Sevgili istemiyorum böyle kafam rahat huzurluyum dedi
Ben ayrıldıktan sonra 1 ay olmadan başkasıyla çıktı
Normal mi
Ben ayrıldıktan sonra 1 ay olmadan başkasıyla çıktı
Normal mi
Dediğine bakma, yaptığına bak diye bir söz var. Tam böyle bir durum. Artık normal tabi ki kimseye güvenilmiyor şöyle güvenilir bir insan çıksa onla alakalı bir şeyler duysam o anormal geliyor o derece laçkalaştı her şey.
Cevap
10Cevap
Senden vazgeçmiş zaten pek de sevmemis anlaşılan o ki. bu devirde sergisine vefali insan da kalmadi herkes sevdigini söylüyor ama gerçekten sevmiyor. Pembe hayaller kurma uzun yillar seni sevecek bekleyecek mi sandın. bosver gitsin
Ona itirazım yok. Bir ara beni üzmek için bir kızla çikmışti şu an yine onunla
Neden ya bu kadar mi aciz?
Seni üzmek istiyorsa seni sevmiyor tek derdi egosu demek ki. böyle insanları takma bosver inan ask bu degil ask denilen sey fedakarliktir birbiri icin mucadele etmektir kirmamaktor arkadas olmaktır boyle insanlarla vakit kaybetme
Sadece zoruma gidiyor
Onu sevdigim falan yok nefret ettirdi kendinden
Olağan seyler bunlar. sorunu kendinde bulma çoğu kadinin başına geliyor. farkındayım degersuz gibi hissediyorsun. onca sey yalanmış gibi senden vazgecsin istemiyorsun kolayca. ama umursamdi sevmedi yapacak bir sey yok buna karaktersizluk iste. iliskilerinden ders cikar seni sevdiğinden tam emin olmadigin kimseule sevgili olma
Erkeklere özgü bir hareket değil sonuçta, tamamen karaktersiz, iradesizlere özgü bir hareket, kadınında da erkeğinde de aynı maalesef. Normal değil.
Ben bir ara ondan ayrılınca benim takipçilerimden biriyle çıkmıştı. şu an ayrıldık yine onunla çıkmaya baslamış anlasilan. Amaç ne?
Aklınca intikam alıyor gibi
İlk yaptığında da gözüme sokmamıştı ama ben sorunca sırf senin canını yakmak için onunla çıkıyorum demişti. Ve ben hissediyorum ilkinde de hissettim. Ne zaman biriyle sevgili olsa hissediyorum
Ya kıza neler dedi isterse otobana çıksin dedi küfürler etti neler konuşmuş onunla. Bir insan neden bu kadar iki yüzlü olur? Zoruma gidiyor onun hep bir adım önde olması
Bu o adamı düşünmek değil. Kendime yediremiyorum. Ben boşuna mı ağladım o kadar onun için yapmadığım şey kalmadı. Bu muydu yani hepsi
Adamın kişiliği buysa evet boşuna ağlamışsın üzgünüm, gözlerin yeni yeni açılmış ve görüyorsun gerçekleri. Güçlü olup hayatına devam etmek zorundasın biliyorsun. Sana hiç öyle samimiyetsiz teselli cümleleri söylemeyeceğim, zaten faydası da olmaz. Yine de toparlan sen de bir cansın ve sevmeyi sevilmeyi hak ediyorsun :)
Evet gözlerim yeni açıldı. Eğer benden ayrılırsan gelip komşunla evlenirim dediği an ayrılmalıydım. Aptallık ettim. Hem beni istemiyor hem de ayrılınca böyle basit bir insan gibi davranıyor. Toparlanırım yarına kadar
Neden karaktersiz olsun beybi çevresi var yapıyor. Sen de öyle bir potansiyel yoksa başka insanları kıskanmamalısın aksine taktir etmelisin🤗🤗🤗
Çevresi mi var? Bil bakalım kiminle çıkmış?
Arkadaşınla mı şekerim?😭😭😭
Arkadasim degil bir ara beni üzmek için çıktığı kızla çıkıyor yine
Bebişko bu devirde ikinci birini mutlaka arka cebinde tutmalısın çünkü hayatı ne getireceği belli olmaz😭Ama başka insanların böyle durumlardaki hızlı degişimlerini de taktir etmelisin🙏🙏🙏
1 ay gayet uzun. Fazla bile. Karaktersiz demeye hakkın yok
Hayır aslında sadece ona bağli olarak söylemiyorum. Bana kimseyi istemiyorum diyip hemen sevgili yapmasina diyorum
Niye üzülüp karalarmi baglayacakti? Etraf karı kız kaynıyor üstelik çoğu oynak. Geç bile kalmış bulsun bir tane yürüsün sıkılırsa yine bulsun devam etsin
Detayı okudun mu
Sana öyle söyler ama erkek doğası hep daha fazlasını iyisini ister
Normal tabiki , biz erkekleri biliyon , libido yu kontrol edemiyoz
Yoo, ben ayrıldıktan 2 hafta sonra yeni buldum. Sonuçta 30 yıllık eşinden ayrılmıyorsunki.
Kafa dağıtmak istemiş olabilir. Belki de sevgilisi değildir.
Normal hayat onun için devam ediyor belki güzel birisi denk gelmiştir
Kimsenin denk geldigi yok
Benim instagramimdan buldugu bir kız
Üzüleyim diye onunla çıkmışti şu an ayrıldık yine onunla
Seninki harbi kalleşmiş seni arkadaşınla vuruyor
1 ay yeter de artar bile o sürede gelmeyen adam birdaha gelmeyecektir neden yapmasın ki onu düşünme
40 ı çıkmasını mı beklesin :D :D
Kafasını dagıtıyordur
hmmm bunları sallama sonradan değmezmiş dicen
Normal değil
Yorum yok. tanıyan sensin
Keşke tanımasaydım
Hayırlısı olsun hakkında ama hayat devam ediyor
Hayat böylelerine devam etsin ya
Zaten onlara güzel
Seninde hayatın devam ediyor. yaşın kaç bilmem ama yasadigin şu an ki yaşa ne çabuk gelmişsin farkında bile değilsin
Ama ölenle ölünmüyor ki olabilir diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?