2 Yıldır yalnızım. Hiç bir erkek bana bakmıyor.. yani tipim fena değil sıradışı bir dışgörünüşe sahibim. Çok ta iyi biriyim arkadaşlarım öyle diyor. Ama kimse bana bakmıyor... acaba yalnız mi ölecem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu konu hakkında sayfalar dolusu seyler yazabilirim ama genel olarak özet cıkarayım. Belki yardımı dokunur diye paylaşayım seninle. Ilk olarak çekingen biriysen o çekingenliğini daha çok kişiyle konuşarak ve konuştuğunda cümlelerini daha uzun kurarak atmaya calış. Sana tavsiyem karşı cinsten sana farklı gözle bakmayacak hakiki bir dostun olsun emin ol cok fazla yararını görürsün test edildi onaylandi. Sonra asık surat büyük sıkıntı. Güleç yüzlü insanlar herzaman çevresine yasam enerjisi pompalarlar. Sende sık sık gül ama abartılı olarak değil sevimli ve masum gülümsemeler. Bir diğer konu sıcakkanlı olma. Basararabilirsin ben basardim. Cana yakın olki en cekimser karakterler bile senle utanmadan konusabilsin. Bu birinin sana acılabilmesi icin gerekli cesareti verecektir ve yeni taleplerin olacaktır. Yani sen söyleyemiyosan söylemesi için ortam hazırla. Bide gorunusu cok onemsemem ama bakımlı olmak sart. Bu gün icindeki enerjinede yansır o yüzden. İnsan psikolojisi hakkında kendini geliştirmiş biriyim sormak istediğin bişey varsa çekinmeden sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne kadar güzel olursanız olun (çünkü dış güzellik ya da bazıları için görülmesi en zor şey, yani iç güzellik) kendilerinden daha güzel bir kıza bakmayan erkekler vardır. Güzelliğinizi taşıyamayacaklarını, yani onlar için çok güzel olduğunuzu düşünebilirler ve bence başka erkekler size her zaman bakar. Ve bir şey daha var ne yazık ki ön yargılı fikirleri olan ve bu fikirlerinden vazgeçmek istemeyen çok kişi var o yüzden belki sizinle tanışmak istemiyorlar ama ben sizinle tanışmak isterim o yüzden ben dilerseniz whatts uygulamasından (40)752061654 numaralı telefondan bana yazabilirsiniz.
00 Yorumla
- +1 yıl
Sıra dışı bir dış görüşünüşten kastın ne? Gerçekten dediğin gibiyse muhtemelen Türkiye'de yaşamıyorsun.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Türk Değilim zaten
- +1 yıl
Peki Türkiye'de olduğuna emin misin? Bizim Türk erkekleri mantarlara bile sarkıyor da :D
Ne güzel işte, sen sadece eşine ait ol. Kimse sana bakmasın, bundan güzeli var mı
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
- +1 yıl
hep çok çirkinler le çok güzel ler yalnız kalır çirkin çirkinlikten kaybeder güzelse erkeğin ceesaretsizliğinden
31 Yorumla- +1 yıl
Çok çirkin olduğumu öğrendim şu an
sorma sorma Azrail bile erkeksi olduğu için seni almaya gelmeyecek seni cennetten huriler alıp götürücek hahahahahahahaha çok komiksin ya hayırlısı de olur elbett yaşın genç :)
00 YorumlaBoyle kuruntulari gec lutfen elbet birileri bakiyordur. Ama ya cesaret edemiyordur ya da seni gorunce ayak uyduramayacagini dusunenler olabilir.. bir fotografin olsa gorsem baska seyler de diyebilirim.
00 Yorumlasıradışı bir dış görünüş derken nasıl bir görünüşün var ki açar mısın biraz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. soruyu böyle değilde resimli sorsaydın belki bakan birileri çıkardı :)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. vardır bir ana senin için bir yiğit doğurmuştur sabret
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Eminmisn bakmadığına, acaba onlar bakıyoda senmi kendinden uzakalştırıyosun onları ya da yaklaşmalarına izinmi vermiyosn acaba?
00 Yorumla - +1 yıl
Şaşırtıcı bu devirde bakmıyorlarsa daha sittin sene bakmazlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Herkesin bir alın yazısı var dengini bulursun sıkıntı yapma :)
00 Yorumla kızlarda bana bakmıyorla 21 yaşındayım yanlızlıktan ölecem artık ginede kız arıyorum bakalım bulabilecekmiyim...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Baksa erkeler bana öküz gibi bakıyor dersin bakmasa böyle kızlar işte
00 Yorumla- +1 yıl
sen bir resmini qatsana bana bakim bir şöyle :D
00 Yorumla - +1 yıl
kim bakmıyormuş prenses'e onlar kendilerine baksınlar
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Fotoğraf atsaydın emin ol sitenin abazamusları bol bol bakardı.
00 Yorumla - +1 yıl
Görmeden bırsey dıyemem
00 Yorumla Keşke tek sorunun yalnızlık olsaydı.
00 YorumlaErkekler işte değişik varlıklar
01 Yorumla- +1 yıl
Sen hangi varlıktan sın
- +1 yıl
Parayla adam tut sana baksinlar
00 Yorumla - +1 yıl
OZguvenin senin gitmis gercekten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Fotonu yolla bu siteye :)
00 Yorumla- +1 yıl
bakan yerleri ağrıyordur belki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Takma kafana zamanla çıkar biri
00 Yorumlabesleyelim seni sen iste
00 Yorumla- +1 yıl
zannetmiyorum mutlaka seni seven birileri vardır
00 Yorumla Boyle gizli olursan bakmazlar.
00 YorumlaÇirkin şansın yoktur
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ben sana bakarım 😍😍
00 Yorumla - +1 yıl
İiler hep yalnızdır
00 Yorumla Gel bir bakayım
00 Yorumla- +1 yıl
Sen bak ozaman
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
çirkinsindir
00 Yorumla
Devamını Gör(26)