Herşeyi birlikte yaptığımız kız beni terk etti ailesi de telefonunu falan elinden aldı 2.5 yıllık ilişkiydi sizce geri döner mi?

2 buçuk sene önce bi tane kıza tutuldum ama yazamadım o bana yazdı sevgili olduk birbirimizi o kadar kırdık üzdük tehtitler olaylar söz dinlememeler sonradan aklımız başımıza geldi toparladık yavaş yavaş herşeyi yaşadık birlikteliğimiz falan da oluyodu 2 haftd 1 falan güzel gidiyordu her şey en son ben çalışırken telefonum arkadasımdaydı ve oda gitmiş elin kızının yayınına donup duruyorsunuz yazmış sevgilim de gerçekten çok kıskanç birisi orada ayrıldı benden engelledi her yerden ailesi istemiyordu beni zaten bunu da anlatınca daha çok istemedi sonra annesiyle falan konuştum derdimi anlatttım ben yapmadım diye kurana bile el bastım aramız biraz iyiye gidiyordu seviyorum ediyorum diyordu öpüyordu 2 3 gün böyle konuştuk sonra yine kötü olmaya başladı barışması için zorlamıştım, sonra bu gün yine yanına gittim oturduk konuştuk sarıldık öptü etti okulundan kaçmıştı sonra çıkışta arkadaşıyla okulun ordalardı babası yeni vefat etti gitcem diyip duruyordu aradım gel beraber mezarlıga gidelim dedim tamam dedi geldi annesi aradı geliyorum okuldan çıktım dedi sonra mezarlıga vardık babasına dua ettik annesi tekrar aradı ve sevgilimleyim mezarlıktayım babamın başında dedi sen benim sözümü dinlemiyorsun falan diye bagırdı çağırdı sonra beni aradı kızımdan uzak dur falan dedi aglıyodu abla dedim aglasın beter olsun o falan dedi sonra kızı koydum gitti giderkn de telefonumu elimden alcakmıs dedi bende yazabilirsen telefonu alınca yaz dedim oda yazamıycak gibiyim artık dedi sizce bizim iş nasıl olur düzelir mi araya 15 tatilde girdi ablası da geliyormuş 15 gün görüşemiycez benden zaman isteyip duruyodu ztn arkadaşlarına da barısmıycam diyip duruyomus ama bana bazen yakın bazen uzak oluyor düzelir mi benle tekrar barışır mı sizce?

Herşeyi birlikte yaptığımız kız beni terk etti ailesi de telefonunu falan elinden aldı 2.5 yıllık ilişkiydi sizce geri döner mi?