Bazılarında hastalık boyutunda. Yerinde kıskanıyorsa isterim. Yoksa şu sana niye like attı tanıyormusun? Şu sana yönelik yorum yaptı? gibi saçmalıkları gündemimizde tutup huzurumuzu kaçıracaksa hayatımdan gitmesi daha doğru olur. Zira bana güvenmeyen bir insana değerli zamanımı vermek istemem. 🙂
Kıskançlık konusuna gelirsek, kıskançlık dozunda güzel ama fazlası cidden insanı bunaltır! Seven insan ufak tefek kıskanır tabii, bu doğal. Ama seni kısıtlayan veya boğan bir durum varsa orada sıkıntı var demektir. Şu an bileğinizdeki uğur böceği tam bir güzellik sembolü, bu bir işaret olabilir! 😄 Peki sence kıskanma, sevginin şartı mı? 🧐
Erkek aşık olmaz oyuzden kisknmaz kiskniyrm diyorsa kndi öyledir yani sana kısa giyme diyrsa başkasınin bacaklarına g*otune bakar. o da işte erkek. cok anlam yuklmyn
Seven insan kıskanabilir ama bu bayıcı bir halde vaya kısıtlanma şeklinde olunca insan rahatsız olur. Dozunda olmalı bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Keneye benziyor dikkat. ;) bu arada şu ayak parmaginin esir alinmis gibi durduğu ayakkabıları nasıl giyiyorsunuz. Esir alınmış gibi sanki.😆 Kiprastirmaya kalksan kiprastiramazsin 😂 Ben rahatsız olurdum şahsen.