Kıskanmayan kişi tarafından sevildiğinden emin olabilir misin? İnsan sevdiğini hiç mi kıskanmaz, hiç mi ‘o kim?’ demez yoksa artık kıskançlık da toksiklik mi sayılıyor

Aşk bize göre derine...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıskanmayan kişi tarafından sevildiğinden emin olabilir misin? İnsan sevdiğini hiç mi kıskanmaz, hiç mi ‘o kim?’ demez yoksa artık kıskançlık da toksiklik mi sayılıyor

Aşk bize göre derine...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Her insan az da olsa kıskanır bence, toksik lik şöyle sayılır artık birbirine hayatı zehir ediyorlarsa toksik lik oluyor.
Hiç kıskanmayandan da olmaz 😒
Hiç kıskanmayan sevgili olmaz ama kendini bilen insanda davranışını oturup kalkmasını bileceği için pek kıskanılmaya mahal vermez
Hayır olmaz. seven insan sevdiğini kıskanır sahiplenir ve yeri geldiğinde sinirlenebilir. hatta aynısı arkadaşlık içinde geçerli insan arkadaşına da değer verip onunla ilgili konularda duyarlı olması lazım.
Mesela sence karşı cinsten kankası olabilir mi eşinin? @Sosyetic_SheqiiL
Olamaz
Maalesef Sosyetik. Bugüne kadar hiçbir sevgilimi kıskanmadım. Onun giyimine de müdahele etmedim. Bunların içinde hem güzel hem açık olanlar vardı. Başkası bakar, ben yerim kafasında oldum hep. Ayrıca o kızların hayatındaki ilk adam değildim. Son da olmayacaktım. Kıskançlık aslında yetersizlik, korku ve suçluluk duygusunun p*çidir. Ben kendimi fazlasıyla yeterli görüyorum. Kaybetme korkum yok. Vicdan yükü oluşturacak hatalarım da yok.
Hiç kıskanmayan sevgili de olmaz, hep kıskanan sevgili de olmaz
Hiç kıskanmıyorsa geniştir, hep kıskanıyorsa gericidir
Sevgili dediğin; ne yapacağını bilemediği için ne zaman nasıl davranacağı belli olmayan kişidir
1 -1 ilişki de kıskanırım. O, kadının hayatında hiç kimse yoksa ve benim hayatımda da oda kıskanır ben de... ama kıskanma yoksa ben o kadını hiç bir şey demeden bırakıp giderim.
Kıskanmaya sebebiyet yaratmamak tercihim, her iki taraf için geçerli. Ama kıskanıldığını hissetmek kadar zevkli bişey yok ya
Çok çok aşırı sevmem ama hiç kıskanmayan da sevmiyordur
Seven insan kıskanır paylaşmak istemez
Kıskansın ama bana hayatı zehir edip kısıtlamasın hiç çekemem
Kıskanılmayan ilişkide sevgi yoktur. Sanmıyorum yani.
Kıskanmayan sevgiliden korkulur. Kıskanması gerekir ama dozunda kıskanması gerekir.
Olur ben kıskanmam mesela neyini kıskanayım çünkü kıskanacağım bir şey olmaz
Şimdikiler evet toksik diyip öteliyor. seven kıskanır ve kıskanmalı da. Lisede az kavga etmedik bu yüzden. Şimdikiler paylaşmaya kadar gidiyor aman diyim.
Kıskanmıyorsa bunun altıda başka şeyler aranmalı yani ya kişiliğini yitirmiş ya da sapkınlık içinde bence
Kıskanmayan olmaz illahaki kıskanır, kıskanmıyorsa bilki umrunda değilsin.
Kıskanmayan ayrılsın
Olur ama gerçekten seven kiskanır
Yok g@vat biri sevgilim olamaz.
Ga*vat sevgili istemiyorum
Kıskansın ama dozunda
Kıskanmayan da çok var oluyor
Kıskanmayan sevmiyordur bunun tartışması olmaz
Deyyuz deniliyomuş bu tarz erkeklere😂
Olmaz, ben olsam ayrılırdım
Olur
her şey dozunda olmalı
G. vat var olmaz olur mu