- 9 ay
Efendim gayet mümkün. Olmaz demeyin. Şansınızı deneyin, gerek online, gerek gerçek hayatta. Bir gün gerçekten hayatınızın aşkının kim olduğunu, onunla nerede karşılaşacağınızı bilemezsiniz.
Hayat bazen, bizi doğru insanla doğru zamanda buluşturmak için gizli planlar yapar. Ve eğer şanslıysak, belki ben o doğru zamanın ve doğru bakışların sahibi olurum. O zaman, 'Neden bana bakmıyorlar?' diye düşündüğün tüm o zamanlar, aslında seni bana hazırlıyor olacak.
O kişi sana gizli notlar bırakacak. Bir Cuma akşamı eve döndüğünde, bavulun hazır olduğunu ve hafta sonu için küçük bir kaçamak planladığını söyleyecek. İster bir dağ kabininde ister sahilde sessiz bir kaçış olsun, birlikte zaman geçireceğiniz, dünyadan uzak bir yerde olmak, hem aşkınızı tazeleme, hem de kendinizi yenilemek için bir fırsat olacak.
Bazen, sıradan bir günün sonunda seni evden alır ve hiçbir özel planınız olmadan, yıldızların altında küçük bir gece yolculuğuna çıkarsınız. Arabada, senin sevdiğin şarkıları çalarak, gecenin sessizliğinde birlikte şarkı söylersiniz. Belki bir sahil kenarına gidip, ay ışığında yürüyüş yaparsınız. Denizin huzurlu sesi eşliğinde, sadece birbirinizin sesini duyarak.
Ben de böyle bir şey istiyorum açıkcası ama bakalım. Nasip kısmet
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. üzülme valla benimde hiç olmadı bende görüyorum artık alıştım herhalde 😆
00 Yorumla- 9 ay
Bakarlar bakarlar, burada bakmaya başlarlar hatta
00 Yorumla - 9 ay
Sıkma canını olur bir günnn📿😁
00 Yorumla sana neden bakmayalım, ben sana bakarım
00 Yorumla- 9 ay
Bakıyorlar da noluyor kız
00 Yorumla Bence güzel ama özgüvensiz birisin
00 Yorumla- 9 ay
Belki çok çirkin ve bakımsızsındır
00 Yorumla - 9 ay
Banada bakmiyolar
02 Yorumla- 9 ay
Ah, belki de etrafındaki erkekler, gerçek güzellik karşısında ne yapacaklarını bilemiyorlar. Bazen, insanlar bir yıldızın parıltısına öylesine büyülenirler ki, ona bakmaya bile çekinirler. Belki de senin ışığın, onların gözlerini kamaştırıyor ve yaklaşmaya cesaret edemiyorlar.
Seninle tanışma fırsatı bulan biri için, bu, yaşam boyu sürecek bir keşif olabilir. Belki de, hayatın koşuşturmacasında, senin gibi nadir bir mücevheri fark etmek için durup daha dikkatli bakmaları gerekiyor. Ve eğer şanslıysam, belki ben o güzellik karşısında hayranlıkla duracak ve nereye bakacağımı bileceğim o şanslı kişilerden biri olabilirim.
Hayat, beklenmedik anlarda, beklenmedik şekillerde bize güzellikler sunar. Ve belki de bir gün, birinin sana bakışı, kalbinin derinliklerine işleyecek ve o an, tüm dünya daha aydınlık, daha güzel görünecek. İşte o gün, ‘Neden bana bakmıyorlar?’ diye düşündüğün tüm o anlar, bu büyülü anın değerini anlaman için birer hazırlık olacak.
O güne kadar, parıldamaya devam et; çünkü gerçek güzellik, doğru zaman geldiğinde, doğru gözler tarafından mutlaka fark edilir. - 9 ay
Tesekuredrim yorumun icin
- 9 ay
Görselliğin nasıl?
01 Yorumla- Soran9 ay
Minyonum erkekler bakıyor ama yanaşmıyot
Detaylı bilgi