Ailem kızı istemiyordu ben sürekli değiştirmeye çalıştım ve hakaret boyutuna vardı beni sevdiği için bırakamadı hep ağladığını söyledi onun ailesinin baskısı benim ailemin baskısı ben terk ettim sinirimden ablam ve ben kızın ailesine ve kıza hakaret ettik tüm altınları hepsini verdiler ve şu an çok özledim ben barışmak istiyorum ama ailem asla yazmama izin vermiyor ondan bekliyorum ama hiç beni umursamıyor hayatına devam ediyor sizce yazar mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İns sana dönmez. Birazcik gururu varsa da dönmesi mümkün değil zaten
Ama çok seviyordu sonradan ailemin istemediğini öğrendi bir kaç geri dönüş sözü attım ama dönmedi ben de yazamıyorum annem izin vermiyor benim kalbim çok yanıyor
Yanarsa yansın kızı degistirmeye çalışırken ailesine ve kıza hakaret ederken aklın neredeydi sonradan aklı başına gelen erkeklere asla aciyamiyorim
Bana bir özelden yazabilir misin lütfen yardımcı olun lütfen
Kız sanaa dönmez ben sana özelden ne diyebilirim ki
Bişey sorucam durumu anlatıp en azından şu an ki durumu hakkında bilgi verebilir misin kadınsın sonuçta
Burrdan soyle
Başta ailem istemedi bende dış güzelliğine vuruldum ama ben çalışan güçlü olgun bir kadın istiyordum o işe girmemişti o zamanlar bana uygun değildi ama bir anda heves olarak sözlendim ailem arkamda durmadı kıza hiç bir şey almayınca ailesi laf etmeye başlamış kız da bana getir götür yaptı ama ben ailemi ikna edemedim psikolojim altüst oldu resmen kızdan çıkardım acısını kıza karşı duygularım da bitti ailemle bir olduk işte en sonunda kavga ettik yine bitirdik çok ağladı bırakma bir daha düşün diye ben döner benden kopmaz sandım herşeyi yaptım dikkatini çekecek ayrıldıktan sonra ama mümkün değil iş kadını oldu resmen kadın beni umursamıyor bile ben yazsam peki ne tepki alırım şu an benim hakkımda ne düşünüyordur ailemin istemediğini bittikten sonra öğrendi biz hakaret edince
O kizz sana geri dönmez birnkere sen daha ne istediğini bilen bir adam değilsin sırf gyzelliğe vurulup söz takmak ama aslında bambaşka bir kadın istemek nedir ya? Aileni tanımıyorsun daha heves edip sozlenmissim bu ikinci falso, hadi oldu diyelim acısını niye kızdan çıkarıp bir de üstüne terk edip hakaret ediyorsun bu nasıl bir aymazlık. Kız senin beceriksizliğini, saçma sapan heveslerini ailen de bile söz geciremeyen bir bireyin olmayisinin acısını niye çeksin? Tek doğru hareketin o kızı terk edip kendinden kurtarmak olmuş bu satten sonra zaten isjni gücünü alan kadın da sana dönmez boşu boşuna yazma yani.
Ayrıldıktan sonra bir sürü kızla görüştüm hiç birinin kalbi onun ki kadar güzel değildi ve gerçekten pişmanım hatta geri dön yazdım direkt sosyal medyadan söz attım 1 ay sonra insan 1 ayda neden değişir öyle bir kız değil ne değiştirmiş olabilir ailesi mi değiştirdi kızı sizce kız bir anda değişti çünkü
Valla sen hak etmişsin somunaaa kadar. KAfani istesende taşlara vursan boşa. Son pişmanlık fayda vermez genelde bu erkeklerin cougu kaybettikten sonra değeri anlıyor ama iş işten geçti artık. Senin yaptıkların degistirmis olmasın 🙂 Akillanmis kız tebrik ederim onu
Ben ona nişanlılık döneminde neler neler söyledim de gitmedi zorla nişan yaptırdınız bana dedim sen arkadaşlarımın eşi gibi değilsin dedim onlar şöyle onlar böyle kız ben seni seviyorum senin için değişcem diyordu böyle bir kız nasıl oldu da bu hale geldi sevgi biter mi bu kadar çabuk aşk biter mi?
Ee bir yere kadar işte insan sonra ip koptu mu aydinlanir bir bakarsın belki de hayatına başkası girmiştir 🙂🤷🏻♀️Valla onurun kirildiysa öyle bir bitet ki şaşar kalırsın
Hayatında bir başkası olabilir mi gerçekten benim hayatıma henüz kimse girmedi onun nasıl girebilir ki aniden
Bir sürü kızla gorusmussun sonuçta sen de o da bekar bir kız artık ve görüşebilir 🤷🏻♀️girebilir bilemeyiz. Yoluna bak sen de artık sizin yollar ayrilmis
Ben onun gibisini nerde bulcam ki temiz kalpli insan kalmadı nişanlılık Dönemi buhranı yaşadım yazmaz mı diyorsunuz şimdi
O zaman kaybetmeseydin 🤷🏻♀️yazmaz o size aile hassas noktadır bbir de hakaret etmişsiniz mapsaydi kız kollarıniza mi kossahdi saçmalamayın bence. Rahat bırakın artık kızı yeterince uzmussuunuz zayen birakin biraz mutlu olsun
Ama sinirden söyledik ailem sadece istemediğini başından beri zaten dile getirdi altınları felan vermeyeceklerini düşündük ama onları da verdiler gerçekten çok kötü hissettim kendimi hayatıma girmiş ve hiç bir şey olmamış gibi çıktı resmen kendileri zarara girdi hatta alınan insan altınları niye geri versin peki bence hala bir umutları var gemileri yakmamışlar sence
Yaaaa kardeşim sen sorunlu mussunnni bitti işte adamlar sizle bitirmis ki tamamen her şeyi verip zarara uğrama payına ne varsa vermiş kurtulmak istemişler bitti kabullen artık ya
İyi de başka kişiler altınları vermiyormuş öyle duydum niye bunlar verdiler ya bacım Allah için bir yardımcı ol sıyırıcam çünkü
Ya bunlar verip kurtulmak istemişl sizden işte anla la havle ya belli siyirmissin. Bitti bak bitti üzerinden ay geçmiş atlat artik
Ben ne yapıcam şimdi onsuz çok zor
Yapacak bir şey yok alisacaksin. Sevgi de bitiyor bitmez sanıyorsun ama ben de sevdiğim 4senelik bir insanı bitirdim tamamen hem de birnayda bu kadar basit kalp kırıldı mı asla eskisi gibi olmuyo dönse de umrum olmaz. Anladin mi zorlama yani bu saatten sonra da senin ağlama vaktin
Döndüğünü varsaysak eskisi gibi olmaz bu kız dimi
Olmaz kalbi kırıldı çünkü
Başka biriyle görmeye dayanamam ve ortak arkadaştan aldığım habere göre kimseye güvenemiyormuş artık çok talibi varmış boşta yani şu an
Abi ne yordin yaa valla
Sen gelde benim beynimin içine bak ben 4 aydır yorgunum gardaşım
Hak edilmiş bir durumun içindesin açıkçası sana uzulemedim kusura bakma. kıza üzüldüm sadece. Deger bilmiyorsanız uzuyirsaniz uzak durun
Heves ettik başta beğendim ama değiştiririm sandım değişmedi kız bende sinirlendim psikolojik şiddet uyguladım olmadı işte
Umarım dönmez sana
Bırak kızı o zaman
Bırakamıyorum seviyorum sonradan anladım ama tam anladım o da beni seviyor ama neden yazmıyor anlamadım
Terk ettiğin kız döner değil lahmacun
Ne biçim insanlar var
Bizden mi bahsediyorsun?
Dönmez
dönmez
Neden çok seviyordu ama beni sevgi hemen biter mi