İlk öncelikle iyi birisi olsun sevgilisini hiç birisine kaptırmasın çok fazla kıskanç olmasın orta kıskanç olsun abartılı olunca ayrılma duruma geliyor kalıcı sevgi olmasını istiyorum geçici değil yani dürüst olsun efendi olsun romantik olsun güzel olsun Spor tik birisi olsun sosyal birisi olsun bana ilgi göstersin Her zaman ondan vakit geçirmek istiyorum o da benden aynı şekilde birbirimizi sevelim gerisi zaten gelir ben bunları istiyorum sadece evet oldu iki senelik bir ilişki mi sonra kendim ayrıldım başka bir sebep dolayısıyla
Bencil-egoist olmaması, bir erkek olarak beni de insan yerine koyması, anlayışlı, dürüst, saygılı, sevgili, aşık, iyi biri olması hayalim ama gerçekleşmeyecek malesef.
Doğru kişiye denk gelseydim çok güzel aşk yaşardım. Çünkü bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Ve biliyorum ki bir gün o doğru kişi gelecek ve ben mutluluktan ağlayacağım
Kumrallar ilgimi çekiyor dış görünüş olarak karakter olarak olgun, saygılı, güven veren, eğlenceli, yeri gelince sevgili yeri gelince arkadaş gibi olabildiğim, çok duygusal olmayan biri..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tek eşlilik bana göre değil ama. partner de aradığım zeka ve hırçın bir kişilik olması her anı degerlendirecek yani
Evet öyle sevgilim yok karşındakine de dürüst bir yapıya sahibim benden alacağını al verecegini ver daraltma bunaltma bu kadar işte gelen de böyle kabul ediyor zaten
İşte bu yüzden sevmiyorum kardeşim benim dünyam bu sürekli et döner yiyemem anladın mı 🤷Tanıdığım insanlara da diyorum beni kasma sevgili muhabbetine girme gezelim tozalım sevişelim maça gidelim ama sevgili olmayalım 🤓
Senin tercihine bir şey diyemem. En azından sen başta söylüyorsun, yaptığın bana göre doğru olmasa da karşındaki kişiye dürüst olman yine de çok güzel bir şey. Kabul etmeyen de etmez zaten. Bu kadar net.
Kimsenin duyguları ile oynamıyorum onunla bisiler yapmak için seviyorum demiyorum ya da evime kahve diye getirmiyorum beni tanıyan da benim tanıdığım da benim mantığım da oluyor yani iyi günler dilerim
O senin elinde sen erkeğin fikrini zikrini çevireceksin anladın oğlanı kendine aşık ettirecen aklını başından alacan yoksa erkek biraz oynar bırakır sanmayın biz elimizde tutuyoz