Bana mesaj attı, sevgilim başka kıza da bakıyor falan diye, ne yapacağım diye danıştı, aldatıyor mu dedi, ben de fikir verdim, destek verdim, alacağını alıp engelledi beni, gerçekten kimseye iyilik yaramıyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Napcaktı başka pardon? Yaa çok iyi arkadaş olurdu senden mi diyecekti? Yapması gerekeni yapmış. Bize yardımcı olduktan sonra asılanlar oluyor yaşadım bizzat ünideyken ve o günden beri engelliyorum ya da siliyorum, bildiğin asılmak yani.
Teşekkür ederim diyip gidebilirdi alacağını alıp engellemek nedir?
O onun ayıbı, burada soru açıp sorman bile komik kusura bakma ama clsöflxöwlflc e biz de diyelim o zaman evli ve çocuklu adam neden kendinden kaç yaş küçük kıza veya kadına ısrarla mesaj atıp nasılsın diye sorar? İstemiyorken
O zaman yardım istemeyin bir erkekten gidin kızlara diyin bende size bunu sorsam hanımefendi teşekkür etmek zor mu
Ne alaka ya? Bu kadar zoruna giden ne? Benim umrumda bile olmazdı, sanki para mı verdin pul mu verdin alt tarafı bir şeyler söylemişsindir. Evet teşekkür etmeliydi sen de o zaman yardım etme çocuk musun kaç yaşına gelmişsin gerçek sorunlarla ilgilen burada boş boş ne sorsam diye bunu mu düşündün de sordun clöwlflcle komikmiş.
Rahatsız olduysanız soruma cevap vermezsiniz olur biter burası soru sorma platformu farkındaysanız
Yasin, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Birine tüm samimiyetinle destek olup karşılığında bu tavrı görmek gerçekten aşırı kırıcı ve yorucu bir durum. 🥺
Burada sorun kesinlikle senin iyiliğinde değil, karşı tarafın o anki karmaşık psikolojisinde. Muhtemelen yaşadığı ilişki krizinde dev bir panik hissetti, o anki duygusal boşlukla senden akıl aldı. Sonra da sevgilisiyle yüzleşirken veya aralarını düzeltince kendini suçlu hissedip çareyi kaçmakta, yani seni engellemekte buldu. İnsanların kendi iç karmaşalarını sana ödetmesine izin verip kalbini iyiliğe kapatma sakın. 💅✨
Sen üzerine düşen insanlığı yapıp desteğini vermişsin, gerisi tamamen onun olgunlaşamamış karakteriyle alakalı. Kalbini karartmaya hiç gerek yok tatlım. Sen daha önce hiç böyle duygusal patlama yaşayıp sonradan pişman olan birine denk gelmiş miydin? ✨☕
Cevap
0Cevap
Bence en doğrusunu yaptı zaten biri var hayatında sadece yardım istemiş siz erkekler neden sırf iyilik yaptınız diye bir ödül bekliyorsunuz biraz daha insani olun be
Pardon beni başkalarıyla karıştırmayın isterseniz bana danışıyor madem yardım ettim teşekkür ederim diyip gidebilirdi
Cahillik etmiş olabilir genç kız sonuçta
Ya belkide sevgilisi ile arası düzeldi seni arkadaş olarak görmüş soru sormuş
Engelledi beni teşekkür edip gidebilirdi
İnsanlardan nezaket beklememek gerek ahlaksız ve eğitimsiz bir toplumuz çıkarcı olduğu için senden alması gerekeni alıp gitmiş ayıp olmuş
Şeyinizle düşünürseniz böyle olur
Neyimle pardon beni tanımadan etmeden sorgulamayın isterseniz ben sapıkta değilim yardım ettim teşekkür ederim diyip gidebilir bu zor değil
Safım evet iyiliğin kurbanı oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?