- 7 yıllık bir ilişkim vardı aynı mahallede oturuyorduk o zaman üniversiteye başlamayı aşağıya idi üniversiteye başladığında konuşmaya başladık ve üniversite boyunca yanında oldum yanında bulundum sürekli kendini zor zamanında ihtiyaç duyduğunda ve 7 yıl sürdü son zamanlarda bir ay kadar ben ev yapmaya başladım kendime biraz ilgisiz kaldım ya da ben öyle düşünüyorum geçenlerde bana mesaj attı evlenmek istemiyorum sorumluluk almak istemiyorum ailem anneme dedem olmaz diyor ama baskı uygulamadıklarını biliyorum sadece olmaz diyorlar o da çevrenin annesine ve dedesine olumsuz kötü laf götürmesinden dolayı aramızda ciddi bir şekilde tartışma falan olmadı hiçbir zaman 7 yıl boyunca hep ben kendini alttan aldım elimden geldiği kadar iyi davranmaya çalıştım çünkü seviyordum ilk konuştuğu erkek arkadaş olarak hayatına ben girdim yaklaşık 4 ay önce bir işe başladı kendisi işe başladıktan 4 ay sonra benden ayrılmak istediğini dile getirdi ben de yüz yüze konuşmak istedim yüz yüze konuşurken ağladı aldıklarımı getirmişti ben de kabul etmedim geri çantasına koydu engel atmadı hiçbir yerden sosyal medyadan takibten çıktı sadece son kez sarılmak istediğini söyledi ve ayrıldık sizce geri olur mu terazi burcu kendisi
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer