Kızlar, Eski sevgilim dönmeyi düşünüyor mu? Döner mi?

Benim yüzümden ayrıldık kızı çok yıprattım üzdüm istemeden ama çok sevdik ben en son ayrılığımızdan sonra çok koştum banamısın demedi aylar oldu. çok kavgalı bir ayrılığımız oldu kesinlikle kararımı verdim dönmem diyordu. Arada iletişimimiz tam kopmadı nasılsın diye aradığı normal sohbet ettiğimiz zamanlar oldu. Barışma konusu açılınca hep kavgayla bitiyordu. Ama ben onu çok seviyorum. Geçen şöyle bir konuşma geçti aramızda.

“Ne sanıyorsun savaşmıyor muyum kendimle geri dönsem nasıl olur diye düşünmüyor muyum hayaller kurmuyor muyum sanıyorsun oh ben ayrıldım hayatımı yaşıyorum dimi gözüktüğü gibi değil hiç bir şey yaşadığım hiç bir şey böyle dışardaki gözüktüğü gibi değil. Ardından ben bi kaç bişey daha yazdım şunları söyledi. Kendimi dönmek için hazır hissetmiyorum şu an bu ilişkiye ilgimi sevgimi veremem biliyorum sana eskisi gibi bakamam bunları bile bile sana dönersem en çok sana yazık etmiş olurum diyorum ya beni beklemek zorunda değilsin ama kendimi hazır hissettiğimde ben zaten dönerim sen ister kabul eder ister etmezsin. Ben eskisi gibi değilim artık seni suçlamıyorum olduysa vardır bir sebebi diyorum kendime, kötü değil anacım dedi. Bende kimsenin artık amacı kötü değil düşünecek zamanımız oldu senin biraz daha zamana ihtiyacın var anlıyorum yazdım. Bir gün hazır hissedeceğini düşünüyor musun peki dedim. Evet diye cevap verdi.

“şimdi bana kimse bekleme giden gitmiştir gibi basit cümleler kumayın benim bu kıza sevgim basit bir sevgi değil aşığım ve hayallerimizi kurduğum biri onun için her şeyi yaparım ilişki içindeyken o da bana yaptı ama ben bazı yanlışlar yaptım aldatma filan değil ondan böyleyiz”

kızlar siz daha iyi anlarsınız o yüzden sadece size söz vermek istedim.
Kızlar, Eski sevgilim dönmeyi düşünüyor mu? Döner mi?