Güncellemeler
34 dk
Süper soru 🥳 Teşekkürler 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kendimden, duygularımdan emin olmadan kimseye umut vermem ama öyle bir durum oldu diyelim ayrılırım, sağlıklı bir ilişki olmaz zaten
Eski sevgiliyle bağlarımı kopardım attım
Benim için böyle bir durum yaşanmaz. Çünkü rahmetli eşime karşı hissettiklerim ilk günkü kadar canlı. Belki bu yüzden yıllardır hayatıma kimseyi almadım. Bana göre bir insanı gerçekten seviyorsan, sırf yalnız kalmamak için başka birinin hayatına girmek doğru değildir. Hem kendine hem de karşındaki insana haksızlık ve saygısızlık olur.
@MuzipFilozof'un son sözü: Gerçek sevgi bazen yeniden sevmek değil; vefasını ömür boyu taşımayı seçmektir.
Aklımda biri varsa izi bile başkası ile olmam ki zaten
Başkasının kalbini kırmak incitmek en son isteyeceğim şey
Bazen insanlar kendini kandırmış oluyor ama sonra fark ediyor ya öyle bir yazıya denk geldim aklıma ordan geldi 😌
Evet bazen oluyor kuzum ya unuttum zannediyor unutmamış sadece üstü örtülü hayatına giren kişide onu arıyor
Aynen öyle çok tehlikeli aslında herkes çok üzülebilir en iyisi farkettiğin anda bitirmek kimseyi daha fazla kırmamak 💁🏻♀️
Kesinlikle haklısın sana katılıyorum
🙏🏻☺️
O işler bize uymaz biten biter his varsada kötü histir o 😂
Ahahah nefret ediyorum senden lanet olası mı dersin😅 Bazen insan kendini kandırıyor ya onun gibi
Aynen öyle derim 😂
İnsan bazen eski sevgilisini değil, onunla birlikteyken hissettiği kendisini özler. O yüzden karar vermeden önce bunun aşk mı, yoksa geçmişin yankısı mı olduğunu anlamaya çalışırdım.
Bence mevcutta ki ilişki yaşadığın kişiye haksızlık bu
Kesinlikle, bazen insanlar kendini kandırıyor ya sonrasında fark ediyor ve o an ilişkiyi sonlandırmalı ki kimse daha fazla kırılmasın 😌
Bazı durumlarda ilişkiyi sonlandırmak kolay olmayabiliyor bu seferde kendini çıkmaza sürüklüyor aslında
Doğru ama bu şekilde uzaması daha çok zarar diye düşünüyorum, bir şekilde ya birinden vazgeçilmeli ya da hepsinden 💁🏻♀️
Bazen elimizde olmuyor engeller olabiliyor insana bile bile kendini bataklığa suruklemez
Sürüklememeli 🙏🏻
Haklısın ☺️
Eski sevgili eskiden güzeldi o yüzden gerek yok ona
İlişkiyi bitiririm. Hem karşıya hem kendime olan saygımdan
Yine eski sevgilim olarak kalırdı. Yeni sevgilime öyle bir şey yapamazdım.
Sanırım İlişkiyi bitiririm
Çünkü karşımdakine haksızlık gıbı gelir
Eski sevgililer ikiye ayrılır, iyi ki olmuş ve iyi ki bitmiş 😂🤭
Eski sevgilimizi de davet ederiz, fazla karı göz çıkarmaz
Karaktersizliğe halim yok. Saçmalıklar yapmam
O toplara girmem hislerim devam ediyorsa
Ayrılırım kimsenin hayatı ile oynamam
Eski eskide kalmıştır benim için
Eski ilişkimi unutmuşumdur odağım yenisindedir
Ayrılırım