20 yaşındayim ama sokakta görseniz 15-16 dersiniz öyle bir tipim var ama bende 28-29 o yaşlardaki erkeklerden hoşlanıyorum en fazla 35 e çıkar
Öyle boş beleş adam olmayacak ama kültürlü komik eli ayağı düzgün kısacası buranın abazalari gibi değil
20 yaşındayim ama sokakta görseniz 15-16 dersiniz öyle bir tipim var ama bende 28-29 o yaşlardaki erkeklerden hoşlanıyorum en fazla 35 e çıkar
Öyle boş beleş adam olmayacak ama kültürlü komik eli ayağı düzgün kısacası buranın abazalari gibi değil
iş hayatına erken atılıp sosyal çevreni bu şekilde genişletmen lazım. Evde oturarak bu gibi insanı bulman imkansız ayağına gelmez kimse, Keza bu yaşlardaki kişiler genelde iş hayatına atılmış belirli rutinleri olan insanlardır, sende bu rutinlerin arasına girmen gerekli. Hafta sonu aktiviteleri olabilir belki ancak çalışan bireylerde hafta sonu aktiviteleri gerçekten düşük oluyor.
Ben zaten hep farklı yerlerde çalışmis biriyim ama bir türlü bulamadım hep akranim vardı ya da erkek yoktu
Cevap
15Cevap
Çünkü çocuk gibi görünüyorsun baslarina bela almak istemiyorlardir. Olgun erkeklerden hoslaniyorsan yaş farkindan çekinirler o yüzden ilk adımı senin atman gerek
Bulsam öyle bir tane atmak istiyorumda
Yani sen, sana hem maddi hem manevi birşeyler katan birini ariyorsun
Evet
40 Yaşındayım yaşımı sorun etmezsen sugardaddy olabilirim
Çık gizliden
Çıktım
Sen kendin diyorsun 15-16 görünüyorum diye şahsen bende o yaşta gördüğüm veya zannettiğim biriyle olmam.
İyi ama o yaşlarda kültürlü okumuş hayatı güzel giden bir insan bir çocukla neden ilgilensin 🤔
Çünkü bende öyle biriyim
Çevre baskısı çok oluyor yaş farkı dediğin gibi olunca her yönden sıkıntılı
Be çevre baskısı
Evette ben aşarım
Beklentinin karşılığını verebilecek düzeyde seninde yetkinliklerin var mı
Evet
Bulursun o halde aradığın gibi birini zor değil. Şartlar zor olduğu için bu düzeyde çok bekar erkek var
Evet çok var ama hepside abazanin teki oluyo
O kadarını bilmem, insanların cinsel arzularının baskınlığına ve dışardan vurumuna yönelik kollektif bir biçimde amaçlarını sorgulamadım. İlgi alanım değil.
Benim de senin dediğin gibi daha genç kızlar ilgimi çekiyor ama çalıştığım yerde ya da çevremde öyle biri yok
Hmm tüh
Nasıl
ayyy yalnız değilim :))))
Sen kendin olgunsun zaten
küçük sandıkları için olabilir mi?
Desene para lazım sana, tüh birkaç yaşla kaybettim
Nasıl para
Boş beleş olmasın dedin ya, parası olsun anlamında
Evet
Umarım bulursun, sugar daddy var sonuçta
çık ara dışarıda :)
Sugar dady arıyor gibisin