Kızlar, Eski sevgilim geri döner mi?

Bundan 1 hatta önce eski sevgilim tarafından 3. Defa terk edildim yaklaşık 1bucuk yıllık bir ilişkimiz vardı ve bu süre zarfında iki defa terk edip geri döndü köpek gibi yalvarıp ağladığı için affettim. Uzak mesafe ilişkisi olduğu için kendisi baya zorlandığını, birbirimize uymadigimizi yazarak ayrıldı ve daha ben mesajı görmeden beni her yerden engelledi. Aramızda ufak farklar vardır ben öğretmenim kendisi kasiyer ama hiç bir zaman bunu dert etmedim her koşulda yanında oldum aşktan gözüm kör olmuştu kusurlarını bile görmüyordum mantığım devre dışı kalmıştı. Aralık'ta İstanbul'a geldi buluştuk 2 3 gün beraber kaldık ve o süre zarfında yapmadığı rezillik kalmadı telefonun flaşıni açıp bıyıklarım çıkmış mı diye kontrol etmeler, yanımda osurup geğirmeler ben onun için dünyanın bakımını yaparken yanıma eski bı eşofmanla gelmesi, ya insan bı parfüm sıkar ya. Bana kendimi dünyanın en çirkin insanı gibi hissetirdi. Ben her koşulda onun yanındaydim maddi manevi. Hastalandığı zaman alışveriş yapıp evine bişeyler gönderiyordum , bazen yemek alacak kadar parası olmuyordu yemek alıyordum.

Yediği kaba sıçmak bu olsa gerek Şubat ayında askere gidecek o süre zarfında bana yazar mı acaba? çünkü eğer yazarsa onun için müthiş planlarım var.

Güncellemeler
+1 yıl
Askere giden ex tekrar yazar mı?
Kızlar, Eski sevgilim geri döner mi?