Gerçekten var mı öyle erkekleri mest eden özellikler, varsa anlatın kulağımız sizde?

25 Ağustos 2026
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten var mı öyle erkekleri mest eden özellikler, varsa anlatın kulağımız sizde?

25 Ağustos 2026
Biraz cilve lâzım, biraz da işve. Bunlar bir kadında olduğu zaman kadının güzelliği de, çekiciliği de tavan yapar. Erkekler odun gibi kadınları sevmezler. Amcamın bir tabiri vardır : kadın dediğin yılan gibi kıvrılacak diye. 4 evlilik yaptı hala o yılanı arıyor, inşallah bir yılan bulurda sokarlar bunu..
🤣🤣amcan fenaymış
Hemde nasıl. Her kadından 1 çocuğu var 😂
Yani işveli cilveli genelde daha çok kazanıyor ama hemcinslerim artık prenses olduğu için ayırt etmiyorlar
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim
Dürüstlük bence
abla teşekkürler
Cevap
53Cevap
İşve cilve
Güzellik vs bile yalan
İstediği gibi vücut olsun ama gönlüne gözüne aynı anda o aura ile hitap edince her şey yanar
teşekkür @Geologicalengineer
Valla yüz güzelliği olmayıp sadece fiziğiyle bile etkileyenler var
Cilveli ve enerjisi yüksek kadınlar.
Cilveli ve enerjisi yüksek kadınlar.
Dış görünüşü ile ön planda olan ve erkeklerin istediği şeyi veren kadınlar daha çabuk elde eder. güçlü ve erkek peşinde koşmayan kadını ise kolay elde edemezler.
Bu konuda üniversite yıllarıma gideceğim. Kyk da kalırken B blok'ta muğlalı bir kız vardı adı Müzeyyendi. Kız abartılı bir güzel değildi ama güzel kızdı. Ama bana çok güzel geliyordu çünkü mükemmel konuşuyordu sakin, önyargısız , çok mütevaziydi. Aramızda güzeldi ama o zamanlar insanın kafası çok karışık oluyor hiç sevgili olamadık. Onu insan hayatına alsa sanki bütün dertleri bitecekmiş gibi hissetiriyordu. O kız benim hayat anlayışımı değiştirdi. Bir kızda baktığım en önemli şey onun özellikleriydi artık. kısacası fiziksellikle bir şeyleri çok yürütemezsiniz ama bu genel özelliklere sahip kızlar erkekleri şaşkına çevirir. Kızın kimseyi elde etmek gibi bir derdi yoktu müthiş bir huzur vericiliği vardı. İnanılmaz bir şeydi ya anlatılamaz
Sıcak, sımsıcak olacak. Yakın çok yakın davranacak. Dokunmayı bilecek, dokunmasına müsaade edecek, Tatlı dilli, güler yüzlü, sempatik, cilveli olup yılanı deliğinden çıkartmasını bilecek, bilemese de uyandırmasını bilecek en azından ve inadına üzerine üzerine gidip onu baştan çıkaracak. Offf yaaa. Çok kötüsün. Nolacak şimdi ahhhh ah. 🔥🥰😻
Eğer bir erkeğin libidosun çok kolay bir şekilde hem sözel hem fiziksel olarak yükseltebiliyorsan tebrik ederim sen artık vazgeçilmez bir kadınsın erkeği şımartacağım iltifat edecek erkekler böyle şeyler çok mahrum kalıyor erkektir deyip umursamıyor kadınlar erkek umut sandığı yerde önemsendiği yerde ilgi gördüğü yerde olmak ister sen bir erkeğin ne kadar çok Sevgi ilgiyi sadakat bağlılık güzel bir cinsel hayat vaat edersen o da aynısını sana verir
beyin yormayan, kendi hayatı olan ve net kadınlar her erkeği etkiler. fotoğraftaki gibi sarı saçlı ve açık tonlu kıyafetler de ilk anda dikkat çeker ama asıl olay özgüvendir.
Katılırım sana
Katılıyorum *
Belli ki bu özellikler bende yok. Buradan yola çıkarak bana benzemeyen kadınlar diyebiliriz😅
Bu erkekler ne istediğini bilmiyor yaa🤣
Erkeği elde etmekten kastın ne önce ona bakmak lazım.
Seviyor hoşlanıyor sevgili olmak evlenmek gibi şeyler olabilir
Öyle bir kadın yok bence.
Benim olacaksın al şu boş çeki sen doldur diyen kadın çekiciliği mesela
🤣
Neden güldün, belki bende bedenimi alsin ruhum içinde pazarlık etmek istiyorum, yoruldum çalışmaktan evimin geyşa si olmayı istiyorum olmaz mı, hor görmeyin anlamaya çalışın
Hor gormedim
İletişim yönü güçlü olan, fiziği yerinde, güzel ve bakımlı kadın tam olarak istediklerini elde edemesede bir çoğunu elde edebilir. İletişim yönü çok önemli.
Elde etmek demeyelim de kadın dişiliğini on plana çıkarsın sana bir yaklassin dudağını ısırıp gözünü kısıp zehir olduğunu bilsen uzattığı nardakta düşünmez içersin
Her istedi erkeği elde edecek kadın var mıdır bilmiyorum ama;
Özgüveni yüksek hanımefendi karakterlerin yanına birde dişil enerjiyi eklersek yok diyecek erkek sayısı hayli azdır.
Hayatlarının merkezine bir erkeği değil, kendi tutkularını ve hedeflerini koyanlar. Kendi dünyası renkli olan bir kadın, erkekler için her zaman bir çekim merkezidir.
her erkeği bedenen sıradan bir kadın elde edebilir.
Her erkek değil istedigi erkek?
diyorum ki sıradan bir kadın istediği her erkeği bedenen elde edebilir.
Okey
Özgüvenli, iletişimi güçlü, ne istediğini bilen ve karşısındakine kendini değerli hissettiren kadınların şansı genelde daha yüksek.
Fiziğine dikkat eden, bakımlı, libidosu yüksek, cinselliği uçlarda yaşamayı seven, ve her şartta itaatkar kadın kazanır
koca memeli olmalı kafam kadar gerisi sorun yok , olmasa da olur hatta vajinasız bile kabul :) çok abarttım ama
Kadınların bir erkeği elde etmesi için fazla özelliği ne ihtiyacı yok erkeği göz kırpsın zaten düşer
İnce bel estetik görünen göğüsler dolgun kalça beyaz ten bol bol libido saygı sadakat nezaket ve iletişim
Bence her zaman doğruyu söyleyen, cilveli olan ve tuttuğunu koparan kadın istediği erkeği elde eder.
Nefes alıyor mu✔️
🤣🤣🤣
Yalansa yalan de dhdj
Ne yalanı kız gerçek bu 🤣
🤝😅
İstediğini yapsın dötümü döner takmam ama çok isterse yanıma gelip oturabilir hani azcık çalıştırsın saksıyı kfkkf
Böyle bir şey yok. Erkek için de yok. Para çok şeyin kapısını açabilir ama herkes için değil mesela.
Belirli bir özelliğe gerek yok, karşılıklı çekim ve uyuşma varsa olur.
Cesur ve güzel diye dizi vardı bir zamanlar aynı onun gibi işte 😂
Kesinlikle tam görselde ki gibi ginip oturmalı kesinlikle
İstediği erkeği elde eden kadın, güzelliğini değil enerjisini yönetendir.
Dişil enerjisini kullanabilen kadın her erkeği elde eder
Öyle bir özellik yok elde edilmek istiyordur
İstediği erkeği elde etme özelliğine sahip kadınlar 😁😁
Güler yüzlü tatlı dilli anlayışlı hanimlar her erkeğin volkan cikarir
Aurası olan kadınlar güzelliğe gücenmesin herkes...
Onu bunu bilmem ama beni elde edemez o kesin
Guleryuzlu ozguvenli, agzi iyi laf yapan kadinlar. Ayrica tattirip vermeyen kadinlar🙈
Güzel ve seksi kadınlar
Bazı kızların aurası çok yüksek çekici geliyor onlar çok daha önde bence
Umursamaz, az ilgi veren sonra soğuk yapan kadin cogu erkeği elde eder.
Ben istemedim mi beni nah elde eder ula
İşte hangi özellikler olmalı diyoruz da
Alla alla yine tuttu laz damarı 🤣 desen ölür müsün yaa🤣🤣
🤣🤣🤣az kopya ver da🤣
Olmaz 🤣 senin düğününde horon edicem hemde tulum 🤣
Onu fark ettim.
Cilveli ve şırfıntı 😃
Tarife gel 🤣🤣 bu nasıl tarif yaa
Çok özellikli olmalı tek özellik yetmez.
O özellikler erkeklerde de olmali
Kendimizi kandırmayalım kadın kafaya koyduğun da her türlü sizi etkiler.
Özguvenı yüksek çekıcı ve akıllı pozıtıf kadınlar
özgüveni olan bayanlar sadakatli güvelir hanımefendiler bunlar kendilerine yakışanı elde edebilirler
Çoğu kadın elde eder bence erkekler dünden razı elde edilmeye
Bence güzel bi kadin istedigi her erkegi elde eder
Cilveli kadın
İnatçi
Dik başlı
Özgüvenli
Cilveli
Manipüleci
Zorba
Cilvesi ve dişil enerjisi yüksek kadınlar
Yüzün güzel olacak afra saracoglu gibi
Özgüvenli olanlar.