Kızlar, 7 yıllık sevgilim terketti. geri döner mi?

merhaba. ortalama olarak 7 yıldır birlikte olduğum sevgilim vardı. bu 7 yıl içinde benim onun haricinde 2 sevgilim oldu. onun ise 1 . eskiden onu çok önemsemezdim. hakettiği değeri göstermedim yani. ama son 6 ay değer vermek istedim. mutlu olsun diye. ve yaşımız da gelmişti yani. bişeyleri ufaktan ciddiye dönüştürmeliydik. herneyse işte biz çok kavga ederdik. aşırı kıskançtır kendisi. tabi bende aşırılığı sevmem. dolayısıyla çok kavga ederdik. ama her seferinde barışmanın bir yolunu bulurduk.
ama bu sefer çok farklı. çünkü ilk defa bu kadar ciddi ayrıldı. sebebini sorduğumda sadece soğudum ve birşey hissedemiyorum dedi. sizce bu bir yalan mı. yoksa gerçekten de soğumuşmudur?

işin garip tarafı ben host veya uçak teknisyeni , o ise hostes olmak istiyorduk. pegasus istanbula çağırdı onu. fakat istanbula gittikten sonra garip davranmaya başladı. durup dururken çok sıkıldım biraz dinlenmek istiyorum diyerek ara vermek istedi. bende kabul ettim ve 3. günün sonunda aradı ve pegasusa hostes olarak kabul edildiğini söyledi hatta. ev falan arıyordu. bende biraz sevindim açıkçası kazandığını. sonunda o İstanbul'da eve çıkıcak ve bende yanına gidebilecektim. ( izmirde ailesi olduğu için rahat görüşemiyorduk. ben ise alanya da yaşıyorum2 yıl önce izmirden taşındım) şu an hala işe girmeye çalışıyorum. ama torpil yetmiyor malesef. onun torplili var da öyle girebildi.

herneyse hani o ara vermeden önceki konuşmalarımızı görmeniz lazımdı. hayallerimizi , aşkımızı falan bir konuşmalarımız var bir mesajlaşmalarımız var. sanarsınız dünyanın en mutlu çiftiyiz. ama işte bir anda böyle olduk hiçbirşey yokken ortada. tüm hayallerimiz , bu kadar yaklaşmışken bianda yıkıldı. 4 gün önce çocuğumuza isim d
Güncellemeler
+1 yıl
4 gün önce çocuğumuza isim düşünüp bulmuştu hatta.
sen çok iyi bir baba olucaksın benim bebeğime derdi.
ailesine daha önce yakalandığımız için tanıştıramadı. işe girmemi bekliyorduk buarada. ama daha önce bikaç ayrılık yaşadık ailesi yüzünden. çünkü ailesine sürekli yalan söylüyordu sevgilim yok diye.
ayrılırken , herşey çok güzeldi , sen iyi şeyler hakediyosun tarzı şeyler söyledi

1-bu kız neden bu hale gelmiş olabilir?
2-sizce bu kız bir gün geri döner mi ve ne yapmam gerekir?
Güncellemeler
+1 yıl
ve bir kavgamızda ciddi olarak '' bazen çok bunalıyorum sevginden '' tarzı laflar etti.
son ayrılışımızda ise ''senden soğudum bianda , birşey hissedemiyorum sana , bir ilişkim olmasından yoruldum. ilişkiye devam etmek deği , durup biraz kafa dinlemek istiyorum tarzı laflar etti. o günün akşamı kadar düşün dedim. ve gece aradım. düşünmediğini söyledi ve kararım da değişmedi dedi. bende uzun bir hoşçakal mesajı yazdım. o da cevap verdi. öyle kaldık
Kızlar, 7 yıllık sevgilim terketti. geri döner mi?