Lisede peşimden koşan bir çocuk vardı 2 sene oldu liseden mezun olalı 11. sınıfta gördü beni tutulup kalmıştı deli gibi aşıktı, sürekli beni izlerdi, kitabımı getirmediğim olmuştu hocam da eksi atmıştı o da hocam eksiyi ona atacağınıza bana atın demişti. Ama hiç sevgili olmadık, 12. sınıfta açığa geçmişti. Böyle sürekli beni kollardı ederdi 3 sene geçmiş polislik kazanmış, bayadır görmüyordum Instagram'dan istek attım ortak arkadaşlarımız var diye hemen kabul etmiş baktım bu şarkıyı paylaşmış notalarında acaba bana mı gönderme yapıyor diye düşündüm. Ucum yok, bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti, sönmedi ateş Sonra yazdım ama mesafeli gibiydi ama sonuçta 3 yıl geçmiş.
3 yılın ardından ilk defa ben yazdım, ama biraz mesafeli davrandı o şarkının bana gönderme olduğunu biliyorum neden böyle yapıyor?
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
3 sa
3 yıl olmuş tavrı normal. Yazma bir daha istersen o istiyorsa seni yazar zaten. Hemen bir sıcaklık olmaması gayet normal.
0
11 Yorumla
Soran
3 sa
Hayır sadece ilk adımı attım yazmadım, ama beni hâlâ sevdiğini biliyorum istenmeyen insan cevap bile vermez benim nasıl olduğumu sormazdi. Ve notlarında paylaştığı şarkı direkt bana gönderme Ucum yok, bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti, sönmedi ateş Yanıyorum ey yar haberin yok Sözleri açık açık belli ediyor. Ama yazmam ona pasi attım en son pes edip yazacak biliyorum
16 yaşında küçüktüm çocukluk kafası abla işte benimle çok uğraşırdı ederdi böyle baya sonra zaten 11 sınıfta tanışmıştık 12. Sınıfta okuldan ayrildi açığa geçti
3 yıl beklemedim önce mesaj atmıştım, mesaj istekleri kapalıydı görmedi okuldan ayrılmıştı zaten sonra bir anda oldu böyle her şey ama o kadar özlemişim ki polis üniforması giyip hikaye paylaşmış bugün bide tekrar aşık oldum, beğendim onuda daha nasıl bir sinyal yakayım aşlögajsh
Olabilir yine de 3 sene geçmiş ve bence yine de sıcak davranmış hiç cevap da vermeyebilirdi. Ama bana kalırsa ilk adımı attın ya daha yazma. Bekle o yazar belki hemen değil ama yazacaktır bence. Kız olarak biraz ağırdan al üst üste adım atma
Yok abla asla yazmam sadece ilk adımı attım ama beni sevdiğine adım kadar eminim ya yazacak biliyorum. Takiplestikten sonra Ucum yok, bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti, sönmedi ateş Yanıyorum ey yar haberin yok Bu şarkıyı paylaştı notlarında sadece gurur yapıyor biliyorum
Evet istek attım direkt kabul etti bana olduğu çok belli değil mi sözlerin anlamı karşı tarafın sevdiğini bilmemesi onun acısıyla yaşamak unutamamak ve banada söylemedi hiçbir zaman aşık olduğunu
Bilmiyorum canım iletişim kurmadan birbirinize soru sormadan bilemezsiniz işin aslını. Ama bunun için iletişim kurup iletişimi ilerletmeniz lazım öyle sor bu soruları o şarkı bana mıydı diye hemen sorma ilk dakkadan. Ve bekle yazsın sen sakın yazma bak beni dinle tamam mı
İnşallah abla sana haber edeceğim yazarsa, bize olursak şu dünyanın en mutlu insanı ben olacağım ya o kadar çok özlemişim ki içim eridi onu üniformayla görünce 🥹
Öz saygınlık, alfalık kasıyor Takip ettiği Bir kaç Instagramdan veya yapay zekadan tavsiye alıyordur boş ver ondan bir şey olmaz balım
0
1 Yorumla
Soran
3 sa
Benimle takiplestikten sonra basbaya beni unutamadığına dair notlarında şarkı paylaştı bilerek böyle yaptığını biliyorum zaten beni içinden atamadığına hala eminim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 yılın ardından ilk defa ben yazdım, ama biraz mesafeli davrandı o şarkının bana gönderme olduğunu biliyorum neden böyle yapıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
3 yıl olmuş tavrı normal. Yazma bir daha istersen o istiyorsa seni yazar zaten. Hemen bir sıcaklık olmaması gayet normal.
Hayır sadece ilk adımı attım yazmadım, ama beni hâlâ sevdiğini biliyorum istenmeyen insan cevap bile vermez benim nasıl olduğumu sormazdi. Ve notlarında paylaştığı şarkı direkt bana gönderme
Ucum yok, bucağım yok
Saklımdasın ey yar haberin yok
Yıllar geçti, sönmedi ateş
Yanıyorum ey yar haberin yok
Sözleri açık açık belli ediyor. Ama yazmam ona pasi attım en son pes edip yazacak biliyorum
İlk adımı atmışsın artık bekle.
Zamanında neden kabul etmedin onu
16 yaşında küçüktüm çocukluk kafası abla işte benimle çok uğraşırdı ederdi böyle baya sonra zaten 11 sınıfta tanışmıştık 12. Sınıfta okuldan ayrildi açığa geçti
Duyunca kalbim sizlamisti ama koridorda beklerdi hep beni sınıfın kapısının önünde: )
Gider kızlarla konuşurduk arkadaşımda gidip, onu kıskandırmak için beni sevsin diye konuşuyorum demişti hatta
Bende tiksinirdim böyle hareketler yapınca
3 yıl beklemeye gerek yoktu yani ama neyse. Bekle sende adım gelir. Ama yazma bir daha
3 yıl beklemedim önce mesaj atmıştım, mesaj istekleri kapalıydı görmedi okuldan ayrılmıştı zaten sonra bir anda oldu böyle her şey ama o kadar özlemişim ki polis üniforması giyip hikaye paylaşmış bugün bide tekrar aşık oldum, beğendim onuda daha nasıl bir sinyal yakayım aşlögajsh
Olan oldu sen artık beklemede kal
Evet dua edersen çok sevinirim abla 🥹💞
3 sene sonra dudaklarına mı yapışsın üstüne mi atlasın ne bekliyosun
16 yaşındaydık ama o zaman 😊
Olabilir yine de 3 sene geçmiş ve bence yine de sıcak davranmış hiç cevap da vermeyebilirdi. Ama bana kalırsa ilk adımı attın ya daha yazma. Bekle o yazar belki hemen değil ama yazacaktır bence. Kız olarak biraz ağırdan al üst üste adım atma
Yok abla asla yazmam sadece ilk adımı attım ama beni sevdiğine adım kadar eminim ya yazacak biliyorum. Takiplestikten sonra Ucum yok, bucağım yok
Saklımdasın ey yar haberin yok
Yıllar geçti, sönmedi ateş
Yanıyorum ey yar haberin yok
Bu şarkıyı paylaştı notlarında sadece gurur yapıyor biliyorum
İster yazar ister yazmaz mutlu olsunda başka bir şey istemem
İlla yazacaktır bekle kız
Yazacak biliyorum yapsın bakalım gururunu ne kadar dayanabilecek, ve istese cevap vermeyebilirdi
Aynen öyle. Bi erkek istemese ya görüldü bile yapmaz ya da görse bile tek bir harf yazmaz
Dimi abla ya konuşurken benim icim kıpır kıpır oldu onun nasıl olmasın istese gayette yazmayıp muhattap olmazdı ve o şarkı direkt bana gönderme
O inatsa bende inadim hadi bakalım
Kız emin misin sana olduğuna şarkının.
Bide şu an takipleşmiş durumda mısınız
Evet istek attım direkt kabul etti bana olduğu çok belli değil mi sözlerin anlamı karşı tarafın sevdiğini bilmemesi onun acısıyla yaşamak unutamamak ve banada söylemedi hiçbir zaman aşık olduğunu
Bilmiyorum canım iletişim kurmadan birbirinize soru sormadan bilemezsiniz işin aslını. Ama bunun için iletişim kurup iletişimi ilerletmeniz lazım öyle sor bu soruları o şarkı bana mıydı diye hemen sorma ilk dakkadan. Ve bekle yazsın sen sakın yazma bak beni dinle tamam mı
Evet ilk adımı attım ve bitti, yazarsa yazar yazmazsada canı sağolsun yeri bende çok ayrı onun çocukluğum o benim
Benimle samimi konuşmamış mi ama
3 sene sonraya göre bence yine iyi konuşmuş. İlerleyen zamanlarda belki daha samimi olacaksınız ama bekle
Dimi abla dua edermisin lütfen benim için 🥹💗💞
Dualarım seninle kuzum inşallah yazar
İnşallah abla sana haber edeceğim yazarsa, bize olursak şu dünyanın en mutlu insanı ben olacağım ya o kadar çok özlemişim ki içim eridi onu üniformayla görünce 🥹
Haber ver mutlaka güzel haberi bekliyorum
Vereceğim söz 💞💗
Öz saygınlık, alfalık kasıyor Takip ettiği Bir kaç Instagramdan veya yapay zekadan tavsiye alıyordur boş ver ondan bir şey olmaz balım
Benimle takiplestikten sonra basbaya beni unutamadığına dair notlarında şarkı paylaştı bilerek böyle yaptığını biliyorum zaten beni içinden atamadığına hala eminim
Seninle hiçbir işi yok
Çocuk oralı bile değil yalandan nezaketli olmuş
Takiplestikten sonra notlarında o şarkıyı görmesem olabilirdi, ama hâlâ beni içinde bitiremediği belli