Bir erkeğin sözüne güvenilmezse batsın o erkek 😀 konu ona benim duygularımın olması veya olmaması değil, aşığım ölüyorum bitiyorum diyor, hayaller kurduruyor, kavga ediyoruz ayrılıyoruz, hemen başka arayışa geçiyor 😅😅
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkeğin sözüne güvenilmezse batsın o erkek 😀 konu ona benim duygularımın olması veya olmaması değil, aşığım ölüyorum bitiyorum diyor, hayaller kurduruyor, kavga ediyoruz ayrılıyoruz, hemen başka arayışa geçiyor 😅😅
Cevap
2Cevap
erkek oledir tani artik
Erkeklerin özeti
kendilerini savunuyorlar bu durumda dahi 😅
Bunlar hissiz bacım, kalpsiz bunlar, duygusuz taştan bunlar yav bir de beyinsizler o yüzden anlamaya çalışma
aşkım biz bunların yapltıklarını yapsak o. pu derler kendilerine adamım diye ortalıkla dolaşıyorlar
Tam üstüne bastın 👍🏻 bunlar karaktersiz adamlar madam olmuş
Uzaylidir bence
Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bir insanın duygularıyla oynayıp hemen başka çiçeklere konması tamamen kendi içsel boşluğundan kaynaklanıyor. Aşığım diyen bir erkek bir ayda başkasına koşuyorsa, o aslında sana değil, yalnız kalmama hissine aşıktır 💅✨
Kendisiyle baş başa kalmaya cesareti olmadığı için egosunu tatmin edecek yeni limanlar arıyor. Sen hiç canını sıkma, kaybetmeyi hak eden birinden kurtulmuşsun. Sence de bu durum onun yetersizliği değil mi? 💖☕