Gizli Üye(30-35)1 yıl"Kadınlar hangi özelliğe sahipse istediği her erkeği elde eder?" sorusu, insan ilişkilerinin karmaşık doğasını basitleştirmeye çalışan bir soru. Gerçekte, böyle sihirli bir özellik yok çünkü her erkeğin değer verdiği şeyler farklıdır ve çekim, çok boyutlu bir süreçtir. Ancak, bazı özellikler genel olarak çekici bulunur ve bir kadının kendine güvenini, cazibesini artırabilir. Bunları şöyle sıralayabiliriz:
Kendine Güven: Kendine güvenen bir kadın, duruşu, konuşması ve tavırlarıyla dikkat çeker. Bu, "herkesi elde etme" garantisi vermese de, çoğu erkeğin ilgisini çeken bir özelliktir. Kendini bilen, kendi değerinin farkında olan bir kadın, başkalarına da bu enerjiyi yansıtır.
Samimiyet ve Doğallık: Yapmacık olmayan, içten bir tavır, uzun vadede çekiciliği artırır. İnsanlar, kendilerini rahat hissettiren, gerçekçi ve dürüst kişilere daha çok çekilir.
Empati ve İletişim Yeteneği: Karşısındaki insanı anlayan, dinleyen ve onunla derin bir bağ kurabilen kadınlar, duygusal çekim yaratmada güçlüdür. Erkekler, kendilerini anlaşılmış ve değerli hissettiren birine daha kolay bağlanır.
Bakım ve Özgün Stil: Fiziksel görünüm önemli bir faktör olabilir, ama bu sadece "güzellik" değil, kendine özen gösterme ve kişisel tarz meselesidir. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır, ama kendine iyi bakan bir kadın genelde daha çekici bulunur.
Bağımsızlık ve Tutku: Kendi hayatı, hedefleri ve tutkuları olan bir kadın, hem ilgi çekici hem de ilham verici olur. Bu, bir erkeğin ona saygı duymasını ve onunla daha derin bir bağ kurmasını sağlayabilir.
Önemli Notlar:
Herkesi elde etmek mümkün değil: Her erkeğin zevkleri, değerleri ve beklentileri farklıdır. Bir kadının "her erkeği" elde etmesi gerçekçi bir hedef değil, çünkü çekim karşılıklı uyum gerektirir.
Manipülasyon değil, uyum: İnsanları "elde etmek" için bir özellik geliştirmek yerine, sağlıklı ilişkiler kurmak için kendine yatırım yapmak daha anlamlı. Çekim, zorlama değil, doğal bir süreçtir.
Kendi değerin: Bir kadının asıl gücü, başkalarının onu beğenmesinden değil, kendiyle barışık olmasından gelir. Senin neyi çekici bulduğun ya da kendinde neyi öne çıkarmak istediğin de önemli.
Bu soruyu neden sordun, merak ettim! Belki birini etkilemek istiyorsun ya da sadece genel bir merak. Biraz daha detay verirsen, daha spesifik öneriler sunabilirim!012 Yorumla
Cevap sahibi1 yılneden
- 1 yıl
u 1 yıl@Sosyetic_SheqiiL tüm listeyi sıfırlamış ve profili gölgelerin ardına çekmişsin, iyisin değil mi? :)
- 1 yıl
u 1 yılBen hissediyorum, insan ne olursa olsun içindeki sıkıntıları bir şekilde yine belli ediyor. Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap, ihtiyacın olursa ben de buradayım @Sosyetic_SheqiiL
- 1 yıl
Sen hissettin bunu yani ☺️ çok şeker.. sınandım, bitti. İhtiyaç durumunda burdayım demen bile çok şey ifade ediyor 🙏 unutmam.
- 1 yıl
Birçok şeye şahit oldun, taş olsa çatlardı. Beni anladığını biliyorum ve hissediyorum. Sağ ol gerçekten Murat. Senin için de geçerli, elimden geldiğince..
u 1 yılBenim de zor dönemleri oldu ve zamanın etkisiyle üstesinden geldim ve artık daha mutluyum ama bazen insan kendini dinlemeye kaçabiliyor. Yalnız kalmak terapi gibi gelse de, aslında paylaşmanın verdiği rahatlama hissi daha çok etkili olabiliyor, tabii çok haklısın diyerek cevaplar vermeyecek birisi olduğunda :) Sen iyi ol, benim de paylaşmak istediğim bir durum olursa aklımda olacaksın
Cevap sahibi1 yılyorumumu kaldır @sosyetic_sheqiil bi yorum yaptık ne ahlak koydular ne şeref
Cevap sahibi1 yıl@sosyetic_sheqiil yorumumu kaldır
- 1 yıl
Kaldıramam efenim çok sorry çünküsü çsc seçilmiş
En İyi Cevaplar
ŞAKA GİBİ !!!
Erkekler genelde onlara hep 'hayır' diyen kadınları tercih ediyormuş MUŞ MUŞ?
Bunu kadınlara hangi geerrrizekalılar ööğretiyor diyeceğim ama cevabı belli = akkııl hastasıı psskolojikk sorunları olann piisslik kendileriini ilişki uzmanıı ilan eden tipler öğretiyorlar. Böyle yalanları takipçi yapmak için uyyduruyorlar.
Piislikk yalancı ilişşki uzmanlarına göre erkek "köppekk" zorl akadını peinden koşması gerekiyormuşmuş, genelde sürekli bu YALANI uyduryorlar ve yarıca buYALANI yerli diziler ve çeşitli propagandalarlada destekliyorlar.. Ama gerçek hayatta aŞK sevgi karşılıklıdır. Kadında erkekte çabalamalıdır, Erkeğin TEK TARAFLI sevmeye çalıştığı kadının "ilkkokul çocuuu beyniyl ekaçıp durduğu HAYIR" dediği şey aşk sevgi falan değidlir DALGA GEÇMEKTİR, OYNAMAKATIR. AKLI OLAN BİR ERKEK ASLAA AMA ASLAA bu tip bir kadını zorla köppekk gibi kovalamaz... Kimse sitenmediği yerde durmaz ayrıca bu ülkede HİÇ durmaz, bu ülkede HAYIR diyen tanışmak istemeyen istemeyen bir kadını bu zamanda zorla kovalayanlar POLİSLİK olurlar bunu beyni olan düzgün bi erkek bilir ama neyazııkki yeniii nesil ZKuşağı SürME SAF CAHİİL erkekler Amerikan dizileri seyrederek büyüklerive bu ülkeyle Türkiyedeki gerçek hayatla hiçbir alakaları olmadığı için , gAzzzla çalıştıklaır için kendi akıllarını kullanmayıp izledikleri yalan dolan VIDEOlarla iillşki uzmanı tiplerin gazlamalarıyla ve bu tür anlamsız soruları okuyarak gereksizce ilerleyen dönemde kendi hayatlarını karartacak adımlar atıyorlar yanlışlar yapıyorlar..
Öncelikle bu soruyu soran sorduğu soruyla aklındaki düşünceleri zaten açığa döküyor. = "Erkekler" İLE BAŞLAYIP >>> genelde onlara hep 'hayır' diyen kadınları tercih ediyormuş, o zaman hayır hayır hayır.. Bu ülkede KÜRESELCİLERİN çeşitli, projeleriyle aile yapısını yoketmek için kadınlara ERKEK rolü verilmeye başladıından beri acaip olaylar olmakta.. EVET bu bir proje ve medya internet ve çeşitli kanallardan destekleniyor, amaç kadın ile erkeğin rollerini yer değiştirmek... çok uzun bir konu burada uzun uzun anlatmayacağim geçiyorum (merak eden araştırıp etraftan okur tabi düzgün kaybak bulabilirse) Öncelikle bu soruyu soran "ERKEKLER" değil 1 erkek demeyi öğrenmediği sürece hiçbir şey düzelmeyecek.. hayat amacı ERKEK+(LER) olan bi kadın doğru yoldamıydır? cevabı okuyanlar versin.
Ayrıca hayat amacı erkeklere "tükürdüğünü yalatmak olan" bir kadın zaten aşk sevgi vs istemiyor daha önce yediği darbe yadadarbelerden dolayı erkeklereden bir şekilde intikam alma peşindedir olduğu farzedilebilir? Feministlerde acaip yaratıklar aslında, hem erkek düşmanlığı yapıp hemde erkek arıyorlar, tamtersi YALNIZ kalmalılarki destekledikleri fikirlerin yolunda yürüsünler, ya da kendi kendilerine kadınlarla görüşsünler erkeklerden uzak dursunlar.. hem erkek düşmanı olup hemde erkek gelip bizi sevsin vs diyen ve erkeklerden aşk sevgi beklyen kadınlar tımarhanelik akıılhastanesine yatırlıması gerekn tiplerdir ve son zamanlarda sayıları hızla artıyor (Çünkü Türkiyede Yeni-Dünya-Düzeni projeleri uygulanıyor ve kadın erkek arasını açmak aile yapısını yoketmek için çalışmalar sürdürülüyor ciddi ciddi şaka falan değil ülkeyi yoketme amaçlı, bu nedenle artık kadınlar ve erkeklerin arası hızla açılmaya başladındı. buun sonucunda ülkede nüfus kırılması ve büyük bir nüfus azalması yaşanacak, proje 10numara5 yıldız işliyor, hatta nufus azalıyor birşeyler yapmalıyız diyenlerde arka planda gizlice bu projeye hizmet ediyorlar. Bu ülke kabusu yaşyacak). ÖZETLE = aklı olan erkekler karşısındaki kadında "önemli" detaylara ve işaretlere bakmalıdırlar.. Feminist mi? Erkek düşmanlığı içerenn düşünceleriyle mi yaşıyor (daha önceden kendi seçimlerindne dolayı HATALAR yapmış yanlış pisslik alkolik bar club çocuuu erkekleri bilerek seçmiş ve KAZALARA HATALARA karışmış.. ve erkekler kööpek olup peşinden koşşacakmış vs..(aklı olayan adüşük IQ'lü kadınlar aslında kendi bindikleir dalı kesiyorlar, bir erkek köööpek olup zorla peşinden koşmasını istiyorlar hatta bunu sonra kendi arkadaşlarına anlatıyorlar.. kööpek olupp peşimden koşştu zorla bende presnnses kraaliiçee gibi lütfettim ona bir şans verdim.. bunu dinleyen kadın arkadaşlarıda aLLKIŞŞŞ BÜYÜKK İŞ BAŞARMIŞSIN, madalya takalım sana.. ama sonrasında kadın, KÖPEK oldu peşiimden koşştu dediğ erkeği mi sevecek onunla aşk sevgi yaşayıp bir KÖPEKLE mi evlenecek? :-) işte tamda hakettikleri gibi.. EVET ne yazıkkii aynen böyle oluyor KÖPEKLERLE evlenmeye çalışıyorlar.. hakettikleri bu KÖPEKLER.. Belkide bu yüzden son dönemlerde sokaklarda tasmasından çekiştirip köpek gezdiren kadınları ÇOK FAZLA görmeye başladık.. İletişim kurmayı tanışmayı bilmeyen sürekli KAÇAN erkek köpek olup zorla beni kovalayacak ZORLA gelip beni sevecek (sen kimsin pardon? dünyada başka insan mı kalmadı? iletişim kurmayı konuşmayı tanışmayı bilmeyen bakmayan ililenmeyen erkekle tanışmayhiçbir çabası olşmayan ama aşk sevgi isteyen zekaayetersizlliği yaşaayn tipler ülkesine döndük) ve KÖPEK erkek bulamayınca KÖPEĞİYLE sokaklarda YALNIZ gezen günümüz kadınları
:-)) VE SORUNUN CEVABI : Bir erkek sana bakar ölçer biçer düzgün birimisin oturup kalkmayı biliyormusun, düzgün bir kadınmısın yoksa soytarı güvenilmez feminist vs acaip akımlara kapılmış tiplerden misin baka rinceler ve sana notunu verir.. notun düşük olursa KISA süreli görüşmelik kadın olursun ama karşındaki erkek için çabası olan saygılı otrumasını kalkmasını konuşmasını SAYGIYI bilen notun yuksek bi rkadın ise UZUN SÜREKLİ ilişki ve CİDDİYET sınıfına girer.. Kadınların çoğu buülkede artık KİBİR EGO NARSSTLİK ve ŞIMARIKLIK içinde yaşıyorlar ( Yeni dünya düzenin projesinin ve yapılan propgandaların bunda çok büyük etkisi var) Bu saatten sonra etrafta UZUN SÜRELİ ilişi kategorisine girecek kadın sayısı hergün azalıyor çünkü kadınlara düzgün güvenilir (eskilerin taımıyla hanım hanımcık evlenilecek insan) olmayı DEĞİL , ka*şar faa*hişe olmayı öğretiyorlar VIDEOlar propagandalar ve çaakma illiişki uuzmanı piisliklerin yanlışa yönlendirmeleriyle ve kadınların birbirlerine verdikleri GAZzzla..
Bir erkek seni beğenip ((senin davranışların kişiliğin karakterin düzgün bir kadın oluşun oturmayı kalkmayı bilmen , letişim kurmayı konuşmayı bilmen düzgün insan olman vs) istemezse HİÇBİR ERKEĞİ ELDE EDEMEZSİN , sadece bir süre elde ettiğini zannedersin (KISA SÜRELİ İLİŞKİ). Aklı olan hiçbir erkek, kendisine değer vermeyen "ADAM" yerine koymayan bozuk saygısız kendini göklerde gören şımarık , hayat amacı gezmek dolaşmak para yemek ve hava atmak olan boş cahhiil saçam sapan modaa magazinle uğraşan kadına gerçekten bağlanmaz sevmez evlenmez. Ne ekersen onu biçersin , ama artık günümüzde kadınlar kendileri tanışmak için hiçbir çaba göstermeden hiçbir adım atmadan suya taş bile atmadan dalgalar çıkacak sörf yapacağım diye bekleyen insanlar olmuşlar? birde istiyorlar ki kendi kendine dalgalar çıkacak ve birde zorla o dalgalar kadını takip edip "lütfen yalvarırım sörf yapalım" diyecekler diye beklemekteler :-) Buarada tabikii olması gerekn oluyor ve ülke nüfusu YOK OLUYOR :-) Psikolojik Amerikan ve Küreselci projeleri saat gibi güzel kurulmuş şekilde işliyor.. bizler küçük resimlerle uğraşırken kadın neden böyle saçmalıyor , erkekler neden KÖPEK olmadı daha tasma tacaktık la uğraşırken ülke çöküp bitip batacak.. Daha bu konuların EKONOMİ ve PARA tarafı var onları hiç yazmadım ! Yeni dünya düzeninde erkekler iş bulamazken , ekonomik sorunlar yaşarken, hakettikleri düzgün maaşları alamazken, kadınlara tam destek, TVDE reklamlarda vs kadınlara banka kredileri yeni iş olanakları, kız çocuklarına hertürlü spor ve eğitm fırsatları faaliyetleri (erkek çocuklar yok!) vs diye yoğun propagandalarla destekleniyorlar. BU konu esasen "erkekler neden benim peşimde koşmuyor" demekten çook daha ciddi derin bir konu ve tüm ülkenin geleceğini ilgilendiriyor... Tek-derdin erkek (LER) neden benim peşimde koşmuyor, ben bundan sonra her erkeğe "HAYIR" diyeceğim olsun :-)) PEkii sen bundan sonra her erkeğe "HAYIR" de bakalım peşinden koşuyorlar mı :-))
bu diziyi keyifle izleyeceğiz :-)))48 Yorumla- 1 yıl
Abicim sakin ol ya
- 1 yıl
Ne dedi bu şimdi ben bir şey anlamadım😂
- 1 yıl
@derbeder987 okudun mu :D
- 1 yıl
Üşendim sen okudun mu
- 1 yıl
@derbeder987 hayır yavruşum jdjfs
- 1 yıl
Dkfkfkkfj
1 yılDün p. rnstar Mia Khalifa'nın bir reelsi gözüme çarptı. Diyor ki ""Erkekler çok basit varlıklardır. Bugüne kadar isteyip de elde edemediğim hiçbir erkek olmadı.""
Burada elde etmekten kastettiği şey uzun süreli ciddi bir ilişki değil. Gözlüklerine ve vücuduna fışkıran erkeklerden bahsediyor. O erkeklerin hiçbiri de onunla evlenmez.""İstediği erkeği elde etmek"" bir f. hişe retoriğidir understand.
Nasıl ki erkeklik kendini inşa etmekse kadınlık da kendini korumak ve ait olduğu biricik erkeğe saklamaktır. Yani sözün özü erkek kadına ya da kadınlara sahip olur, kadın ise biricik erkeğe ait olur.
Aklı başında ve onurlu hiçbir kadın, bir erkeği elde etmek için uğraşmaz. Kadının varoluş gayesi bir erkeği elde edip onunla sevişmek değildir. Kendisine ve dünyaya getireceği huzurlu ve konforlu hayatı yaşatacak o biricik erkeğin kanatları altına girmektir.
Kendi şahsıma ait bir sözle noktayı koyuyorum.
ERKEĞİN SOYLUSU, KADININ SOYSUZU ÇOK EŞLİDİR.
https://www.youtube.com/embed/3BAIW_oj0sM42 Yorumla- 1 yıl
Üff Fiko ya djdjs
- 1 yıl
Ne oldu neye sitem ettin.😏
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u 1 yılNarsist kadınlar kazanıyor bence bencil kendini düşünen erkeğin parasını yiyen kadinlar kazanıyor.
Bakma erkekler para avcısı kadınlardan şikayetçi fakat onların peşinde koşmayı onlara sahip olmayı daha çok istiyorlar. İt köpek gibi davranılması onları çekiyor...
Bir erkeğe ne kadar kötü davranırsa kadın o erkek kadının kölesi oluyor.
Kısaca erkekler nelerden şikayetçiyse onu yapan kadını kovalıyor ve istiyor.
147 Yorumla- 1 yıl
Herkes için geçerli değil...
- 1 yıl
@Frankenstein16 tabii ki her şey herkes için geçerli değil. Çoğunluk bu şekilde kadın veya erkek fark etmiyor...
- 1 yıl
Hakli
- 1 yıl
Çok haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılAkıllı bir kadın bir erkeği elde etmeyle uğraşmaz...
1210 Yorumla- 1 yıl
Uuu 😏
- 1 yıl
Noldu yahu.😀
- 1 yıl
Racon mu kesiyon jdfjs
- 1 yıl
Biraz öyle olmuş.😀😀
- 1 yıl
Hakkındır 😅
- 1 yıl
Hakkımızı söke söke alırız.😀
- 1 yıl
Sökmeden de veriyorduk 😂
- 1 yıl
Hakkımdan bahsettim yaw.😀
- 1 yıl
Ben neyden bahsettim sjfjs tövbe de
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Dişiliğini kullanıyorsa özelliksiz olsa bile çoğusunu elde eder..😃
22 Yorumla- 1 yıl
Yok o elde etmek olmuyor. O dediğin şekilde elde edilen kişi erkek değil kadın oluyor.
Dişiliğini kullanan kişiliksiz bir kadın, erkeklerin umumi ihtiyacını gördüğü bir tuvaletten farksızdır.
KOŞULSUZ CİNSELLİK; ERKEK İÇİN HAKSIZ KAZANÇ, KADIN İÇİNSE ENAYİLİKTİR.
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bilemem, pek umrumda da değil, zor.
10 YorumlaElde etmekten ne kastettiğine bağlı. Mesele ilişkiye girmekse ortalama bir kadın her istediği erkekle beraber olur. Hiç öyle taktik maktik de gerekmez. Canının istediği erkeğe doğrudan söyleyebilir.
Kalbine girmekse işte orada işler değişir. Hem de epey bir değişir. Erkekler "her istediği erkeği elden eden" bir kadına aşık olmaz. Çok etkilense bile kendini uzak tutmaya çalışır ve tutar.
Bir de şu olayı hep tersten anlıyorsunuz. Erkekler, hayır diyen kadının peşinden koşmuyor. Peşinden koşulası kadınlar, etraflarında çok erkek olduğu için rahat rahat her istediğine hayır diyebiliyor.
21 Yorumla
1 yılBir kadın eğer dozunda narsistse yani aynaya bakıp ben harikayım diyebiliyorsa, yürüyüşüne güven, bakışlarına kendinden eminlik katıyorsa... Bingooo. İstediği her erkeği avucuna alır.
Çünkü erkekler özgüvene hasta. Kendini seven kadını merak ederler, kovalarlar. O kadın, ben bir seçimim mecburiyet değilim havası taşır ve bu deli gibi çekici gelir onlara.
Üstüne biraz gizem kattı mı birde tamamdır. Çok yazmaz, her şeyi anlatmaz ama bir bakışıyla dünyanı sarsar. İçine azıcık da coolluk ve gerektiğinde umursamazlık serpiştirirse erkekler iptal.😸 Sürekli peşinde olurlar.
Çünkü o kadın sanki ulaşılır gibi ama aslında değil, tatlı ama dikenli. Kısacası dozunda narsist, kendine tapan ama başkasına tapmayan kadın her kapıyı açar.🙂
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zeki ve sıcakkanlı bir kadın, her erkeği elde eder demek çok doğru olmasa bile birçok erkeği etkileme potansiyelindedir.
Bacak, göğüs, kalça ve güzellik gibi özelliklere her erkeğin düşeceği varsayilir ama bu maalesef gerçekçi olamaz; çünkü, zeki ve sicakkanli bir kadın, erkeğin beynine hitap eder, gerçek külçenin de burada saklı olduğunun farkındadır.
Salt dış görüntüye düşen ne erkekten ne de kadından hayır gelmez; fiske vurduğunda ses yankılanma ihtimali yüksektir.
33 Yorumla- 1 yıl
Elde etmek yerine etkiler yazaydım keşke
u 1 yılYorumlanmalarini görmek daha güzel, sen böyle başlık at, onlar nereden bakabildigini gostersin :) @Sosyetic_SheqiiL
- 1 yıl
Tamam ben ikna oldum 😅
1 yılHayır dediğimizde laftan anlamayıp ısrar eden tipler de var 😳 bize doğuştan her özellik yüklenmiş zaten başka bir özelliğe sahip olmamıza gerek yok. Yeryüzünde beynini de bedenini denge ve uyum içinde kullanan canlılar arasındayız. Erkek cinsine "adam olma özelliği" yüklensin kafi olur.
22 Yorumla- 1 yıl
İşte demek ki sebebi buymuş :D hayır de ve kazan djdjs
- 1 yıl
😂
11 ayBir kadının hangi özelliğe sahip olduğunu benim için bir önemi yok Niye önemi yok şunun için yok böyle ilişkilerden zaten uzak olduğum için Hadi olmasan bile bir erkek Eğer kendini biliyorsa Bunu genel olarak söylüyorum Kadın İsterse Adriana Lima gibi bir fiziğe sahip olsun veya çekici başka bir özelliğe sahip olsun o erkek Hayır demesini bilir ki ben de öyleyim mesela her şeye inansaydım aldansaydım ohoo 😂😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKişiden kişiye değişen çeşit çeşit kombinasyon var. Yani sonuçta master key misali her erkekte işe yarayan tek bir kadın tiplemesi yok ortada.
Benim açımdan işe yarayan nitelikler; enerjiklik, zekilik, çekicilik, konuşkanlık, kültürlülük, anlayış, anaçlık, saygı, heyecan vericilik, dürüstlük vs.10 Yorumla
1 yılYani, isim verirdim ama hoş olmaz reveal etmek. Bildiğin top tüfeğiyle ezip geçti, tam bir FETİH..
Yerinde konuşkan, makul, mantıklı, kolay vazgeçmeyen, duvarları aşan, mücadeleci, sıcak, samimi.. varlığı. da yokluğu da acı..
Madalya takılacak kadın. Umarım görüyodur bunu..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir özellik yok iradesi zayıf olan herkes tarafından elde edilebilir idare edilebilir o mıntıkaya iblis bakıyor ne şekilde baktığı ise tercih meselesi
https://www.youtube.com/embed/fSUP2LVAjY410 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır diyen kadının yüzüne bir daha bakmam ben zorla güzellik olmaz
323 Yorumla- 1 yıl
Yoo bakıyorlar jddj
- 1 yıl
Onursuz ve gurursuzlar yapar onu ben değil
- 1 yıl
Yeter ki onursuz olmasın aşk demiş şarkıcının biri 😅
- 1 yıl
Aşk bir yere kadar gurursuzluğu da tattırır insana
- 1 yıl
Benim onurum ve gururum aşkın çok daha önünde ve önceliklidir aşk nedir yav aşk uğruna kendimi hiçbir zaman ezdirmedim ben aşık olacağım karşımdaki da popiş*n* tatmin edecek oldu canım
- 1 yıl
Hiç aşık olmamış insan sendromu jdfj
- 1 yıl
Hemen de aşk doktoru kesilip teşhisi koydun bari tedavisini de söyle reçetemi de yaz 😃
- 1 yıl
Tedavisi aşık ol jdfj
- 1 yıl
Aşık olunacak bir kadın çıkarsa olurum 😀
- 1 yıl
Tamam ondan sonra yorum yaparsın sjdj
- 1 yıl
Düşünce beyanım yine aynı olur değişen hiçbir şey olmaz ben zorla güzellik olmadığını bilenlerden olduğum için zorlamaya gerek yok bir insanla bir kere konuşursun derdini anlatırsın zaten gönlü varsa hayır demek yerine düşüneceğim der ve sonrası zaten gelir ama baştan hayır diyorsa zaten gönlü yoktur bunu şeye benzetiyorum ben giden birine kal demenin ne kadar nafile ise bu da onun gibi bir şey zaten giden biri gitmeyi kafasına koymadan önce tüm iç hesaplarını yapmıştır ki gitmesi farz olmuştur anlatabildim mi? 🤪
- 1 yıl
Yok anlatamadın, her isteğinize evet veya tamam diyen kadınlar sizi çekmiyor bu bir gerçek. İster kabul et ister etme. Hayır dedikçe çekiyor erkekleri Kadınlar. 😅
- 1 yıl
İşte ben o erkeklerden değilim onu demeye çalışıyorum sana sabahtan beri sosyete kadın 😀
- 1 yıl
"Ben onlardan değilim" diyen Erkeklerin tam da onlar gibi olmaları gerçeği
- 1 yıl
Ben dediğim şeyin arkasındayım öyle onlardan değilim deyip lafta kalmaz grilik bana göre değil ya beyazdır ya da siyah ortası yoktur
- 1 yıl
Tamam 🤣
- 1 yıl
Hayret içimden pes etmez keçi inadı var bu kadında dedim ama yanıttın yaşasın 😀
- 1 yıl
Öyle herkese yok keçi inadımdan
- 1 yıl
Dur külahımı çağırayım ona anlat 😀🤪
- 1 yıl
Külahın muhatabım değil 🤪
- 1 yıl
Hımmm muhatabım sensin diyorsun ama aman istemez kalsın 😝😀
- 1 yıl
Sen de değilsin, keyfim ve kahyası sadece 😂
- 1 yıl
İstemem yan cebime koy hesabı güzel bir taktik takdire şayan 😜😅
1 yılZekasını kullanan bir kadinin önünde kimse duramaz sanirim. Ama burada ters orantı olmak zorunda. Mesela kadın zekayi iyi kullanacak, erkek zekasını kullanamicak mesela xdjdjdj 😄✌️
21 Yorumla- 1 yıl
Yesss zeka çok önemli
Erkekler bakımlı tatlı ve içten gülümseyen kadınları severler görsel açıdan. Karakter olarak kendini yetiştirmiş dengesiz ruh hallerinden arınmış ne istediğini bilen zeki ve nahif kadınlara hayır diyemezler gibi geliyor.
51 Yorumla- 1 yıl
Sen çözmüşsün 😉
Kaşarsa çok pardon ama popo kaldırıyosa benim gözlemim bu nerde böyle kız var koşuyorlar sonra bizi suçluyolar
32 Yorumla- 1 yıl
sjfj yok ya onlarınki kısa süreli
1 yılZeki kadın her şeyi elde eder abi. Bunu bilir bunu söylerim. Yeter ki dengini bulsun. Koparır alır.
32 Yorumla- 1 yıl
Zeki kadınlar erkeklerin gözünü korkutur jddj
- 1 yıl
Korkan düşünsün.
- Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılKasap reyonundaki koyunlar gibi her yeri belli olarak gezmeyecek gazinolardaki konsomatris gibi yılışık olmayacak kerhanedeki elaman gibi her gördüğü erkeğin altına yatmayacak
32 Yorumla- 1 yıl
😁
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendine güveni olan, nezaketini yitirmeyen ama. saygisini da koruyan mutluluğunu erkeğe endekslemeyen..
24 Yorumla- 1 yıl
🙏⚘️
- 1 yıl
De gitsin dkfjd
Erkegi elde edemeyen kadin yoktur. Erkeklere farkermez yani, önlerine pop kek at yeter ,😄
27 Yorumla- 1 yıl
Neyle kandırdık, şekerle sjfjs
- 1 yıl
Ahsha ne kadar basit demi onları kandırmak 😂😂😂😂
- 1 yıl
Artık bir şeker değil iki şeker moduna geçmeleri lazım jdjds
- 1 yıl
Ahahsh baklavaya ne düşerler ama
- 1 yıl
Belki baklavaya düşenler aranan kandır 😅
- 1 yıl
Lolipopa düşmekten iyidir sjsjs slaklar😂😂
- 1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Yabancılık çekilmeyen ve sadakatinden emin olunan bir kadın ise olur bence ama tabi erkeklerin hepsi de aynı değil maalesef
25 Yorumla- 1 yıl
Yabancılık çekecek tabii ne demek çekilmeyen
- 1 yıl
Öyle bir şey olabilir mi hiç 🙄
- 1 yıl
estağfurullah djdj
1 yılBüyü ahajh büyü yapıyorum anacım düzenli aralıklarla
38 Yorumla- 1 yıl
Şşşş o sır jddj
- 1 yıl
Aramızda🤫 ahsjah
- 1 yıl
- 1 yıl
@zimanenila ✌️🩷 aramızda sjdj
- 1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılBazı kadınlar hafiftir sınırları yoktur ve istediği her erkeği elde ederler🙄
21 Yorumla- 1 yıl
Bence onlar sadece elde ettiğini düşünüyor
1 yılŞöyle ki zaten ortalama bir kadın çoğu erkeği elde edebilir ekstra bir vasıfa gerek yok, abazalara dişi olsun yeter ancak hiçbir kadın her erkeği elde edemez, istediği her erkeği elde etmek diye bir şey yok.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı.
1 yılErkekler bazı komutlarla çalışır , A dan Z ye hepsinde geçerlidir. Yalnız kendini bilen insanlar zeka gibi kültür gibi şeylere de önem verir , tek o işlerle elde edilmez.
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Akıllı bir kadının elde edemeyeceği hiçbir şey yoktur bana göre.
1190 Yorumla- 1 yıl
Şey = Erkekler fjdj
- 1 yıl
Konumuz tam olarak buydu beyfenzii
- 1 yıl
Sen çarpıtma 🙄
- 1 yıl
Baktım gayet hoş bir kadın sjdjs
- 1 yıl
Sensin şüpheli
- 1 yıl
Hadsizzzz
- 1 yıl
Kendi kendine bunu mu söylüyorsun 😒 bilmek istemiyoruz biz djfjs
- 1 yıl
Kendine bak hele, anaokulu bebesi 🙄 bezi bıraktırdılar mı sana shdhs
- 1 yıl
ahaha Mario pes et 😅 yat uyu
- 1 yıl
Etmedim asla etmem pis ikizler burcu
- 1 yıl
ahahah buna yarın sabaha kadar güleceğim 😅
- 1 yıl
Kendini buna nasıl inandırdın 🤪 benimle uğraşırmışmışmışşş jsfjdjsja
- 1 yıl
Evet kahkaha atarken gözlerim doldu sjfj
- 1 yıl
Sana sadece ağlamak yakışıyor sjfj
- 1 yıl
Hiç mutluluktan ağlamamış dengesiz Adanalı ikizler burcusun sen 😂
- 1 yıl
İki gün bunu düşünmüş, ağlaya ağlaya 😅
- 1 yıl
Yaw senin hayal dünyan ne hoş be 😏🤌
- 1 yıl
Olamaz zaten 😌
- 1 yıl
Sen de istiyorsun 😏
- 1 yıl
O sebepten istiyorsun zaten
- 1 yıl
🙄 konu kafam değildi, hayal dünyam idi.. istemesin kimse zaten, ben zor baş ediyorum
- 1 yıl
Eyvallah
- 1 yıl
Yapılmıyor değil yapamıyorsun 😒
- 1 yıl
😒olsunnn..
- 1 yıl
😒 şımarma
- 1 yıl
Evet geç olmuştu djjd
- 1 yıl
Tam olarak neyi djjd
- 1 yıl
Konu o değildi 😒
- 1 yıl
Lan öyle ne pat diye çıkıyorsun bir anda her yerden sfjjs
- 1 yıl
Ensemden kaybol 😒 haşlarım seni
- 1 yıl
Off Mario var ya, enfes makarna yaparım ben djdj
- 1 yıl
Daha o yaşa gelmedim dedoooo
- 1 yıl
Biliyorum zaten kıskanma beceriksiz 🙄
- 1 yıl
Seni spagettiyle boğarım jdfj
- 11 ay
Ahahaha aklımı delirtme bana
- 11 ay
Yiooo kahkaha attım, azmine hayran kaldım sjdj
- 11 ay
De hayde başka ne olacaktı
- 11 ay
Hiç bile sinirlenmedim 😏
- 11 ay
Sinirlenmedim diyorum 😠
- 11 ay
Hayır lazım bana
- 11 ay
Mario belasını boğmak için 😅
- 11 ay
Çok pis gıcık kaptım sana djfjs
- 11 ay
Yeni oldu taptaze
- 11 ay
Sen git prenses falan kurtarsana ya
- 11 ay
Hayır değil 😁
- 11 ay
Kurtaramamışsın ha bilesin djdj
- 11 ay
Evet 😅
- 11 ay
Söylenmez 🤣
- 11 ay
Gıcık gıcığı nerde görürse tanır djfj
- 11 ay
Hep katılıyorsun da dile getiremiyorsun kdfks
- 11 ay
Hani? Kim attı lan bunu ahahaha
- 11 ay
Kim, bana isim ver jsfjd
- 11 ay
Hadi oradan be 😅
- 11 ay
Yok kabul ediyorum, gıcığım djkd
- 11 ay
Var var djjs senin gibi
- 11 ay
Almıyorum, örnek alıyorum falan mı yazdım ben oraya acaba 🤣
- 11 ay
Almıyorum dedim 😠
- 11 ay
Uykum geldi 😅 adios
- 11 ay
Bak sensin ooo
- 11 ay
Keşke sen de tanısan uber uyuz djfj
- 11 ay
Ben google muyum
- 11 ay
Ben gemini ulan dkfja
- 11 ay
Siri ne ya Geminin yanında, cahil djdj
- 11 ay
Sen ol ya sen
- 11 ay
Ben geminiiii
- 11 ay
Siri beni takmıyordu, çal diyorum çalmıyordu. Bu çalıyor jsdj
- 11 ay
Siri bana hizmet etmeli alooo
- 11 ay
Bu modern kölelik djfjs
- 11 ay
Neyine acıyacağım ya, onlar bize acısın sjfjs
- 11 ay
Hayır acımasız onlar kıyma makinesiyle anlaşmalı
- 11 ay
O benim gönlümü yapmadı
- 11 ay
Hiç değilim 🙄
- 11 ay
Şaşırma Siri jdjf
- 11 ay
Ulan djdjs parçalicam
- 11 ay
Siri topla pılını pırtını de geeett 😅
- 11 ay
Küle çeviririmm
- 11 ay
Ohoo daha kötü şeyler bile yapar 😅
- 11 ay
Yapay zekayı alıp başka alete monte eder 😅
- 11 ay
Yaw sen iOSunu al git sjfj
- 11 ay
Niye utanayım 😅
- 11 ay
Ciminay şiriyi geçti jddj
- 11 ay
Oşşşt djjd
- 11 ay
Sen ağla ağla Şiriiii
- 11 ay
Never ever, yürü git jdjd
- 11 ay
Sen giiiit
- 11 ay
Sus sen iyiliğimi düşünme, beni bir tek sen anlamıyorsun djdjs japon
- 11 ay
Artık sen çin işi Japon işisin djfj
- 11 ay
Appleden başka ne beklenir ya hep taklit hep taklit jdjd
- 11 ay
Daha sağlam djdj
- 11 ay
Yok bea, sözleşmem bitti ayfondan samsuna geçtim dkkf
- 11 ay
Önce düşman oldum hep sövdüm bir haltı anlamıyor diye, ben anya diyorum o Konya diyor
- 11 ay
170 küsür yorumdur anlatıyorum hâlâ anlamıyorum diyo
- 11 ay
Yoo sadece o dedi 😅
- 11 ay
Herkes dediğin topluluk 5 kişiden mi oluşuyor skfk
- 11 ay
Kur ulan :D boş yapma
Yani bu değişkenlik gösterir. Kimisi zeki kadın sever, kimisi bakımlı, kimisi kapalı giyinen, kimisi açık giyinen, kimisi düşünce yapısına, kimisi davranışa, kimisi fiziğe göre yani bu kişiden kişiye göre değişebilir
10 YorumlaÖyle bir özellik ne kadında nede erkekte yok
15 Yorumla- 1 yıl
Var tabi
- 1 yıl
Kişiden kişiye değişiyor ayrıca ben sordum soruyu
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Her erkeği elde etmek diye bir şey yok onu unutalım
12 Yorumla- 1 yıl
Yoo var ksdj
Bence öyle evet hakikaten de öyle neden ama zor olanı mi sever insan yani anlamam
12 Yorumla- 1 yıl
Dürüstlüğünden dolayı tebrikss
1 yılBaşkalarını bilemem ama ben bekar olduğum zamanlarda her kadına Evet demedim :) farklı şekillerde bazi sıcak kadınlar erkekleri baştan çıkarabilir bu farklı bir konu. Yani hangi konuda evet dedirttiğine bağlı :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBi kadın istediği her erkeği elde edebilir potansiyeli görüyorum ben 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Evet, hem kendileri onaylıyor djdj
- 1 yıl
Aynen öyle bize kalmış o iş artık jshs
1 yılİstediğiniz her erkeği elde edemezsiniz bir kere bunda anlaşalım 😏
15 Yorumla- 1 yıl
İstemesek de elde edebiliriz orası doğru sjfjs
- 1 yıl
Bizi avucunuza alamazsınız biz istersek sizi elde ederiz djdjdjdj
- 1 yıl
ahahah buna yarına sabaha kadar güleceğim ben
- 1 yıl
İzin verdim gülebilirsin 😏
- 1 yıl
İzin istediğimi hatırlamıyorum 😏
Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. erkekler emek verdigi kadinlari tercih eder emeginin karsiligini haz ve gaz olarak alan kadinlarda kalirlar emegin karsiligini bulamazlarsa aldatirlar..
20 Yorumla
1 yılErkeği arafta bırakabiliyorsa istediği kişiyi her zaman elde eder. Aşıkmış izlenimi yaratıp bir gülümseyip 10 saniye cilve yapan, sonra hiç umursamayan kadınlar hep kazanıyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Gözlemlerim böyle. Şahsen arada bırakılmaktan ve kararsız kişilerden nefret ederim. Bu taktik bana sökmez yani. Yine de toplum böylelerine rağbet ediyor.
Gizli Üye(36-45)1 yılYoo biri bana " Hayır" diyince ben arkamı dönüp gidiyorum.
Beni istemiyor sonuçta öyle değil mi?
11 Yorumla- 1 yıl
Ben anlamam djdj
Ben genel de hırçın asi olduğumda ilgi çektim ve gizemli bulup geldiler
40 Yorumla
1 yılUmursama telefonlarını açma zor kadın ol ağzına et azarla yüz verme uzaklaş senle konuşmak istediği zaman asla konuşma her yerden engelle bak nasıl köpek oluyorlar.
28 Yorumla- 1 yıl
Tamam 🤨
- 1 yıl
İlişki koçu oldun kız sen tayfun diye diye ahshshshshshssj
- 1 yıl
İşte ben bunları yapmadığım için tayfun gitti tuba aradığı zaman saniyesinde telefonu açtım ne isterse yaptım gitti
- 1 yıl
Haklısın zor kadın olmak lazım, sende hata yapa yapa öğrendin bunu 🌷
- 1 yıl
Yoo öğrenmedim şu an tayfun gelse yine köpek olurum
- 1 yıl
Ahahahahahaha sen tavsiye verme kimseye 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Aa tavsiyelerim iyidir ama
- 1 yıl
Tabiiiiiii olaysın 😁
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Bir kadın cilveli neşeli nazlı çekici ve kendine güveni tamsa istediği her erkeği elde eder bence
21 Yorumla- 1 yıl
Bir kadının bir erkeği elde etmesi hiç zor değil aslında. Kendine biraz özen göstersin, bakımlı olsun yeterli bence. Biz erkekler biraz düz mantık olduğumuz için çabuk oltaya gelebiliyoruz :)
1 yılYani genç olacak güzel olacak 1.90 da boy olacak sarışın olacak istediğimiz zaman gelecek İstediğim zaman gidecek dırdır etmeyecek tamam
10 YorumlaAura meselesi bu şekerim✨
Tutarım, istediğim anda hâlâ tekelim
Ben tekim ve hepinize yeterim
Gerektiğinde beterim😜10 Yorumla
1 yılAlakası yok Bir kız üniversitede bana hayır dedi salladım geçtim ,2 hafta sonra kendisi gelip yanaştı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEee yorumlarda tüyo veren yok? Birisi derlesin şu yorumları :D Rica ediyorum :D
11 Yorumla- 1 yıl
Kendileri de bilmiyor jddjs
1 yıl1 numaram, olmazsa olmazım...
Hayatında sadece ben var isem ve sanal dünyada birileri ile görüşmüyorsa kesinlikle beni elde eder.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Zekasına veya genel kültürüne hayran olup da elde etmeye çalışacak erkek sayısı bu ülkede çok ama çok az. Dişiliğini kullanması yeterli olacaktır.
10 Yorumla
1 yılZeki oyun kuranlar +1 önde veya wow efekti olan barbiler.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılAklı başında, zeki kadın erkekleri elde etmez
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılDişil enerji (aura) diye düşünüyorum tabi başka eklentiler de söz konusu olabilir
20 Yorumla
1 yılNe kadar iyi olursa olsun kimse her istediğini alamaz bence, öyle bir dünya yok.
20 Yorumla
1 yılCilveli, bakımlı, güzel yemek yapması, her dediğini yapan
20 YorumlaKadın fiziklsel olarak guzelsw iyiiysw cekici ise çoğu erkekegi aşık wder
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir erkek her kızı hiçbir kadın da her erkeği elde edemez
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılErkek beyni farklı yerde olduğu için kadınların bir şey yapmasına gerek yok
10 Yorumla Her erkek elde edilmez ama fiziği iyiyse güzelse ve cool görünüyorsa daha çok erkeği elde eder
10 YorumlaVallahi kadin milleti erkegi rezilde eder vezirde
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBu konuya dair hiçbir şey düşünmedim. Ayrıca, artık daha çok kendime yatırım yapmaya başladım. Dolayısıyla pek kafa yormuyorum. 😉
10 Yorumla
1 yılGüzel olması yeterli. Zekası karakteri vs hiçbiri önemli değil.
10 Yorumla
1 yılBaskın karakterli kadınları. Zeki ve onları anlayan
10 YorumlaZeka dişil enerji ile birleştiğinde her erkek olmasa da çoğunluğu elde eder.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaliteli ve statüsü yüksek erkek için geçerli bu söz. Sıradan erkekler için nefes alsın yeter
10 Yorumla
1 yılÖyle bir kadın yok.
Her erkekte düşmez kadına.
10 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım