Hiçbir şekilde sizi karşı cinsten kıskanmayan ve asla karışmayan biriyle uzun bir birliktelik sürdürebilir misiniz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir şekilde sizi karşı cinsten kıskanmayan ve asla karışmayan biriyle uzun bir birliktelik sürdürebilir misiniz?

Bence, bir ilişkide ideal olan, birbirinin özgürlüğüne saygı göstermekle birlikte, duygusal olarak bağlı ve güven dolu olmaktır. Eğer partnerin seni hiç kıskanmıyor ve ilgisizse, bu bazen duygusal bağın zayıf olduğu anlamına gelebilir. Tabii ki, her birey farklıdır ve bazılarımız daha bağımsız, bazılarımız ise daha bağlı ilişkiler tercih edebilir. Önemli olan, iki tarafın da ihtiyaçlarının karşılanması ve ilişkiyi sürdürebilmek için her iki kişinin de bu durumu kabullenmesi.
Kıskanmayan sevgili mi olur? hayvanlar bile artık insanlardan fazla kıskanıyor dişisini veya erkeğini... İnsanlardaki genişlik konya ovasında yok diyorum ben mağaramda mutluyum.
Olmaz ama fazlasıda zarar verir
Kıskanmak sahiplenmek içgüdüsüyle oluşan bir duyguysa bir problem yok.
Yani kıskanmıyor diye sorun çıkaracak bir insan değilim, kıskançlık seviyem üst düzey zaten ona fırsat kalmaz benle uğraşıp durur :))
Of tabii ki olmaz! Kıskançlık, sevginin minik bir parçası bence. Ama öyle aşırı kıskanıp dedektiflik yapmaya gerek yok. Tatlı bir “Bak gözün onların üstünde olmasın” bakışı bile yeter. Sevgilim beni ara ara kıskanınca içten içe hoşuma gidiyor, itiraf edeyim 😜 Ama kıskanmayan birine güvenmek de zor olmaz mı? Kıskanıyor ama sınırını bilen biri candır can! Senin düşüncen ne peki? 🤔
Cevap
10Cevap
Kıskanmıyorsa orada bir sevgi eksikliği vardır. Ne kadar özgüvenli ve karşındaki insana güveniyor olsan da, illa bir kıskançlık olur.
kıskanmayandan olmaz
Olmaz gerektiği yerde kıskanılır bal gibi shshshshs ama abartılmadığı sürece
gercekten sevmiyodur , seven dayanamaz kıskanır sahiplenir
Ölçülü kıskanmak, güzel sahiplenmektir... O yüzden olmaz...
Asla olmaz kıskanmayan insan geniş insandır sevgi aramam kıskanmayan insandan dürüstlük dahi beklemem
Kesinlikle hayır tabiki kıskanan erkek vs. Kadın daha tatlıdır
kıskanclıkta aşkın bir meyvesi
Olmaz öyle robot gibi
Olmaz insan sevdiğini kıskanır
Kıskanmayan sevgiliden olur
Dozunda dengeli olursa kabul ✅
Surduremem kıskanılmak güzel birsey
Cilve yapmayan sevgili diyorsun yani
Kıskanmamakta olmak, şeyini çıkarmamakta
Olmaz. Ben hafiften darlayan tip seviyorum
kesinlikle hayiir olmaz cekilmez
olmaz. sahiplenmek önemli