Yedi senelik ilişkimizi kız arkadaşım soğudum diye bir anda bitirdi, geri döner mi?

Arkadaşlar kız arkadaşımla 7 senedir çıkıtoruz ve 8 sene olmak üzere fakat kız arkadaşım bi anda sogudum dedi ve sevemiyorum dedim ve b 2 haftadır böyle sıkıldığını belli ediyor du fakat bundan önce bi sorunumuz yoktu üniversitede okuyoruz ikimizde. Fakat ayrı şehirlerdeyiz ve sürekli gidp geliriz birbirimize ama arkadaşları kanına girmeye başladı ve özel eve çıktı bende destek verdim fakat ev arkadaşlarını fazla tanımıyordum zorda olsa kabul ettim neyse eve çıkınca bişeyler iyice değişmeye başladı arkadaşları boşlugundan yaralanarak sıkıntı yaratmaya başladı ve bir ev arkadaşı tam kaşarmış bunu yeni öğrenmiştim ayrıl demeye kalmadan o benden sogudum fakat seni seviyorum dedi ve ayrılmam lazım dedi neyse ayrıldık ben sınavlar dolayısıyla 5 gün yanına gidemedim ve yanına gittim oturduk sohbet ettik gül yaptırdım ve gülün içine bir mektup yazdım sonunda ise ya bi şans yada bitir dedim ve o bir şans seçeneğini işaretleyip verdi bana ve o kadar mutluydu ki anlatamam 3gün yanında kaldım bi kaç sorun anlattı bunlar soguttu dedi bende tamam çözeriz dedim ve ben okula geri geldim 2 gün geçtiki bana mesaj attı .. ve şöyle dedi ben seni görünce duygularıma yenik düştüm ve barıştım tekrar ayrılmak istiyorum dedi ve gitti ben ne yapmalıyım deliler gibi seviyorum bi hata yapmış olmak istemiyorum bu hatada ben bu 7 seneyi kız arkadaşımın üzerine kurdum ve şimdi yıpranıyorum konuştugum kişiler arkadaşlarından kaynaklanıor onlardan bir kazık yedimi yada bir anlaşmazlık çıktımı durumun farkına varıp döner diyorlar olurmu gerçekten yoksa ben kendimi avutmayıp silmek için çaba harcamaya başlayayım mı
Yedi senelik ilişkimizi kız arkadaşım soğudum diye bir anda bitirdi, geri döner mi?