Aşk İlişkileri Giden eski sevgili döner mi? 19hzrn23 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır At gibi giden it gibi döner zamanla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Giden eski sevgili döner mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. önse de sen kabul etme zaten 0 1 Yorumla 19hzrn23 +1 yıl Seviyorum ama
vvandering Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Dönse de eskisi olmaz en iyisi mi S*ktir et yürü döner ekmek yiyek ☺️ 0 0 Yorumla
arvales34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yani karakter meselesi ben sevsem bileDönmezdim dönmedimde gurur meselesi.. 0 0 Yorumla
KGT_MEMATİBAŞŞ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Paşalar gibi dönerOoooo döner mi dedin?Dayanamam hojam dayanaamammm 0 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Başka bir kadın bulamazsa döner 0 1 Yorumla 19hzrn23 +1 yıl Beni çok sevdi zamanla azaldı sevgisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
önse de sen kabul etme zaten
Seviyorum ama
Dönse de eskisi olmaz en iyisi mi
S*ktir et yürü döner ekmek yiyek ☺️
Yani karakter meselesi ben sevsem bile
Dönmezdim dönmedimde gurur meselesi..
Paşalar gibi döner
Ooooo döner mi dedin?
Dayanamam hojam dayanaamammm