz kızıma... Sen ev kadınsın farkında mısın git çalış o zaman der... Yani bunca hakareti işitmek için okumuşum...
- +1 yıl
Çok ayıp etmiş enişte sana. Bir insan nasıl eşinin kiymetini bilmez hiç anlamıyorum gerçekten. İnsanın eşi dünyanın en güzel kadınıdır erkekte ama gel gör ki bazı erkekler beş kuruş etmez eşine karşı. Umarım her şey daha güzel olur hayatın boyunca.
- +1 yıl
@Tatlı_günahlar pek sanmıyorum neyse odur ama yine de teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. T. k. p Atacan mi karşılık verip.
muhtemelen cinsel yetersizliği ve özgüve problemi var. acısını gücünü yettirebileceği tek kişiden çıkaran aciz insanlardan. tez zamanda kurtulmanı tavsiye ediyorum.
50 Yorumla
+1 yılAyril ya bunu da mi biz söyleyelim ipler kopmus artik duzelmez sana yaptiklari unutulmaz ki zaten adam da düzelmez mecbur ayrilican yoksa şiddet gidetek artacak buna emin olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAçık açık konusmalisin.
Biz erkekler bazan çok sevsekte kirabiliyoruz
Bunun çok olması iyi değil yıpratır sizi027 Yorumla
Soran+1 yılKonuşsam dinlemez çok biliyorsun sen der geçer
- +1 yıl
Oyle bir tutummu olur ya hayati paylasiyosunuz baglamiyosunuzki birbirinizi
Soran+1 yılDaha neler neler hakaretler küçük görmeler evin hizmetçisi gibi davranmalar çalışıyorum birde ben
- +1 yıl
Birak diyecem bir mecburiyetin yoksa ASK diyecemde hayat musterek desen yok hor görme var bir romantizm yok.
Soran+1 yılBeni bağlayan hiç bir şey yok kalmadı güzel olan ne varsa bitti ama vicdanım kaldı güzel günlerin hatrı diye diye ölüm çıkar herhalde çünkü fiziksel şiddette var psikolojiğin yanı sıra
- +1 yıl
Dayak varsa durulurmu ya bir kadına el kalkarmı ya o ne biçim bir acziyettir.
Soran+1 yılBoğazıma sarıldı öldürecekti neredeyse
Soran+1 yılMorluklarım var
- +1 yıl
Bak sana açık konuşayım bende az masum değilim samimi olalım şimdi ben bide canimdan cok sevdiğim birini incittim hemde çok ağır. ama dayak el kaldırma bunlar çok ama çok ağır. Kadının senin sadece koruman cicegindir. cicekler incitilmez. seninkisi iyice nobran bir tip ben olsam polis bile çağırmayı denerim
Soran+1 yılDenemek istedim
Soran+1 yılAma yapamadım
- +1 yıl
Korkma hic bir kadının bu şekilde bir davranışa hakkı yok. hicmi cevren yok anlatabilecegin dertlesebilicegin
Soran+1 yılUzun süre yurt dışında yaşadım o yüzden yok
Soran+1 yılOlsa zaten buraya böyle bir konuyu açmam
- +1 yıl
Peki sen bu adamdan kurtulmak istiyormusun gercekten
Soran+1 yılİstiyorum
- +1 yıl
Bu olanlara sahit kimse var mı ya da akilli cihazindan video oynatabilirmisin gizlice yaptiklarina delil icin
Soran+1 yılHer şey aniden gelişiyor yapamıyorum
Soran+1 yılPsikolojik olarak yoruldum sürekli küçücük şeyleri büyüten bana iyi davranmayan hakaret eden zekamla herşeyimle bana hakaret eden arada bir iyi davranınca herşeyin geçtiğini düşünen bir adamla evliyim örnek vereyim önceki akşam kavga ediyor benimle ertesi gün özür bile dilemiyor ve üstüne üstlük yine bağrıyor masada bir bardak görsün ya da aynanın üstünde bir parmak izi bu onun için yeterli oluyor sabah günaydın yerine neden kalkıp temizlik yapmadın diyen bir adam bu
- +1 yıl
Durumunuz nasil maddi olarak
Soran+1 yılİyi çalışıyoruz ikimizde destek olmak için bende çalışmaya başladım ama yetmiyor izin günümde dinlenemiyorum bile
- +1 yıl
Valla dedim ya bu adama göre ben melemisim
Bende cok kirdim incittim ama en azindan Seviyorum ya hatamin farkindayim üzülüyorum ve hep aci cekiyorum her üzdüğüm aklima geldiginde
Soran+1 yılVe kendisini normal zannediyor beni düzeysiz olaraj görüyor
- +1 yıl
Gizli kamera alabilirmisin ama bunu gercekten kurtulmak istiyosan yap
Soran+1 yılPeki sen nasıl bir hata yaptın
- +1 yıl
Istersen mesaj olarak anlatayim özel biraz
Soran+1 yılOlur
+1 yılönce bu yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalış ona baktın anlamıyor hala devam ediyor bas k*çına tekmeyi. bir ömür çekilmez böyle bir insan
10 Yorumla
+1 yılarkdsımole saygısız adamla nedene vlendın ayrıl olsunbıtsın ayıp yaptıgı canım kardesım uzulme ya takıp at
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı. Evlenmeden önce prensesler gibi mi davranıyordu sanki?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Bu çok aşağlıkça bir durum kendini ezdirme kadınlık onurunu yere serme onun senden üstün bir yanı yok durumu düzeltmeye çalış çünkü sen ne bir köle nede bir hizmetçi değilsin sen bir insan ve bir bayansın
00 YorumlaNarsist pisligin tekiymis bosa gittsin calis once hep
12 Yorumla
Soran+1 yılTam bir pislik düşünsenize Hergün aşağıladığınızı üniversite bitirmenize rağmen hiç bir şey bilmiyor muamelesş yaptığını eşinizin
+1 yılBu durum git gide içinden çıkılmaz bir hal alır kendi kusurlarını görmezden gelip sizin en ufak bir hatanızda mesele büyür de büyür konuşun anlaşmalı boşanın yoksa birbiriznize çok zarar verirsiniz
00 Yorumla
+1 yılbenimde evliliğim kötü istersen ayrıntılı konuşabiliriz yazarmısın
00 Yorumla
+1 yılTavsiyem yılanın başını küçükken ez sesini cikarmazsan daha çok yüz bulur
10 YorumlaGüzelce konuş anlamıyorsa hiç uğraşma ilerde daha çok pişman olursun
10 YorumlaHiç düşünme, hemen ayrıl! Bundan Baba da olmaz, Eş de olmaz. Zararın neresinden dönersen, kârdır.
10 Yorumla
+1 yılSizden evlilik olmaz 3ay dır kadında evlilik zaten bahane aramanıza gerek yok boşanın kurtulsun cocuk. Kankalı özgür zengin hayat peşinde heba olun gidin
00 YorumlaOna simdi sesini cikarmaz ilerleyen donemlerde dahada azar bu olay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana degersiz hissettiren biriyle olma. Ikinci bir hata cocuk yapman olur. Cocugun yokken bosa gitsin.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,3b cevap paylaştı. saygıyı yitirmişsiniz. çok yazık bu iş bitmiş. insanlar sevdiğinden bazı kelimeleri söylerken sakınmıyorsa o iş bitmiştir.
01 Yorumla- +1 yıl
Bncede
Öncelikle olarak sorman gereken soru şu aranızda yaş farkı var mı varsa kaç
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok erkemw evlenmissiniz? bide eşinizi cok iyi tanımadan evlenmissiniz
00 YorumlaBu evlilik yürümez özele gel psikolojik destek olurum sana
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle biriyle evlendin?
01 Yorumla
Soran+1 yılBöylee biri olduğunu bilemezdim çok farklı biriydi
+1 yılEvlenmeden önce farklı biri miydi?
09 Yorumla- +1 yıl
Sonradan görme diyorsun
Soran+1 yılEvet daha ince kibardı beni sevdiğini hissederdim merhametliydi şimdi bana şiddet muamelesi yapan kaba saba biri oldu
- +1 yıl
Ama illa ki anlardın bir insan neyse odur. Peki sevgili olduktan ne zaman sonra evlendiniz?
Soran+1 yıl1 yıl
- +1 yıl
1 yıl çok erken bir süre evlilik için insanı tanımak için ondan kaynaklı bu sorunları yaşıyorsun.
Soran+1 yılBelki de ama gerçek yüzünü göstermedikten sonra
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına bu şekilde devam ederse bence boşanmalısın böyle biriyle hayatını mahvetme
Soran+1 yılİnan yoruldum sabah akşam ağlıyorum sadece işte rahatım
- +1 yıl
Özelden yaz ordan konuşalım istersen
Neden evlenmis pislik
00 Yorumlagit anne evine aç davanı hakaret boşanma nedeni
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Evlilik öncesi nasıldı
00 Yorumla
+1 yılTers yap, atarlan, haddini bildir
00 Yorumla
+1 yılTaviz tecavüz ü getirir.. geri adım atma kızım
00 Yorumla
+1 yılSeverek mi evlendımız
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılÇocuk yoksa Bırak
Bir ömür böyle geçmez02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız vicdanım elverse hemen yapacağım artık kafayı yeme noktasına geldim
- +1 yıl
Hangi Şehirde Yaşıyorsun
Yaş kaç
Çok üzücü saygı en önemli unsur olmalı
012 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok yoruldum
Soran+1 yılAşağılanmak çok yorucu hakikaten
Soran+1 yılTeşekkür ederim biraz da olsa paylaştığınız için
Soran+1 yılBana saygı göster dememe rağmen bile bile lades gibi bir şey bu
Soran+1 yılArtık gücüm tükendi
Soran+1 yılÇok arkadaşım yok benim
+1 yılneden evlendin ki bilmiyor muydun
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar hep önce güzel yüzünü gösteriyor
- +1 yıl
hımmm ilginç
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Neden böyle davranıyor sorun ne?
06 Yorumla
Soran+1 yılSorun fikirleri karakteri takıntıları sorunu yaratanda çözemeyende o
Soran+1 yıl1 yıl
Soran+1 yılVar
- Aile & Toplum konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılpeki neden böyle yapabilir severek evlenmedinizmi
00 Yorumla
+1 yılBosanmalisin bence cocuk yapmadan
00 YorumlaAyrıl öyle bir asamla ömür geçmez
00 YorumlaAyrıl böyle bir adamla ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılayrıl hayada dost hayatı yaşa biri ile
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyken tanıyamadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle görünüyor
- +1 yıl
Yatakları ayır
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke geçmiyor
Soran+1 yılİçim kurudu bitti
Soran+1 yılHayır çocuğum yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim acımı paylaştığın için
+1 yılBoşan yapabileceklerini görsün
10 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin 😏😏😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılbosa gitsin canim