Merhabalar ben 20 yaşındayım 3 yıldır evliyim eşim biskolojimi mahf etmiş gülerken bile şakalaşırken bile tekme tokat atyor oğlum için yuvamı ayakta tutuyorum ne yapabilirim Allah rızası için yuvamı yıkmak istemiyorum ailem benle ilgilenmiyor bir gün arayıp kızımıza karışma dememiş ler siginacagim bı Allah'ım var nolur yol gösterin😣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞiddet görüyorum deyip sığınma evine başvur (galiba bir yıl barınma hakkı var bu da şimdilik yeter zaten) sonra mahkeme süreci başlar şiddet gördüğün için boşanman kolay olur. Şiddet gösterdiği anları video kaydı ya da daha kolayı ses kaydı al. Telefonla kolayca yapabilirsin bunu. O şiddet kayıtlarını da telefondan bağımsız bir yere kaydet. Morluk, yara gibi şeylerin de fotosunu çek. Bu görsel ve işitsel kanıtları mahkemeye zamanı gelince verirsiniz. Bunun için onedrive. live. com sitesini kullanabilirsin. İnternet olan her yerden bu kayıtlara kolayca ulaşabilirsin. Çocuğun velayeti de sana verilir. Nafaka da kazanırsın. Sığınma evinden çıkınca paylaşımlı bir evde kal sana uygun bir ev arkadaşı arayınca bulunur
( yalnız yaşamanızı tavsiye etmem hem ekonomik açıdan hem de dayanışma için iyi olur iyi bir kadın ev arkadaşı) bununn için ve kadın dayanışma komitelerinden ve ona benzer sivil toplum kuruluşlarından da yardım alabilirsin onların tanıdığı sana benzer insanlar İş güç de ayarlarsın vasıfsız eleman arayan yerler çok. Kolay olmaz bütün bu süreç ama çok da zor değil.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu yazım stiline bak, 17 yaşında evlenmiş, genç bir kız çocuğu eğitimsiz, çoğu şeyden geri kalmış, okumamış. Olacak olan tablo da bu işte. Kendi ayaklarının üzerinde duramayan, başkalarına muhtaç olan, dayağa layık görülen genç bir kadın. Vefasız, eğitimsiz ailenin yetiştirdiği çocuk da bu olur. Temel de hata yapmışsın, gidip okul okuyacaktın, eğitim görecektin, meslek edinecektin, gidip de çocukluk zamanında tam tanımadığın bir adamla evlenmişsin. Ailenin bir şey yapmasını bekleme, sen yap ne yapacaksan. Önce boşan, sonra da girersin bir işe çalışırsın. Aİlenin yanında da kalırsın, olur biter.
17 Yorumla- +1 yıl
Gidip de okul okumanın, eğitim görüp meslek sahibi olmanın nesi kötü? Seni en çok sevmesi gereken anan, baban, kardeşlerin sana bu muameleyi yapıyor. Kocan da bunu biliyorsa sana istediği gibi davranır. Ama sen neden kocanın sana el şakaları yapmasına izin veriyorsun, konuşsana onunla, canım acıyor de, yapma de. Ağzın yok mu senin?
- +1 yıl
Sen bildiğin şiddet görüyorsun, öyle aile olmaz olsun. Onlar yüzünden çekiyorsun bunları, sana dayak atan adam sen de çok daha kalıcı yaralar bırakabilir. Tersine doğru gitme, yani karşı gelme. Yapacağın tek şey, o evde yokken direk oğlunu al ve dışarıya çık. Direk polise git ve şiddet gördüğünü söyle, polisler seni hemen koruma evine götürürler, maaş bağlanır. Oğlunla yaşar gidersin. Başka çaren yok, ailen de seni döver, kocan da döver. Kocanın bir gün seni dayaktan öldürmeyeceğinin garantisi var mı? Oğlunun annesi mezar da, babası hapiste mi büyümesini istersin? En doğrusu bu. Kadın sığınma evlerine sığınacaksın, çaren yok.
- +1 yıl
Hiç bir şey yapmazsan ölür gidersin, ama kendin için oğlun için bir şeyler yaparsan yaşarsın.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ah be kardeş im senin durumda insana çok şahit oldum evdeki olumsuzlar kaçacağım diye daha kötü olumsuz insanla yaşamak zorunda kalan insanlar çok gördüm denize düşen yılana sarılır misali senin hiç bir suçun yok suç hayatın da bazen her şey istediği n mükemmellik de olmaya biliyo
17 Yorumla- +1 yıl
Aileni seçemez sin kardeşim yapcak bir şey yok ama ileride ki hayatını seçebilir sin kendine yön verebilirsin kendi ayaklarımın üstünde durcam de kimse çelme takamaz sana ama korkuyorum bana bir zarar verirler diye diyor san eğer ömrünün sonuna kadar onunla ömrünü sömürme ye mustehak kılarsın hayat yaşam senin hiç bir şey demiyorum sana ne desem boş hakkın da hayırlısı olsun
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Ailenin desteği olmadığını bildiği için daha da ileri gidecektir, bunu hissettirmeden lazım ailen arkanda seni desteklediğini her an çıkıp gidecekmişsin hissi vermen lazım tavrını koy dik dur daha çok gençsin ya derdiniz ne evlenirsiniz anlamıyorum ki..
08 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
60Cevap
+1 yılBir erkek durup dururken çocuğunun annesine, yemeğini yapan, çamaşırını yıkayan kadına, yatak arkadaşına şiddet uygulamaz. Aksine onun için ölmeyi göze alır.( Namussuzluk, iffetsizlik, teşhircilik dışında.)
Ayrıca sanki kades ve 6284 ile sokağa atabileceğini bilmiyormuş gibi duyar kasma. Senin gibi feminist derneklerinden aldığı maaşla duyar trollüğü yapan kaç kişiyi ifşa ettim.😎 Ne zaman 6284 ve süresiz nafaka meclis gündemine girse internetten tecavüz, taciz, şiddet ihbarı yapan karılar türüyor.05 Yorumla- +1 yıl
cok sacma yorum
- +1 yıl
Hayal dünyasında yaşayan biri daha boş konuşma kadın olmadığınız için ne Çektikleirni anlayamazmısınız bu soru trol bile olsa aynısını daha kötüsünü gerçek hayatta yaşayan binlerce kadın var !!
- +1 yıl
Kocalarınoza, babalarınıza itaat edeceksiniz.😎 Zira özgürlük ya da yönetim fıtratınızda yok. Erkekler size acıyıp verse de yine iş dünyasında erkeklere köle olmaktan ya sa Ümit Can Uygun gibilere köle olmaktan kurtulamıyorsunuz.
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Senin gibi erken evlenen okumamis kizlar jep eziliyor zaten. Ailenden de hayir yok zaten olsa evlendirmezlerdi o yasta. Senin tek Caren zaman icknde kendini gelistirmek. Hemen bi cozum yok ama ke dini gelismeye adarsan bikac yila kadar cok sey degisir. Eger bu gucu icinde hissediyorsan sen kazanirsjn.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Mutlaka polise, sonra da yardıma ihtiyacı olan insanlar için bir merkeze şikayette bulunmalısınız. Bu zavallı p*sl*k tarafından ezilmene izin vermemelisin! Peki o zaman ailen nerede, neden seni korumuyorlar? Hasta ya da ne!!! Her şeyden önce, kurban olarak kalmayın. Lütfen çocuklarını al ve O evden çık. kadın hakları var... yalnız değilsin.
00 YorumlaMerhaba , Bende Evli Biriyim. Görücü üsulla evlendim 19 yaşımda 30 yaşlı birisiyle ilk sevmiyodum sonradan sevdim Ve bağlandim kisacasi anlıyorum seni. BENIMDE hiçkimsem yok burada yalnızım bende. şóyle bişey diycem. Allah búyúk yardımcın olsun kocan kaç yaşında? nasıl evlendin? Kocam Bikere bana hakaret etdi sepepsiz yere. Hiçkimsem olmadiğı halde eşyalarimi topladim. Dedi Ailelerimiz bizi evlendirmiş ola bilir ama Ben sana hep saygı duydum Saygı górmezsem giderim dedim o gún bu gúndúr hiç hakaret duymadım. Kısacası Kardeşim ónlemini almayı biliceksin yalnızlıktan korkma onca insan yalnız olsada çok cesaretli sen bir adım at gerisi gelir zaten. o Sana hakaret ediyosa otur elinden tut konuş saygı çerçivesinde. Çocuğunuz var anlıyorum hiç kolay diyil. Allah yardımcın olsun🙏 umarım kısa zamanda çózersiniz durumu. Konuşmaya çalış Kocanla Seni yalnız ve güçlü biri olarak górmesinj sağla sen yalnız diyilsin.
00 Yorumla
+1 yılPolise başvurup kadın sığınma evi talep edin. Ve sizi oraya götürene kadar da karakoldan çıkmayın. Şikayet edin yuva falan hikaye olmuş artık sizin evde.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞu yorumlarda bu kız neden erken yaşta evlenildin diye yazılıyor? Bu kızın ne çektiğini kimse bilemez. Belki aile baskısı vardı. Bilip bilmeden yazmak hoş değil. Ben de erken evliliğe karşıyım ama yorumlara kendin evlenmişsin hakettin yazmak utanç verici. Git boşanma davası aç, bir yerinde darp izi var ise rapor al. Uzaklaştırma alsın, hakaret davası bile açabilirsin. Git çalış, boşan ne kadınlar var kendi ayakları üzerinde duran.
00 Yorumla
+1 yılÇok zor Allah yardımcın olsun burdan boşan demek kolay ama cesaret işi umarım en doğru kararı verirsin bende çok sorun yaşadım ama hepsiyle baş ettim eşimi adam ettim ailesinide umarım sende bunu başarırsın haksızlığa karşı susma !
00 Yorumla
+1 yılSeni evliliğe ve bu umursamaz..
Kötü kalpli insan mı desem..
Neyse!
Neden erken evlendin ki..
Ailesi bi kızı bırakıyorsa.. buda sorgulanmalı.01 Yorumla- +1 yıl
Ben okumadım ailem kaçarsın dedi beni seven çok kişi vardı ama ben hiçbirine kulak vermiyodun okuyodum ama ailem bana guvenmiyodu eyer onların düşündüğünü yapsaydım şansım çok olurdu bunlar Kürt ya benim ailem onlarda laf gelmesin aman rezil olmayalım milletimiz o kadar o konuda cahil ki biz Kürt kadınların çoğu böyleyiz
+1 yılAllah yardımcın olsun cidden zor bir durum ama bı şekilde çare bulunmalı yoksa nelerini duyuyoruz ne psikopat lar var acilen ailenle bir şekilde konuş anlat durumunu
07 Yorumla- +1 yıl
Cidden üzüldüm canım yağmurdan kaçarken doluya tutulmussun resmen 🤦♂️
- +1 yıl
Nerelisin ailen neden arkanda durmuyor nasıl duyarsız bir toplum haline geldik biz sen nasıl oğlum diyorsan aileninde seni kucaklamasi lazım
- +1 yıl
🚬🚬🚬
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Derdin neydi de o yaşta evlendin. Yuvamı yıkmak istemiyorum diyorsun hala. Yuva falan yok ortada boşan bir an önce.
14 Yorumlaeşin çok cahillik yapıyor bak yaşınızda çok genç hayatın en güzel tatlı anlarını yaşamak varken eşiyin öküzlüğü yüzünden evliliğiniz harap olmuş durumda tek kelimeyle kocan canım arkadaşım
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle kimse için bu kadar sıkıntıyı çekmeye değmez. Çocuğunuzla birlikte kendinize bir hayat kurmaya bakın. Boşanma davanızı açın. Hem maddi hem de manevi tazminat talep edin ve bunu delillerle kanıtlayın. Örneğin şiddet uygularken çekilen bir video veya hakarete uğrarken alınan bir ses kaydı işinizi görür. Nafaka ile birlikte geçiminize biraz da olsa yardımcı olur bunlar. Allah yardımcınız olsun.
00 YorumlaZor ya, insan kendini değersiz hisseder o durumda olunca. Karşına alıp konuş, böyle devam ederse olmaz falan , ailene git derdim ama, anlattığın gibi onlarda bi haber kendinden.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılŞakalaşırken bile canını yakan bir adamın öfkesini hayal edemiyorum. Henüz 20 yaşındasın çok gençsin boşan ve hayatına başka şekilde yol ver. Oku, çalış kendi ayaklarının üzerinde dur.
00 Yorumla Karşına alıp adam akıllı konuşmaktan başka çaren yok. Ciddi dur ama ciddi olduğunu anlasın. Trip atmadan düzgünce söyle
10 Yorumla
+1 yılBurada yazilanlara kulak asma. Bunun cevabini burada bulamazsin. Konuyu ailenle paylas asla saklama.
06 Yorumla- +1 yıl
Vay arkadas bu aileler neden boyle. Nasil bu kadar duyarsiz olabiliyorlar :( Allah yardimcin olsun gercekten cok zordur. En kotu ihtimalle savciliga git, bisey yap. Boyle durum da ne denilebilir ki :(
- +1 yıl
:( Allah yardimcin olsun. Guclu olmaya caliş
- +1 yıl
:(( cok uzgunum
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kaçarak mı evlendiniz? Çok erken yaşta evlenmişsiniz
05 YorumlaBöyle yaşanmaz ki başka bir aile buyugun akraban falan yok mu onlara soyle durumu
014 Yorumla
+1 yılKarşına al adam akıllı konuş pek anlar mı bilmiyorum en azından dene. Ne kadar kırıldığını üzüldüğünü anlat.
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden erken evliliğe karşıyım.
Aile büyüklerinle konuş bence, uyarsınlar.05 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmaz işte, otur konuş.
- +1 yıl
Kaç yaşında kocan?
+1 yılÇocuğun için katlanmana gerek yok al çocuğunu git ailenin yanına seni sokakta bırakacaklar değil
012 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek şartmıydı kendine başka bir hayat kurabilirdin evlilik kurtuluş mu oldu
- +1 yıl
Olan olmuş artık şimdi tek başına kararlar vermen gerek bazı riskler alıp tek başına yola devam etmen gerek. Senin için zor bir sürecek olacak belki ama bu durumdan olmaktan iyidir diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Cesaretini toplayıncaya kadar akıllı davran kocanı nelerle nasıl alt ederim diye düşün
- +1 yıl
Bol şans sıkıştığın anda bana ulaşabilirsin burdan
- +1 yıl
Aklımca yardım etmeye çalışırım
- +1 yıl
Senden de
- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmaya çalış
Ergenliğini atsın artık üstünden10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oturup güzelce eşinle konuşacaksın..
Anlamıyorsa boşanmaktan başka çare yok..10 Yorumla17 yaşında evlendin acelen neydi yazık değil mi sana 😔
02 Yorumlakendi ayakların üzerinde durabilirsin bence boşan yoksa hayatını mahveder
00 YorumlaÇok üzüldüm.
Elimizden keşke bir şey gelse.
Neden böyle davranıyor sana hayvan herif00 Yorumla
+1 yılTepki vermezsen bu hep devam edecek :/ Haddini bildirmen lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana vuruyo diyorsun mesafeli ol pek konuşma ve mesafe derken oturturkende yanına oturma çok tepki gösterme düz bak anlattıklarına her olayla seni bağdaştırmasın
00 Yorumla
+1 yılbir ise girip calissan izin vermez mi kocan? para biriktirir ayri eve cikarsin
00 YorumlaKocanı sat yerine plastik leğen al, içine ılık su doldurup otur, hatalarını düşün yavrum..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılesine sende ayni sana nasil davraniyorsa davran.. ayna ol... bir de bu yolu dene... naber len de ensesine bi tane vur.. baktin olmuyor, gel konusalim de.. acik acik rahatsiz oldugunu anlat
00 Yorumla
+1 yılAh be kardeşim, neden erken evlendin, neden gençliğinin en güzel zamanlarında kahır çekiyorsun ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun çocuğun içinsede katlanma sen sustukça doz aşımı olur
212 Yorumla- +1 yıl
Ailen akraban yokmu destek olan
- +1 yıl
Sorunlu ailelerde büyüyen çocuklar maalesef mutlu olamıyor
- +1 yıl
Allah sabır versin yardımcın olsun
- +1 yıl
Amin elden gelen bir şey yok ama huzursuzluk çok fena bir şey
- +1 yıl
Nankörlük diz boyu desene sen ne şanssızmışsın böyle
- +1 yıl
Evet üzülesi bir durum ama sonsuza kadar devam etmez
+1 yılErken yasta evlendinde noldu ne acelen vardi bide cocuk yapmissin ustune saf misin. Ayar oluyorum ya atliyorsunuz tiline lafina kanip sonra bunlar oluyor. Az oncede biri yazmis esim para vermio vermez tabi ailenle konus akilli sahip ciksinlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın sığınma evine git tabi öncesinde şikayetçi olmalısın o ş. erefsizden ama çocuğun var tabi bide o nolur bilmiyorum aklıma çözüm gelmiyor
00 YorumlaEkonomik özgürlüğün varsa hiç durma. Her gün kavga dövüşle büyüyen çocuğun psikolojisi, anne babası ayrılmış bir çocuğun psikolojisinden daha iyi olmaz. Yaşında küçük önünde çok yolun var çekme hiç
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Çok üzüldüm senin adına. Keşke yapabileceğim bir şey olsaydi
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl cocugunla terket evi kardeş ailen yanına git veya bir adamla kac
222 Yorumla- +1 yıl
nasil tavsiye bu..
- +1 yıl
@mutlumutlum öbür türlü bir ömür geçer mi
- +1 yıl
ailesi kabul etmedigini yazmis.. adamla kacmasi durumu icin de hic mi haberler izlemiyorsun.. bunlar nasil tavsiye
- +1 yıl
@mutlumutlum ne yapsın bir ömür yaşasın dayak yesin sonradan cinayet mi olsun
- +1 yıl
@merhooo56 dayak yemektense kaçması hayatta başkasına sığınması lazım aileden destek görmüyor
- +1 yıl
@merhooo56 umarım öyledir ama anlatımda sanki öyle değil severken bile tokat atiyor
- +1 yıl
kadında şaka amaçlı odunla vursun o zaman yazdığın şeye bak lan göť
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa bana mı dedin ben kadını savunuyorum burada
- +1 yıl
Yavrum kaçmak çözüm değil elbette ama dayak yemekten iyidir
- +1 yıl
O halde ailene anlat eşini dayak atiyorsa
- +1 yıl
Ailen durmuyor merhametli değiller o vakit üzüldüm senin adina
- +1 yıl
ya başlarım namusa ha dayak ye otur o zaman öldüğünde de namusumu korudum dersin
- +1 yıl
senin erkekliğini zkrm or dölü şerefin kadar konuş desek ömür boyu susarsın gelip namuslu ayağına yatma küfür etmicem
- +1 yıl
ăqveleti ya
Ne vardı o yaşta evlendin ayrıca bize mi sordun ve yerken güzeldi dimi
00 Yorumla
+1 yılGerçekten durumuna üzüldüm. İşe gir çalış birikim yap sonra ayrıl o pislikten.
02 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcın olsun.
+1 yıl17 yaşında evlendin yani he, vay be ne zamandir 18 yaş altında resmi evlilik olabiliyor.
01 Yorumla
+1 yılSığınma evine git devlete sığın sahip çıkarlar sana yazık degilmi ya daha 20 yaşındasın ailen sahip çıkmazsa kocan hiç çıkmaz allah yardımcın olsun
00 YorumlaBu yolun sonu iyiye gitmez kendini sağlama almaya bak sen
08 Yorumlahala yuvamı yıkmak istemiyorum diyorsun kafayı mı yedin kardeşim
03 Yorumla
+1 yılbakınız eşinizden ayrılmanız sayesind emaddi manevi yardımcı olurum
10 YorumlaAllah'ın emanetine nasıl böyle davranır? Herkes haddini bilmeli..
00 Yorumla
+1 yılBöyle erkekler yüzünden çoğu iyi erkek te kötü niyetli zanlediliyor
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun dua et benim aklıma başka çözüm gelmiyor
00 YorumlaDaha cokk gencsin , daha cok alismadan ve kotu olmadan bosan bence
00 Yorumla
+1 yılİleride daha çok pişman olamamak için boşanmanı tavsiye ederim...
00 Yorumla
+1 yıl17 yaşında evlenecek kadar ne yaşadın kızım sen
11 Yorumla17 yaşında niye evlendin
16 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenle babanla konuş pisikolojik destek alın esinizle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan gitsin neyin peşindesin
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılPolise git kadin sığınma evine yerleş
01 Yorumla Kurtarici çok burada... gonderelimmi...
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Derdin neydi 17 de evlendin
10 Yorumla
+1 yılayrıl yani hakaret ne
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılBu adam her kimse ona da idam getirilmeli bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Git karakola şiddet gördüğünü ve sığınma evine girmek istediğini söyle. Sonra yeni bir hsyat kurman için kiran karşılanır ve iş verilir sana.
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kocan öküz mü yoksa ayı mı?
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimden her gün hakaret duyuyorum, artık bıktım. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler