Aşık olduğum kız beni terketti, sizce geri döner mi?

Bu durumdan nasibini almış tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var, görüşlerinizi belirtirseniz çok çok Mesut olurum. Sorum şudur:ben 20 yaşımda erken yaşta büyük sorumluluklar almış, babasından bir miktar miras ve fazlasıyla borç kalmış birisiyim, aşırı çalışıyorum param da var, tipimi de insanlar genelde beğenirler. Ben bunca sorumluluk altında ezilir iken bir dala tutunma ihtiyacı hissederek bir kıza aşık oldum, ve sonunda onu elde edebildim. 3 aylık bir birlikteliğimiz oldu. Özgüvensiz ama güzel bir kızdı, güzel vakitler geçirdik, hayatında onu öpen ilk erkek olduğumu söylemişti, uzunca sarılmalar ve her gün seni seviyorum mesajları falan da bunun bana karşılıklı bir sevgi olduğunu gösteriyordu. Sonra ne olduysa birden bire soğuk yapmaya başladı, olayın derinine inmek istedim ve beni sevmeye çalıştığını ama sevmediğini söyledi, bana; “seninde beni sevmediğine eminim” gibisinden şeyler söyledi, ayrılmak istiyordu. Biraz ısrar etmeye çalışsam da düşüncesinden vazgeçiremeyeceğimi anladığım an vazgeçtim ve gelecek hayatında mutluluklar diledim, umarım benden sonraki kişi seni çok sever ve mutlu olursunuz dedim, bir daha dana söz veriyorum karşına çıkmayacağım diyerek konuşmayı sonlandırdım. Tam üç hafta oldu ama bana geri dönmedi, yapabileceğim hiçbir şey yok, sadece ağlıyor ve karalar bağlıyorum. Üç haftadır onunla tek kelime dahi mesaj atmadım. Şimdi merak ediyorum acaba değerimi anlayıp bir gün geri döner mi, çünkü bukadar samimiyetsiz insan arasında bana tek iyi gelen şey oydu, dönmesini dört gözle bekliyorum. Tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerini önemsiyor ve merak ediyorum?
Aşık olduğum kız beni terketti, sizce geri döner mi?