Eşim tam bir dağ ayısı eve geldiği zaman herseyime laf eder eskiden alttan alırdım ses etmezdim ama zaman geçtikçe insan tükeniyor ve sabır diye bir şey gerçekten kalmıyor çevremde herkes beni över yemek ve temizlik konusunda fena bir kadın da değilim daha 23 yaşındayım eşim 32 yaşında yemek yaparım herseyime kusur bulur bu yemek niye böyle bi tık tuzu fazla olsun evde kıyamet kopar sen ne biçim kadınsın daha öğrenemedin bı halt beceremiyorsun der bana hakaret eder küfür eder kahveden gelir çocuklara bağırır bana hep kızar elinde bir telefon sürekli onunla oynar ben bir şey dediğim zaman da bağırır çağırır kavga çıkarır bazen çok tükendiği mi hisediyorum daha fazla nasıl dayanabilirim bilmiyorum boşanmak istedim ailem bana destek çıkmıyor neymiş çalışıp eve ekmek getiriyor evine bakıyormuş bu yaşımda beni hayattan soğuttuktan sonra ben ne yapayım o ekmeği nolur bana yardım edin ne yapayım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
E sen böyle biriyle evlenmek istemişsin. Kızlar genelde böyle erkekleri görüp "offf yiaaa erkeekkk" diyip aşık olur. Sonrada bu bana neden böyle davranıyor diye ağlar
Ben 16 yaşında evlendim nerden bileyim çok cahildim şu an daha derin düşünebiliyorum
16 yaşında evlendirdiler mi sen mi evlenmek istedin?
Onunla muhatap olmayacak şekilde durun. Evdeki bir evcil hayvan gibi besleyin, karışmayın ve neden şikayet ediyorsa onu azaltın.
32 yaşında kahve nedir ya. Ondan hayır gelmez ailenle konuş boşan eğer destek olmazsanız kendim yaparım de. Rest çek
Böyle olduğunu önceden bilmiyor muydun yoksa böyle olduğunu bile bile mi evlendin
Ben küçük yaşta evlendim akraba diye verdiler çok cahildim 16 yaşındaydım şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim
Babamda öyle ve hiç sevmiyorum bu hareketini yemek konusunda ki mesela daha hiç duymadım anneme, "ellerine sağlık" dediğini ve sadece bu yüzden bile babama sinir oluyorum. Eşini değiştirmen bu yaştan sonra çok zor
Bu durumla ilgili memnuniyetsizliğini konuştun mu hiç
Konuşmaktan anlamıyor ki yapma üzülüyorum dedikçe karşımda deli deli hareketler yapıyor
Nasıl bir vicdansız kişiliksiz birisi böyle, okudum yorumları boşanamıyor muşsun da başka ne yapabilirsin ki inan düşünüyorum hiç bir şey bulamıyorum
Karşıma hayal bile edemicegim bir fırsat çıktı ama emin değilim korkuyorum 😭
Ne gibi mesela
Eğer varsa seni böyle bir hayattan kesin kurtaracak bir fırsat kaçırma derim
Bı arkadaşim var çok güvenilir eskiden beridir tüm sülalesini yakından tanıyorum ölmeyi düşündüğüm bir dönemde onunla denk geldik derdimi anlattım bana yurtdışına gitmek istersem yardım edebilecegini söyledi çocuklarımı da alıp herkesi silip arkama bakmadan gidebilirim işte çok düşünüyorum daha gencim çalışıp orada bir hayat kurabilirim çocuklarımla ya da ömür boyu mutsuz yaşarım bilmiyorum
Kesin ve güvenilirse kesinlikle yap derim
Kesin ve güvenilir evim işim hepsi hazır olacak bu kişi bana çok yardım edecek ama bana ısrar etmiyor hatta ilerde belki pişman olursun yapma diyor ama ben gitmeyi çok istiyorum eğer gidersem de herkesi arkamda bırakmam lazım bana sahip çıkmayan destek vermeyen ailemi hiç bir daha göremem ama ben eminim yaşım genç orada çalışıp iyi yerlere gelebilirim
Kendine inancın varsa bu yönde kesinlikle yap, üstesinden gelırım diyorsan yap bence
Bu ayı benim kıymetimi bilmiyor sürekli beni agsaliyor toplum içinde küçük düşürüyor sürekli ağlıyorum bu hayattan kurtulmak istiyorum belkide Allah o kişiyi karşıma çıkardı hayatımın firsatidir
O zaman değerlendir derim
Tm teşekkürler
çocukları da al boşan
ailen destek vermese de torunları için mecbur seni alırlar
almazlarsa mecbur çalışacaksın başka çaren yok bu hayattan daha iyi
10 yaş büyük erkekle evlenirken aklın nerdeydi dedenin kahrını çek simdi😂😂
Ailen zoru ile evlenmiş gibisin haline üzüldüm
Sana karşı saygı yok sevgi yok kullanıyor gibi neden sürdürüyorsun böyle bi evliliği
Ailesinde durum ne anne baba iliskisideni boyle
Onlar sürekli kavga ediyor
Ailesinden gördüğü travmayı aktarıyor konuşarak yardım alarak duzeltmen belki mümkündür
Eeeee erken yaşta evlenmeyin hayatınızı karartmayın diye boşuna yazmıyoruz
Bence sen haksız gibisin ama neyse
Neden
Üzücü bir durum ne zamandır bu şekilde
Her zaman böyle kabaydi ben sadece artık kaldirmicak duruma geldim
Çocuk var mı
2 tane var
Nasıl evlendin bu ayıyla
Görücü usulü akraba
Yazık olmuş sana
Kader
Bazı şeyleri srn değiştir
Ne yapayım
Tavsiye de bulunmak için seni az çok tanımam lazım
Uyudunmu
Nasıl
@Ekaan34 gerek yok
Niye
selam
🤔🤔
Kaç senedir evlisiniz. Cocukmvar mı?
Kızlar evlenmeyin, dağ ayısı çıkabilir.
Kesinlikle
Evlenip eve girince her şey şeffaf oluyor ya, ben de fazla titizim kendim gibi birini aramıyorum. Evlilik işleri de bana çok zaten.
bana çok uzak*
İnan ki şu an bı imkanım olsa boşanirsam bı daha asla evlenmem
Çocuk var mı
2 tane
Boşansan diyelim gidecek yerin var mı
Çok yaşfarkı işte burada sorun oluyor
Önce iş bul sonra boşa
Boşanma davası
Denedim kaç kez bırakmıyor beni
İlişki terapisti
E abla niye evlendin
16 yaşında evlendim o yaşta aklım mi vardı
Ayy üzüldüm ya ne diyim bilemedim
maalesef bende üzülüyorum bazen düşünüyorum hayatım hep böyle mi olacak
Valla herkes kendi yoluna baksa çok güzel olursa öylede olmuyormuş bilemdim. Hala yaşın genç ya
Onu bırakıp çocukları alıp kaçıp gidicem
Bazen hayat seni buna zorlar
Ne kadar suredir evlisin
Seven hakaret etmez
Ceza ver
Ne yapayım gamsız öküzün teki
Yardımcı olayım
Nasıl
Yazmak yasak hmm siliyo KS
İstiyonmu
yordumu seni
belgele ayrıl