Tepki göstermem. Bu durum içten içe ayrılmakta ne kadar da haklı olduğumu gösterir. Beni tanıyan biri zaten onun anlattıklarının tek kelimesine dahi inanmaz. Kendi anlattıklarına yine kendi inanır. Kimisi birlikteyken belli eder rengini, kimi de ayrılığın ardından gösterir nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu...
Bugün kulağıma öyle bir haber çalınası tuttu. Eski dostun, yeninin yeni postu altında hengameler çıkmış vs atıp tutmalar olmuş. #)) birileri demiş mai tutamaz yaşanmışlıkların diplere vuran fersiz ışıklarını güneş olup etrafa ışık yayar filan. Yanıcı gaz maddelerine ateş olmaya geliyoruz dedik bizde. Nede olsa cürmümüz çaplarından hallicedir.. #)) Yanlış anlamayın site muhalifleri. Uzun yazdım ki, çsg alayım. #))
Bir yere kadar susarım baktım ki çirkinleşmeye devam ediyor güzelce anladığı dilden konuşurum. Böyle durumlarda susmak çözüm olmuyor maalesef ufak çaplı bir dehşet saçmak lazım.
"Mahalledeki güzel kıza peri dediler ,,, seni sevmeyince herkese verir dediler..." o derece karaktersiz bir sevgilim olmadi... olsaydi da tek diyeceğim ayrılık için pişman olmalimiyim derken ne kadar da haklı olduğumu bana gösterdin teşekkür ederim... bu ina yeter emin ol
Arkamdan atıp tuttuğu şeyleri seçerken dikkat etsin bari, öyle bir insanı hayatında barındıracak kadar kalitesiz biri gibi göstermesin kendini. Umursamam açıkçası ve bu bana göre en doğru olan davranıştır, normalde tek dertleri ilgi çekmek ve o insanı diğerlerinin gözünde küçük göstermek olur.
24 ya da 29 yaşıma kadar biraz umrumda olabilir, doğum haritama göre o yaşlarda evlenebilirmişim de :D Şaka bir yana yükselenim oğlak afkursun kendi kendine derim :D
Eskiden olsa hep kavga gürültü çıkarır tehtidler savururdum ama şimdi öyle değil alttan alttan işliyorum artık 3,4 kere başıma geldi ilk başta çok sert değil ama tepki veriyorum sonra bedel ödetiyorum aynı şeyi ona yaşatıyorum yani benden hiç beklemediği şeyler yapıp karşımdaki insanı şaşırtıyorum ortamda küçük düşürüyorum ama bunu yaparken ergen gibi küfür ederek seviyemi düşürerek değil gayet olgun bir şekilde laflarımla yüzünü kızartıyorum ve açıkçası içimin yağlarıda eriyo bunu yaparken 😂🤣🤣
İnsanlar maalesef birbirlerini ardından atıp tutar. Her şey güzelken söz olmaz da sona eren İlişkinin ardından da atıp tutmak bahsi geçtiği gibi karakter meselesidir. Ben şahsen kendimi bildiğim için arkamdan kim ne demiş, ne konuşmuş pek umursamam. Kaldı ki onu Allah'a havale ederim o gerekeni yapar bir şekilde. Belki bir nebze hiddetlenirim ama istifimi bozacağımı sanmıyorum.
Benim arkamdan atıp tutanların sonu pek mutlu sonla bitmiyor. Bir kez yaşadım bu durumu çözümü ibretlik oldu sonraki ilişkilerim için uyarı niteliği taşıyor. Böyle karaktersizliklere ne müsaade ederim ne de hak ettiğimi düşünüyorum.
Herkesten sakladığım varoş tarafım intikam almak ister, bense asil olan tarafımı dinler hiçbir şey yapmam. Çirkefleşen birini yok sayabilmek, duymazdan gelmek zarafettir.
Ona söyleyebileceğim bir şey yok. Herkes sonuçta kendi kişiliğini ortaya koyar. Böyle bir karakteri hayatıma alacak kadar kör olduğum için, ben kendime kızarım.
bu kız tayfasınsan okulsa birsğrğ var ve hepsi hakkımsa millete atıp tuttu adımı kötğye çıkardı hele arasından biri başka kızdan dayak yedi ama onlardaki kuyruk acısı
Ayrıldıktan sonra eğer arkamdan atıp tutan bir eski sevgilim varsa, ayrılık kararımın ne kadar doğru olduğu konusunda kendimi tebrik ederdim. Güzelce ayrılıp güzel anılmak varken, çirkinleşmenin bir anlamı yok bence.
Bu gerçekten ahlaksızca bir şey. Çünkü bir insanla kurduğun ilişki artık ikinizin arasında özelleşir. Ondan ayrıldıktan sonra küfürler beddular ancak karaktersiz insanların yapacağı bir şey yahut durumun yanlışlığının farkında olmayan insanların...
En karaktersiz insanın belki de en belirgin özelliğidir bu, yani ilişki bitmiş neden konuşuyor hala bir de iftira atma durumları da oluyor gerçekten çok sinir bozucu ben sizin yerinizde olsam arar bir daha asla arkamdan konuşmaması için etkili bir şekilde konuşurdum.
Cinsiyetçilik değil de.. bunu en çok yapan erkeklerdir. Üstelik de hata yapıp karaktersiz biri ile beraber olduysan. Ağzının suyunun aktığını bile gömmeye çalışır.
Hiç bir tepki vermem. Kurtulduğum için şükür ederim. Zararın neresinden dönersen karmış derim. Böyle bir insandan kurtulmak güzel bir şey. Birlikteyken senden iyisi yok, ayrılınca kötü oluyorsun. Bu kişilik bozukluğudur.