Güncellemeler
2 sa
En azından cinsel yaşama atmadığın için tebrik ediyorum ama soru kişilik ve karakter etiketi altında olursa daha iyi olur goca yürekli KS moderatorleri (çiçekler, kalpler)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer La oğlum kişi zaten bunları yapsa mankenden hallice oluyor. İnsanları ezikleyeceğinize siz de orijinal fotolarınızı atsanıza ayıp ayıp geldiniz kaç yaşına ben mi öğreteceğim bu saatten sonra :D
Not: Bunu da cinsel yaşama atarsan senle cinsellik konusunda sıkıntılarımız olur KS ayıkıyon mu?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kimsenin fotoğrafını nasıl paylaşacağı üzerinden eziklenmesini doğru bulmuyorum. Filtre, makyaj ya da yapay zekâ kullanmak kişinin tercihi; sorun ancak ortaya bambaşka biri çıkıp bunu tamamen doğal hâliymiş gibi sunmaya başladığında oluşuyor. Eleştirmek başka, insanı aşağılamak başka.
Ben eziklemiyorum kimin kime ne attığı beni alakadar etmiyor. ama o kadar boyayla filli boya markasının reklam yüzü sponsoru olmak varken fırsatı kaçırıyorlar.
Hafhjabh
Ben milletin yapay zeka ile fotoğrafını düzeltmesine veya yapay zeka ile cevap vermesine hiç karşı değilim isteyen istediğini yapsın. Herkesin kendi fikri kendi paylaşımı kendi düşüncesi kimse bir şey diyemez. Sorulara cevap vermesi zaten gelmesi yeterli. Herkesin birbirine bu konuda karışmasını ben doğru bulmuyorum isteyen yapay zeka ile düzeltsin fotoğrafını eklesin kullansın.
Sorun bu dğeil ki, sorun boyle yapıp insanları eziklemeleri.
İşte bende onlara diyorum 😊
Pühh yap onlara :D
Valla nasıl atarlarsa atsınlar zaten sosyal. Medyam yok goremiyyorm :)).. çok şey kacidigimi dusunmuyorum zaten çok insan goresimde yok:)).. geçen kuzenim wattsap durumdan bir resim paylaşmış 34 yıllık kuzenim olduğuna ikna etmeye. Çalıştım kendimi sinem dedim bu kim dedi abi benim.. dedim sen değilsin :))
Ahaha abi vallahi aynısını yeni yeni yaşıyorum. Yanımda bir arkadaş oturuyor kadın, ona asla yan gozle bakmam zaten de yüzüne bakıyorum rabbim sen beni affet diyorum arada bi selfi çekiyor telefonuna bakıyorum ananaı avradını ne akdar güzel kadın diyorum. Sonra telefonu tutana bakıyorum yine tovbe steyşın çekiyorum :D
Gerçekten öyle ya ikisi aynı insan demezsin enteresan.. eskiden olsa bu dolandırıcılık sayılırdı :))
Oyle gerçekten :D Amerika da emsal davalar var :D Kadın ile 4-5 senelik ilişkisinden sonra evlenince ilk defa makyajsız gördüğünde dolandırıcılıktan dava açık kazananlar var hahfha. Teknoloji çıktı mertlik bitti :D
Sanaldakilerin o güzel sıfatları umrumda değil vallahi nasıl mutlu oluyorlarsa öyle yapsınlar herkeste özgüven bulunmuyor bazıları böyle ezikçe şeyler yapabiliyor ama bişey diyemeyiz djjsjsjjd
www.youtube.com/watch
Bens eviyorsam sende sevmek zorundasın ajhskfb
Ya kullanılmıyor diyor ya
Hehuehue bazılarında youtube videoları neden boyle oluyor anlamıyorum cidden :D
www.youtube.com/watch
Al bu daha iyi sozleri var en azından :D
Güzel şarkıymış zorunda olduğum için değil güzel olduğu için sevdim djjsdndjajjd (çeviri yaptım bu arada) dhshs
ehehhe hakkını vermişsin teşekkürlerr. Benim sertlerden değil, gerçi bunun sozleri neyin daha sert ama var boyle gizli saklı şarkılarım :D Thank uuu
Evet güzel şarkıların var doğrudur 😃
Rica ederiiimm.🥂
Kısacası... herkes nasıl mutluysa öyle takılsın, orijinal atan da sağ olsun, shop'un dozunu kaçırıp uzaylıya benzeyen de... Ben genelde uzun photo shoplu versiyonları mı düzenliyorum.. Bu daha çok bir başkası için olanlar için daha düzgün oluyor hem Ne alakası var yaw...
Fake takılıyorum kimseyi de eziklemiyorum jfjgh isteyen istediği gibi takılsın herkesin anonim olduğu bir site zaten bananaa
Ya susarmısın klasbfjkas yapay zeka sorunun içine etmiş hjahsfhbas. Aslında kendisi yapay foto paylaşıp bir başkasına çirkin falan diyenler içindi soru :D Çoğunluk doğal oalrak soruyu sorulduğu şekliyle algılamış sormak istediğim şekilde değil hsafbhkj. Yoksa yapaymıs değilmiş dediğin gibi onu mu dert edincez choco krem hanım :D
Ya onlar buranın prensesi bilmiyor musun sen aa lgkhh
Eheehhe değil mi efenim değil mii (çiçekler)
bunları kullanmayı bilmiyom diye foto paylaşmıyom taam mı. tabi ki de bir şeyi benden iyi yapanı ezikleyeceğim. yoksa egomu nasıl diri tutarım pardon da?
Değil mi efenim değil mi :D
Hiç foto atmıyorum zaten atabilecek sosyal hesabım yok (KS, hs) hariç ajdjsn
Sen moderatörleri ve KS adminlerini mi övdün az önce akdjs hiç yakıştıramadım...
Onları eziklemiyorum yav... Akdhsj
Fotoğraf atanları kastediyorum
heeehueheue genel iyileri de vaaar. D Ama genel olarak sistem iyi dğeil ki dostt. D
Hee foto atanlar mıı ehh onların da arasında var bu tnaıma uyanlardan :D
Elden geçirdim iyi olanları hariç çoğunu engelledim zaten akdjsj
Adminleri engelleyemiyiruz inşallah onuda getirecekler : : )
Sisteminde , onlarında ( haksiz fiil yapanlarıda)
Herkes kendine yakışanı yapıyor dost... Sanki filtreleseler sevgili olcak kişi bunu anlamayacak akdjsj denk geldiğinde yaşadığı şokla reddedilir... Bu daha kötü bence neyse o yani ... Beni tanıyan bilir ki filtresiz fotoğraf atarım şayet ben çekmişsem fotoğrafı ki benim çektiğim fotoğrafta az yani...
Neyse kişiselleştirmeden cevap verim herkes kendine yakışanı yapıyor demmekki yakışıyor onlara sjdbjajs
Yakısır aplalarıma amfbaskjh
Aksbsj ama hazır dokunmuşken güzel bişi yapsınlar yeridir... Hayal ürünü olurken kaliteli olsun ... Erkek ve kadın filtre kullanıcı arkadaşlar için söylüyorum.. ajshs
La bneim fotolara bile filtre mitre diyorlar. Ben fotoğraf bile çekinmeyi sevmiyom :D
Skdnsj e ayırt edemiyor olabilirler benimde cok bilgim yok bu konuda... Reelde görmediysem istediği kadar filtre uygulasın bu o kişi derim neden? Çünki reelde görmedim akshajsj
Eheuhe dovvru samet. D
Kimseyi eziklemem Herkes kendini nasıl hissediyorsa öyle Yaşar
KS yi tehdit eden goca yürekli adam sendede snop olmaz şlak diye atarım fotoyu 😂😂😂
Buradaki ya da sosyal medyadaki profillerin hepsi filtre shop makyaj falan filan zaten cesaretleri varsa sabah uyandıkları halini koysunlar her baba yiğidin harcı değil 💅🏻💅🏻
Harika göründüğünü söyleyerek dkskks
Gel senle bu geceye top diyelim asjfbajk
Olur deriz dkdkd
Beni alakadar etmez ay yani
Ahmet gel seni evlendirelim
Peki olur
Eziklemiyorum