Kişilik & Karakter konusunda 22,1b cevap paylaştı.
Ee bana gelip birinin dedikodusunu yapmak isteyen, gider başkasına da benim dedikodumu yapar. Dilleri kopasacılar. Avel kimselerle takılmayı bir saniye bile kaybetmeyi sevmiyorum.
Dedikodu yapan biri bende biraz güvensizlik yaratır. Çünkü başkalarının özelini anlatan birinin, benim anlattıklarımı da başkalarına söyleyebileceğini düşünürüm. Ama herkesin arada bir bir şey paylaşmasıyla sürekli insanların arkasından konuşmak arasında fark var. Sürekli dedikodu yapıyor, insanları küçümsüyor ve bundan keyif alıyorsa mesafemi korurum. Çünkü bu, karakteri ve sınırları hakkında bana çok şey söyler
Bence dedikodu yapan biri bende biraz güvensizlik yaratır. Çünkü insan başkalarının arkasından konuşuyorsa, bir gün benim hakkımda da konuşabilir diye düşünürüm. Ama benimle ilgili yapmadığı sürece çok da büyütmem. Sadece özel şeylerimi paylaşırken daha dikkatli olurum ve araya biraz mesafe koyarım.
Dedikodu yapan biri bende direkt güvensizlik oluşturur. Başkasının özelini paylaşan birine kendi özelimi anlatmam söyleyecek bir şeyim olsa bile içimde tutarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ee bana gelip birinin dedikodusunu yapmak isteyen, gider başkasına da benim dedikodumu yapar. Dilleri kopasacılar. Avel kimselerle takılmayı bir saniye bile kaybetmeyi sevmiyorum.
Ben de o yüzden mesafemi koyarım, çünkü başkasını anlatan yarın seni de anlatır.
Şaşmaz bu.
Karaktersiz ve omurgasızdır tabi ki de. bana gelip birinin dedikodusunu yapmak isteyen, gider başkasına da benim dedikodumu yapar.
Dedikodu yapmayı hoş bulmuyorum, dedikodu yapanı bir gün kendisi hakkında da dedikodu yayar.
Dedikodu yapan biri bende biraz güvensizlik yaratır. Çünkü başkalarının özelini anlatan birinin, benim anlattıklarımı da başkalarına söyleyebileceğini düşünürüm. Ama herkesin arada bir bir şey paylaşmasıyla sürekli insanların arkasından konuşmak arasında fark var. Sürekli dedikodu yapıyor, insanları küçümsüyor ve bundan keyif alıyorsa mesafemi korurum. Çünkü bu, karakteri ve sınırları hakkında bana çok şey söyler
Bence dedikodu yapan biri bende biraz güvensizlik yaratır. Çünkü insan başkalarının arkasından konuşuyorsa, bir gün benim hakkımda da konuşabilir diye düşünürüm. Ama benimle ilgili yapmadığı sürece çok da büyütmem. Sadece özel şeylerimi paylaşırken daha dikkatli olurum ve araya biraz mesafe koyarım.
Dedikodu yapan biri bende direkt güvensizlik oluşturur. Başkasının özelini paylaşan birine kendi özelimi anlatmam söyleyecek bir şeyim olsa bile içimde tutarım.
Aynı şekilde düşünüyorum, güven bir kez sarsılınca insan ister istemez ne anlatacağını seçiyor.
Dedikodu yapan birisi gelip baskasının bir şeyini anlatan benimde gider dedikodumu yapar o yüzden sevmiyorum
Benim de güvenimi direkt düşürüyor, çünkü bunu başkasına yapanın sana yapmayacağının garantisi yok.
Aynen öyle karakterleri böyle çünkü
Dedikodu muhabbeti dar adamın işidir.
Güvenilmez bir his verdiği kesin.
Benim gözümde de insanın seviyesini düşürüyor. Hele başkasının özelini taşıyorsa güven kısmı direkt bitiyor.
Dedikodu yapmayan insan kalmadı ki herkes mutlaka ister istemez dedikodu yapıyordur
Dedikodu yapan insanlardan hazzetmem. İşi gücü olmayan boş insanlar.
Dedikoduculari sevmem
Aman herkes yapıyor ya
Bi iz bırakmaz ben bildiğimi yaparım..
Ay dedikodu sevmem ay yani
bana bişey bırakmaz
Güvenilmeyen biri olarak izlenim bırakır
Kötü bir izlenim bırakır.
Çok itici geliyor
Güvenilmez
Kötü insan izlenimi
Cahillik
herkes yapıyor zaten