Bnden 10 yaş büyük bn 23 yaşındayım işte aklımı zekami eziyor bni küçük görüyor bir ortamda beğenilsem huysuzlaniyor geçen bana tonla aptalsn gerizeksn dedi bn sesimi çıkarmadim tam öyleyim haklsn dedim. ne yapacagim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bebeğimmm sen neden kendini ezdiriyorsun ki bu herife 😒😒 ezdirme kendini öncelikle bide sana bi kaç tavsiyem olaçak bak şimdi Kimi kadınlar birlikte olduğu adamı kaybetmemek için sessiz kalır ve tepki göstermezler, doğru üslupla kibar sözlerle adamı uyarmak gerekirken hiç ses çıkartmadan adamın değişen tavırlarını alttan alırlar. Tek amaçları zaten uzun bir yalnızlık döneminin ardından buldukları bu ilişkiyi kaybetmemektir. Oysa bu çok kritik bir hatadır çünkü erkek davranış biçimine göre karşıdaki insan (kadın veya erkek) yanlış davranışlarına karşı sessiz kaldıkça bu büyük bir zayıflık göstergesidir ve olumsuz davranışlar gittikçe artmaya başlar Üslup neden yumuşak olmalı?
Eğer sonuç almak ve eşinizi yeniden kazanmak istiyorsanız zekice davranın ve üslubunuzu yumuşak tutmaya özen gösterin; çünkü sert üslup erkeğe avantaj sağlar ve hızlı bir manevrayla size şunları söyleyebilir: “Bak sen de bana sürekli dır dır ediyorsun, sürekli eleştiriyorsun, ne yapsam sana yaranamıyorum, vs…”
Elbette bunları söylerken haklı olmayacaktır ancak bu taktik erkeklerin eskiden beri kullandıkları bir taktik olması sebebiyle eşiyle tartışmalarda işine yarar, oysa erkeğe karşı sert sözlerini bile yumuşatarak ve zekice bir üslupla söyleyen kadın her zaman erkek üzerinde daha etkili olacaktır.
Diyelim ki bu ilk uyarıyı yaptınız ve adam sizi anlamış görünüyor; ancak bir süre sonra aynı kaba saba davranışları tekrarlıyor, bu durumda ne yapmalısınız?
Uyarınızı ciddiye almadığını, ya da yeterince ciddiye almadığını çünkü sizin ondan vazgeçebileceğinize pek ihtimal vermediğini görmüş oldunuz. Evet, bunu görmüş olmalısınız; çünkü gerçekten bu konuda bir korkusu olsaydı kesinlikle uyarınızı dinler ve size karşı daha dikkatli davranmaya başlardı, ancak bunu yapmadı ve kısa süreli barıştan sonra yeniden size kötü davranmaya başladı.
İşte bu noktada, ona ikinci uyarıyı yapacaksınız ancak bu defa siz değil, eşiniz üzerinde sözü geçen bir kişi yapmalı, en yakın arkadaşı, annesi, veya sizin ailenizden yakın olduğu bir akrabanız… Hepsi veya yalnızca birisi, ama mutlaka birisi onunla ciddi bir üslupla konuşmalı ve onu uyarmalı. Bu ikinci uyarıdır ve erkeğin artık kendisine çeki düzen vermesi ve evliliğe özen göstermesi, karısına daha düzgün davranması istenir.. Olumlu davranışı takdir ettiğinizi belli edin. Kirli sepetine bir tek çorap bile atsa teşekkür edin.• Hoşunuza giden bir şey yaptığında bir öpücükle, sevdiği bir yemekle, vs. ödüllendirin. Unutmayın! Tepkinin iyisi de kötüsü de davranışı körükler. Hoşunuza gitmeyen tavırları sabırla görmezden gelin.• Sakın boşu boşuna dırdır etmeyin! İşe yaramaz. Azarlamak, bağırmak sadece erkeğin sıkıcı huylarını müzminleştirmeye yarar. Etrafa atılmış kirli çamaşır sadece kirli çamaşırdır. Kişisel olarak algılamayın! Kocanızı sizden çok farklı, bambaşka bir tür gibi kabullenin. Böylece objektif olabilirsiniz. Hatayı kendinizde de arayın. İşe yaramayan stratejileri değiştirin.
İlgisini başka yöne çekin. Örneğin, mutfakta dolaşmaması için salona cips ve bira hazırlayın. Sihirli değnek yoktur çünkü evliliklerde sihir diye bir şey yoktur.
Size karşı sürekli olarak saygısız davranan birine verilecek en büyük ders onu sizden yoksun bırakmaktır. Onunla olmaya devam ettiğiniz sürece bu saplantılı ilişkiden çıkamazsınız.
Eğer imkanınız varsa ondan bir süre uzaklaşın, sizi geri kazanmak için mücadele etsin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşlerin birbirine saygısı olması gerek, eşi olarak sen genç ve güzelsen bunu aşağılık kompleksi yapıp içerlemek yerine mutlu olmalı keza kimse kimseyle zorla evlenmiyor.
kimsenin hayatını zehir etmeye de gerek yok, zeka seviyeni veya kültürel birikmişlik düzeyinizi de beğenmiyor ise kendi yaşlarında ya da kendi algısına göre akıllı, Zeki birisi ile evlenseymiş o zaman.
maddi manevi imkanınız varsa sizi sürekli böyle aşağılayan biri ile devam etmeyin. Boşanın. Kimsenin kimseyi ezmeye Hakkı yok.
net boşanır, yoluma bakardım.20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok üzüldüm. orada olsam kocanla konuşurdum ve olmuyorsa kocanın ağzını kırardım. Kocan olması, ona seni aşağılama hakkını vermez. Bunun adı psikolojik şiddet uygulamaktır.
Aslında sen kadınsın. Kadınlığını yani dişiliğini kullan, şöyle temiz ve bakımlısındır zaten, biraz da makyaj yap, güzel ve mümkünse biraz dekolteli giyinerek, ona cilveyle yaklaşıp senin kıymetini anlamasını sağla ve hemen verme, onu avucunun içine alabilirsin aslında, hatta her dediğini yaptırabilirsin ona. Bu etikette daha açık yazamıyorum ama, o sana muhtaç bunu hiç unutma. Onun bunu hatırlamasını sağla lütfen. Aranızdaki yaş farkı senin lehine canım. Kendini ezdirme. Üzme kendini. Akıllı ol, olmuyorsa, düzelmiyorsa sana karşı tavrı, o ortamda bulunanları şahit tutarak boşanma davası aç ve daha geç olmadan ayrıl. Bu huy değil hastalık çünkü. Bir ömür böyle geçmez ki… Sevgiyle kal…
#06romeo 😎20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendisinin özgüven problemi var , sana psikolojik baskı uygulayarak , seni düşünsel olarak çöküntü içine sokmayı , dışa tamamen kapalı olmanı sağlamaya çalışıyor. Seni kıskanıyor elinde tutmak istiyor fakat bunu yanlış hemde çok yanlış bir yöntemle yapmaya çalışıyor. Bu davranışları maalesef , kendi istemediği sona , seni kendisinin götürmesinden başka bir işe yaramaz. Onunla konuşmaya çalışmanı tavsiye ederim. Sen konusunca sesini yükselecektir. Sen sakin üslubunla konuşmalarını sürdür. Senin bu istikrarını görmek onu düşündürecektir. Sonrasında da ümid ederim ki , düzelme sürecine girecektir. Eğer girmezse , bu sıkıntıların sıklığı azalsa bile yaş gectikce ona daha ağır gelecektir, ona ağır gelen durum maalesef sana psikolojik ve sözlü şiddet olarak dönecektir.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
71Cevap
+1 yılÖncelikle SESINI ÇIKARMALISIN. Asla asla asla sana hakaret edilmesine izin vermemelisin. O anlık huzursuzluk çıkmasın ortam bozulmasın diye susuyor olabilirsin. Ancak o an susman ileride daha büyük hakaretlere daha büyük huzursuzluklara hakaretten de ötesine neden olacak bunu bilmelisin. Yılanın başını küçükken ezmelisin. Karşı tarafın sana saygı duyması kırmızı cizfin olmalı tavrını koy. Bağırmak mı gerekiyor bağır küsmek mi gerekiyor küs. Umarım o adamla evli kalmana gerek kalmaz. Ben olsam boğarım gibime geliyor.
64 Yorumla- +1 yıl
Çizgin olmalı*
- +1 yıl
Bu arada tamam haklısın der mi bur insan ya aklım almıyor. Yani trol musun nesin
Soran+1 yılTrol değilim konu üzüyordu bide çok sinirliydi bnde tamm haklısın bn aptlm geriklym dedim
- +1 yıl
Dediğim gibi sakin susma gerekirse evi ateşe ver geri adim atma. Saygı duymak zorunda insan eşine yoksa o evlilik yürümez. O hakaretler eder sen susarsın sonra seni döver kölesi gibi yaşarsın.
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bizimde 12 yas var ve ben onun ozguven ve genel kultur alaninda gelismesi icin elimden geleni ypiyorum. Esin pisligin teki bunu konusmaya gerek yok ama burada biraz ozelestiri yapmaliyiz. Kabul edin siz kizlarin cogu gundemi takip etmiyosunuz, haberlere bakmiyosunuz. Kendinizi biraz gelistirmeniz gerek. Bunu yapan az sayida vardir. Sen begenilince huysuzlasmasinin sebebide kiskanmasi, zaten yas fsrki var zoruna gidiyor. Sen farkli bi yok izlemelisin artik ve kendini kendin icin gelistirmeliskn. Yoksa boyle yurumez. Biseylere agirligini koymalisin.
20 Yorumla
+1 yılSeni kıskanıyor olabilir yaş farkı olduğu için ve seni ortamda beğendiklerini dile getirdikleri için...
Özgüven problemi var bence eşinde...
Ama bunu oturup konuşmalısınız...
Üzüldüm senin adına...
Öyle dediğimde tamam haklısın öyleyim dememen gerekiyordu bence çünkü senin alttan alıp susacağını düşünerek sürekli aynısını tekrarlayacaktır...
Kaçan kovalanır biraz cilve yap hoşuna gidecek şeyleri yap ona olan ilgini daha fazla göstermeye çalış belki işe yarayacaktır...
Umarım aranızdaki sorun bir an önce geçer...40 YorumlaNe denilebilirki klasik narsist suyuna git desem bir kocayı pişpişlaya pışpışlaya ömürmü geçer
hem sen bu adamın kendini beğenmişliklerini bencilliklerini hoş gördükçe daha fazlasını istiyor anlaşılan. Eşinin eleştirilerini hiç ciddiye alma söylediklerini dinleme hatta farketmezsin ama senin özgüvenine zarar verir yerinde olsam memnun etmeyede çalışmam çünkü ağzımla kuş tutsam memnun olmayacağı belli. sende kendini beğenmiş davran.. civi civiyi söker.. maddi açıdan bir sorununuz yok sanrım al güzel kıyafetler özen göster bakımlarını yap doğumdan kilon varsa ver stilini biraz değiştir daha kadınsı daha seksi takıl... arada arkdaşlarınla dışarı çık gezmeyeeee diyeee... kitaplar al evde o varken kitap oku... gündemi takip etmeye çalış.. siyaset programlarını aç izle.. türkçe alt yazılı ing. diziler izle... hani böyle ona 'yaaa sende kendini ne sanıyosun ben aslında istersem herşeyi yaparım' ı hissettir.. :)40 YorumlaNarsistler kendilerinden daha asagida gördükleri kişilerden beslenirler. Bi narsistin olduğu yerde mutlaka köle vardır. Etrafında köleler olduğu için despotluguna devam edebiliyo. Demek istedigim aslında onun böyle olmasına sen sebepsin. Sen köle olmaya devam edersen oda hükmetmeye devam edicek. Ya köle olmadığını ilan ediceksin ya da ömür boyu bu şekilde yaşayacaksın. Ömür boyu diyorum çünkü sen kendine duydugun saygıyı geri kazanmadıkca o buna izin vermicek seni ezerek. Sen kendine guvenemedigin için bu çarpık ilişkiden kurtulamicaksın. Gitmek istesende bi gün gidemezsin çünkü kendinde o gücü bulamazsın.
40 Yorumla
+1 yılEğer durum böyleyse, kendi psikolojik ve ruhsal sağlığın için ondan ayrılmalısın diye düşünüyorum. Görünen o ki sana zarar veriyor. Bu tür bir insana, hayatında yer vererek bir değer atfetmene hiç gerek yok. O bunu hak etmiyor. Hem, lütfen bu duruma boyun eğerek kendine yazık etme
30 YorumlaSenin aşkından ölüyor anlasana. Ya sen deli misin 10 yaş diyorsun arada resmen çağ farkı var kafalar ap ayrı neden evlendin bekleseydin ya daha yaşında 23 müş. Ama iyi oluyor size gerçekten para var diye evleniyorsunuz sonra böyle ağlar durursunuz işte. Yapmayın bunu kendinize ya cidden bu millet akıllanmaz.
10 Yorumla
+1 yılsenin değil onun bir şey yapması lazım. kesinlikle psikoloğa gitmesi gerekir, resmen kompleksli. tek başına gitmek istemeyecektir, psikoloğa önceden durumu anlatın, sırf kocanız için gidildiğini söylemisin ona, kocanıza da aile terapisi diyebilirsiniz, beraber katılmak gerekiyormuş dersiniz.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar ekonomik özgürlüğünü almadığı anlarda erkekler nedense bu şekilde bir tepki göstermeye başlıyorlar gereksiz şekilde. Kendini kurtarmaya bak ve çalış. Ne hakla hakaret eder sana o kim ki. Eşi olman hakaret edeceği anlama gelmez. Sen insansın sonuçta. Tam böyle eşine yapıştırmak istedim.
00 Yorumla
+1 yılVala ne desek boş dolduruşa gelme ve güzelce kibar bir üslupla bunu kendisine anlat bu durumun hiç hoş olmadığını nasıl hissettirdiğini rahatsızlık duyduğunu kötü etkilendiğini bu gibi şeylerin ilişkinizi nasıl zedelediğini de söyle belki uzlaşırsınız belki anlar seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşağılık kompleksi, kendisinin özgüveni mezarın dibinde bunu seni aşağılayarak ört bas etmeye çalışıyor. Sende buna izin veriyorsun. Sen öyle ma... l bir adamla evli kalarak bunu kabul etmiş oluyorsun. Daha ne söyleyebilirim ki? Eşin cahil, kendini geliştirmeye kapalı, bunu eşinin üstünden kibrini egosunu yükseltmeye çalışıp kendisi ile olan kavgasını sana yükleme derdinde. Sen bunu kabul etmeye devam edersen burada bunu sormanın manası olmaz. Direk ayrıl...
20 Yorumla
+1 yılGeçmişinde yaşadığı eziklik psikolojisini, aşağılık travmalarını şuanda yanındakini (gücünün yettiği kişiyi) ezerek gidermeye çalışıyor gibi. Bir nevi kendi yetersizliğini bastırmaya çalışıyor farkında olmadan.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılMadem böyle yapacaktın neden benimle evlendin desene önemli olan yaş değil çünkü senin eşin çok Egolu madem o seni zekasıyla eziyor sen de onu fiziksel özelliklerinez ondan gençsin sonuçta madem böyle geliyor sen de böyle git biraz aklını kullan
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAa niye öyleyim diyorsun? Bu resmen psikolojik şiddet. Sen de evet öyleyim dediğine göre seni bile inandırmış. Bu resmen Gaslighting. Böyle adamla ömür geçer mi? Çocuğun var mı bilmiyorum ama çoluk çocuk dinleme boşan.
10 Yorumla Nasıl bir eş bu böyle. Başkaları tarafından beğenilmenden hoşnut olmamasını kıskançlığa yorabiliriz ama seni aşağılaması neden? Allah sabır versin. Bu adamın ne sevgisi, ne de saygısı var. Bana kalırsa evliliğiniz uzun sürmez, bu böyle ilerlemez...
10 Yorumla
+1 yılKızlar okula. Kendi ayaklarınız üstünde durmayı beceremedikçe, başkalarına muhtaç bir yaşamınız olduğu sürece böyle aşağılanmalara sessiz kalıyorsunuz işte. Böyle davranmayan koca da olabilir ama şans işte. Başka bir erkeğin insiyitafine kalmışsınız.
00 Yorumla
+1 yılNedemek haklısın ya insan karısını yüceltir eksiği varsa bile söylemez ki fazlası varmış gibi anlatılır sevilir aradaki yaş farkından ötürü seni cahil görüyo aklı sora ama beyni gelişmeyen kişi o
10 Yorumlakendini ezdirirsen der tabi. güçlü duracaksın karşısında, kendine laf ettirmeyeceksin. pısırık olma bu kadar arkadaşım haddini bildir saygısızlığın lüzmu yok
10 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyorsun sen sustukça üstüne gelmeye devam edecek tepki vermelisin bu durumdan rahatsız olduğunu o an söylemelisin gerekiyorsa toplum içinde. O nasıl seni bozuyor. Sende boz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılkıskanıyordur öküz sevgisini gösteremedigi içinde böyle saçmalıyordur seni onsuz yapamayacagına inandırmaya çalışıyodur altındaki düşünce seni kaybetmemek muhtemelen
20 Yorumla yaşadığın durum çok üzücü. bence kendisine bunu söylemelisin hala devam ediyorsa ona olan ilgini kesebilirsin. kimse kimseyi bu şekilde aşağılamamalı hele de eşini asla. söylerken bile eşim diyorsun yani seninle eş olmalı senden iyi olsa bile bu şekilde davranmamalı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılArada saygı yok saygının olmadığı yerde huzur olmaz ya bence evliliğini tekrar gözden geçir iyi bir durum değil bu
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılVe sen hala evlisin laa havleeeee. Psikolojik siddet bu farkindamisin ne diye cekiyosun adam seni sevmiyor gozune sokuyor
40 Yorumla iyi olmus sana kudurdun mu evlendin 30 yaşında biriyle.. gencecik yaşında.. okuman gerekirken.. çek şimdi.
20 YorumlaZor durum. Susma desem bu türler sen öyle sanmasanda, sesini yükselttiğin için bile şiddet uygulayabilir. Ama susarsanda ezilirsin. Ya fiziksel ya mental bi zorluk ama bunlar extrem durumlar tabi. Belki anlaşabilirsin konuşmayı denersen. Yaş farkı çok etki ediyor tecrübeden söylüyorum. Severek evlendiğini umuyorum bi konuş derim kavgada olsa bi kaç kez konuyu dile getirirsen işe yarayabilir
00 Yorumla
+1 yılderhal kurtulmalı boşanmalı kendi ayaklarının üzerinde durmalısın neden böylesine hatalı evlilikler yaparsın ki neden yaptın ki ahh ahha
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılTepkini köy benimle konuşmalarına dikkat et de köy duvarı konuşma anlasın hatasını gerekiyorsa kır parçala dağıt evi ama susma bence
20 Yorumla
+1 yılKocan olacak andaval cahil ezik hodugun biri oldugundan boyle yapiyo
12 Yorumla
Soran+1 yılAslnda cahil değil sadece bni aşağı görüyor
- +1 yıl
Cahillik bilgisizlik degildir dar gorusluluktur
Çek konuş alındığını anlat 2 gün kanepede yatır kuzu olur
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Kıskançlık yaş farkı ileride dahasa büyük sorun çıkmaz umarım
20 Yorumla
+1 yılKızım sen manyak mısın ne demek tamam öyleyim sen haklısın eziklik duygusundan dolayı seni aşağılıyor boğan ileride bu daha beter hal alacak
10 YorumlaÜzüldüm ama böylede ömür geçmez ki elinizde imkan varsa bir evlilik danışmanı terapiatinden en azından siz fikir alın.
00 YorumlaHiç hoş değil. Bir erkek olarak söylüyorum kendini ezdirme.
20 Yorumla
+1 yılHiç böyle aşkından ölürcesine seven bir adam görmemiştim. Enteresan..
10 YorumlaYazık ya üzüldüm.. kendi diyen kendi olur derdi annem bana
10 Yorumlakıskanıyor seni :) göz önünde ve başarılı olman onu korkutuyor olabilir gözün açılır diye..
20 Yorumla
+1 yılDaha önce de birine söyledim korun böyle birinden çocuk yapma
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hay Allahım ya bu nasıl bir koca olmaz öyle kandini ezdirme tamam haklısın ne ya sakın ha bağır çağır sen de altta kalma sakın
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılÖylesin ki halen onlasın ya da ona karşı sesçıkarmıyorsun
10 Yorumla Kendine bunu yaptırma kimsenin seni ezmesine izin verme hiç kimsenin
10 YorumlaNereden buldun sen bu ezik ruhlu sokak itini yavrum?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni kıskanıyor. O kıskançlığı ancak o şekilde davranarak bastırıyor kendince
10 Yorumla
+1 yılNarsist pi. ç ile sakın çocuk yapma. Size ayrılık görünüyor.
10 Yorumla
+1 yılÖdüm kopuyor şöyle biriyle evlenicem diye. Ezdirme kendini tavır koy biraz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKabullendiğin için adam bunları söylemeye devam edecek çünkü senin kendine saygın yok
10 Yorumla
+1 yılKompleksli bi adam senin gençliğin ve güzelliğin altında eziliyor
00 YorumlaSen sesini çıkarıp kabul etmeye devam edersen birgün olduğuna gerçekten inanacak hale gelirsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılKoçan diye sahibin değil kimse seni asaglayamaz canım izin verme
00 Yorumla ben sevdiğime cevap vermeye korkarım adamın yaptığına bak. asla ezdirmeyin kendinizi asla
00 YorumlaHiçsin zeresin seni s*kinin kili. kadar sevmeyen öküze nie katlanıyon ki elini sallasan 50 si sıktır git diyemiyonmu bu kadar mı eziksin awk ben burada sinirlendim git boşan donuna kadar al bu kadın milleti çok saf cidden ya
10 Yorumla
+1 yılBöyle birisine ömür boyu sabrediceksen sende kaya gibi sabır vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle ithamlarda bulunuyor. Aşağılık kompleksi var mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belkide
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyor
Soran+1 yılHemşire bnde saglikciyim ama atanmadim daha
Cevap sahibi+1 yılKendini ona kanıtla ısparla.
Soran+1 yılNasıl ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılAçtım gizliliği gel kardeşim
Aşaglamasindaki sebep ney neden ney nedeni olsa bile aşglanmaz insan
00 Yorumlaİyi oluyor hak ediyonuz. Okadar fark olan biriyle evlenirsen katlan o halde
00 YorumlaVallaha ablacım böyle insanlardan kocalardan nefret ederim babamdan bilirim. bu insanların yatqcak yeri yok. sebebi de aşağlık duygulara aahip olmaları
20 Yorumla
+1 yılSıkıntı bunlar hele ki sosyal ortamlarda daha çok sıkıntı
10 YorumlaRest çektin mi hiç? madem memnun değil bu kadar 🤔🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 yaş büyük biriyle evlenirsen olacağı buydu ne bekliyordun sen
00 Yorumla
+1 yılBence de haklı sonuçta ayrılmıyorsun. Eminim seninle bedava seks için evlenmiştir
30 Yorumla
+1 yıl10 yaş çok fazla bir kere bacım. Sen direkt postala onu ömür geçmez o sığırrla. Hayatına bak değecek şeylere zaman harca
20 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim sürekli beni aşağılıyor. Neden böyle yapıyor anlamıyorum, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler