Arkadaşlar ben güzel bir kızım. Çirkin değilim. 7-8/10 diyebilirim. Ama erkek bana çok ilgi göstermiyor. Ben de internetten birisiyle tanışmak istemiyorum. Güvenmiyorum. Önüme gelenle görüşmüyorum. Ancak arkadaş ortamından. Bi arkadaşım var o da tam tersi aynı anda 7 8 erkekle konusuyor. Ama Allah affettsin gerçekten çirkin biz kız. Kilolu. Ve ayrica bas örtülü. Ama neden durum böyle? Yazdıklarım troll değil gerçekten böyle. Kasıntı bi tipte değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Sen seçicisin ve seni seçmeyenler de bu kız bana bakmaz diyorlardır. Genelde ülkemizde söylediğin ortalamaya sahip kızların çoğu egoist olduğu için de cesaret edemiyorlardır. Tavsiyem ilk adımı hatta ikinci adımı bile senin atman olacak, tabiki basitleşmeden. Sonra erkek devamını getirir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Buyuk ihtimal kasinti birisin, degilim diyorsun ama bir eksikligin var. Insanlarla sohbet etmeye calis senle sohbet etmeye calisanlarla da uzaklasma , internetten tanismak istemiyorum diyorsun da burasi bir sosyal ortam burada taniyip reele tasiyabilirsin. Sonucta disarda tanistigin kisiler de interneti kullaniyorlwr
10 YorumlaYani arkadaşına niye oyle dedin bilmiyorum kilolu olabilir baş örtülü olabilir neyse soruna gelecek olursak demekki insanlarda seni itici bulan bir şey var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her şey dış görünüş değil. Demek ki sevgili olabilecek potansiyel görmüyorlar sende ya da iticisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Sen yükseğe bakıyorsun. Biraz başını aşağıya indir.
04 Yorumla- 1 yıl
Kriterlerim yüksek değil.
- 1 yıl
Düzgün bir işi olsun yeter tek kriterim o boş gezmesin
- 1 yıl
Arkadaşın basit bir kasar olduğu için öyle ucuz malın talibi çok olur
00 Yorumla Sanaldan olmaz zaten topluma karış bulursun ya da üniversite ortamından
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Daha ppsine kendi yuzunu gizleyen gosteremeyen mi diyor bunu xbxnbx
00 Yorumla - 1 yıl
belki de çirkinsindir sana öyle geliyordur
01 Yorumla- 1 yıl
Değilim, kör değilim biliyorum
- 1 yıl
Çok ilginç. Normalde olacak iş değil
00 Yorumla Nerdesin gelip bakalım
00 Yorumla- 1 yıl
Belki arkadaşını daha kolay buluyorlardır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şanslısın işte başın ağrımıyor
00 Yorumla- 1 yıl
Cekiniyordur
00 Yorumla - 1 yıl
Nerede yaşıyorsun? aynı fikriyata sahibiz
00 Yorumla - 1 yıl
Özgüvenli ol
00 Yorumla - 1 yıl
Olur olur sabret
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz