Yani şöyle bir duygu kaldı eski sevdiğim adama karşı kesinlikle istiyorum yani çok iyi olsun her zaman dünyanın en iyisine layık bir insandı ama onda o anne olduğu sürece o adam hiçbir şey yapamaz hiçbir şey o annenin hakimiyeti altından çıkmış olması lazım artık yani sen 39 yaşına geldin O annesinin her dediğinden çıkmasa daha öyle gider onun hakimiyeti Ama ona da bir şey demiyorum yazık ilkokula kadar anca okumuş daha sonrası yok ne görmüş ne biliyor ki köyde büyümüş işte insanları az geri zihniyetten çıkmak için açık olması lazım ama kapalı maalesef bunu diyeceğini hiç düşünmezdim ama ondan adam olmaz bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonra da olmaz.
Bende ilişki bittikten sonra hisler de bitiyor. Duygusal tarafımı bu yönde eğittim. Bu çok zor oldu ama sonunda başardım. Aksi takdirde her zaman suistimale açık oluyorsun çünkü..
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥🌻☀️🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Ben geçmişe "geçmiş olsun " demeyi tercih ediyorum. Gelecek güzel olsun, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥🌻☀️🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
ahhhh sen bu soruları nerden buluyorsun allah aşkına bunlar çok ince sorular aga soruya gelirsek arada insanin aklina hatıralar yaşanmışlıklar geliyor eski sevgiliye karşı ama ne sevgi ne nefret hissizlik mi hicsizlik mi ne bilmiyorum belkide gecmislik ne olduğu bilinmez ama bilinmez bir şey oluyor ((sjsjsjsj birsey dedim mi demedim mi mechul ne dedim benya😂😂😂😂😂😁😁😂😁😂)
Bazen olmasaydı sonumuz böyle diyorum içimden. Hala benim için iyi birisi, mutlu olmayı hakediyor, sevilmek ona çok yakışıyor. Ayrıldık diye lanet okuyacak nefret edecek dövecek değilim mutlu olsun herkes.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
3 yıl oldu. Gece gündüz ağlamıyorum asla ağlamadım yanlış anlamayın. Kötü birisi değildi ama ağlamadım işte üzgünlük elbet oldu. Ve gece rüyama girdi... İşte böyledir sevgi. Bitirir insanı vazgeçeemezsin.