1 senelik iliski arkadaşlar bazi sorunlar oldu her iliskide oldugu gibi ama ustesinden geldik bir çoğunun adam kendi icin degilde sanki ailesine ve cevresine kiz aliyor gibi davraniyo kendisiyle ne kadar iyi oldugum ve sevdigim asla onemli degil sevemiyorum demesinin sebebi cevresiyle ve ailesiyle uyusmicak olmam tamamen güvenim sarsildi acayip yani 1 senedir bi ilişki var ortada sevemiyorum vs vs diyip gidilmesi tuaf değil mi yeni mi anladın sevemedigini sevmedigi halde gitmiyodu ben anlayinca dedim boyle olmuyor yani sevmeyeni zorla tutamam dedim git dedim insan sirf ailesiyle ve cevresiyle anlasamicak birini siler mi daha belli bile değilken üstelik bu durum mutsuz olcaz diyip tiriplere giriyor kendisinin iyi olduğu birini sırf cevremle anlasamazsin uyusmazsin diye siler mi
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senaryo genellikle şudur, zaten evlenicegiz cinsellik birliktelim istiyorum, yaşandımı ben artık ilişkilere hazır değilim seninle ilgisi yok, veyahut yaşamıyıp redmi ettin? Senaryo yine aynı olur ulaşamayacağını anlar ve gider.
Öyle bir derdi yoktu yani sadece cinsellik uzerine olan bi sey değildi kötü gunde de yanimda cok durdu sogudum diyo sevemiyorum diyo sebep olarakta o aile muhabbetini diyo mutsuz oluruz ilerde diyo sacmaliyo
Bir seven olarak bildiğim bir şey varki oda şudur, seven insana en Zor gelen şey sevdiğinden ayrı kalmaktır, ve o bunu basarabiliyor, en tatsiz durumları yaşayıp ta ayrılık yaşayan sevgililer bile soguyamiyor özlem duyuyor, ama o mutlu bir beraberlikten soğuyor? Kim mutluluktan soğuya bilirki? Bu sevgiye tamamen ters ve çelişkili.
Cok garip yani her iliskide huzursuzluk cikar illaki ama bizimki toksik bi iliski değildi iyiyken birden bire boyle oldu konusuo halletmek istedim çünkü sevdigini düşündüm hala baska parasal sorunlar vardi dedim oyuzden bunu yapiyor simdide sevemiyorum diyo sogudum diyo ve bana bu aile mevzusunu gerekce gosteriyor cok sacma geliyo bana sevmedigi halde beni yemege falan götürdü yani yanimda duruyodu hala amacini anlayamadim
Şurada sıradan bir erkek bile tüm bunları sizinle yapsa, bundan keyif alır ve mutluluk duyabilir, gününü yanlızlığa kıyas birisiyle geçirmiş olmak insana elbette mutluluk verebilir, sizin ona karşı olan sevginiz onun kusurlarını örtmüş onu görmemenizi sağlamış
Bilmiyorum yoruldum
Aslında hiç sevmemiştir bir şeylere ulaşmayo amaçlamış ulaşınca heves bitmiştir
Iyi de 1 sene boyunca yani ben anlamiyorum ne istesem yapiyodu iyiydi seviyo gibiydi inandim çok simdi boyle yapmasi cok sacma geldi bana 1 sene boyunca aklin nerdeydi
İşte gönül eğlendirmiş senle ya. Zoruna gidebilir ama erken bitmiş bakma bazılarınji 3-4 yıl sürüyor
Ama beni cevresine falan söyledi bazilariyla tanıştım yani gönül eglendiren insan boyle yapmazki son 2 3 aydir davranislari bu yönde değişti
Hmm ama seven insan neden gitsin ki. Bence istediğini almış
Istedigini alcagi bir durum yaşanmadı öyle o konuyla alakali olduğunu sanmıyorum ya
Sadece istediği akşındkai değil. Yani hevesini de almış olabilir. Genel olarak ulaşmış işte sana sevgili olmuş.
Anladim sağol
Rica ederim
Şşşerefsiz denir bence
Sebeplere bağlı olarak da değişe bilir
Ama ilişkinnin nasıl olacağı 2 ay içinde ortaya çıkar
Yani bende ona takıldım hadi 2 ay olmadi 4 6 ayda en kotu anlarsin nereye gidecegini ne olucagini 13 ay olmus yeni mi aklin basina geldi
Bahanesi ne peki
2 3 tane bahanesi var biz biraz rahatsizlandik bunda bulasici bi sey varmis bana gecirdi oyuzden korkuyo artik bana yanasmaya hepatiti de var her an bi sey bulasirda beni hasta eder diye uzak duruyor bu bir ikincisi parasal konulari sorun etti biraz bu hastalik yuzunden borcumuz oldu birazcik üçüncü olarakta aile cevre sen benim ailemle cevremle anlasamazsin mutsuz oluruz
Bi dakka sana hiç dokundu mu ayle çevre konusunu sana gereğinden fazla yanaşdıktan sonra mı açtı
Errkek tayfası tam tamına bir şerefsizdir yuz vermemeyi öğrenir çocukluğu bir kenara bırakıp adamı tanımaya çalışın kafa yapınız uyusun hiç değilse
Çok fazla yazım hatası var
Bir yil içinde nasıl oldu da tanıyamadın peki çok fazla mı seviyordun (depresyona girdin mi şu an)
Cok guvendim sevdim tabi boyle değildi insan hisseder bilirsin iste son 2 aydir falan sacma sapan davraniyo boyle seyler diyo daha oncesinde yoktu her seyi birlikte hallederiz diyen oydu
Şerefsiz o zaman
Bi tane sadist bulamadık kızım
Bunlar nasıl da bulup bir yıl sevip sonra da terk ediyolar sizin ben taaa..
Beraber hallederiz diyenlere güvenmeyin kafa dengi birini bulun
Uzaklaş. Seni sen olduğun için sevecek birini bul
Galiba oyle biri hic olmicak ya
Olacak olacak. Bak gör hatırlarsın beni 😁
Insallah gönlümüze gore olur
olabiliyor
Sebep ne peki
bşrlikte oldunmu
Hayir oyle ciddi bi sey yaşanmadı
işte onu beklemiş bence olmaynca bhane yapmış sevemiyorum diye
Oyle bi istegini bana dedi biz daha once konustuk evlenmeden o sekilde ciddi bi olay yasamak istemedigimi belirttim ama bu hic ona dokunmicam demek anlamina gelmedi asla tabi ufak tefek seyler yasiyoduk o konuda cok saygiliydi bana karşı
sen bana özelden yazsana
Ozelden yazmak istemiyorum burdan diyebilirsin
aynı rutin ve doyumda bitirmiş olabilir
Bazi saglik sorunlari yaşadık o saglik sorunlari bahsettigin konuyla birebir alakaliydi oyuzden benden biraz uzak kalmasi ve dikkatli davranmasi gerekiyordu bu olay onu sogutmus iliskiden yani 1 2 rahatsizligi var bana bulastirdi bitanesini o gecti hepatiti var bir de oyuzden yaklasmak istemiyo artik
o zaman yol ver istemiyosa
Bu saatten sonra yapcak bi seyim yok zaten sevemiyorum diyor daha ne yapayim ki
tabiki sevilmek çok önemli
Yani insan iliskinin gidisatini anlar bence 1 sene sonra bunu demek bilmiyorum cok yordu beni ya
evet boş ver nerden dönülse kar olabilir
tadını aldıya
Öyle bi durum soz konusu değil derdinin oyle bi sey olduğunu hic sanmıyorum
sence nokta koymasının nedeni bedir
Bilmiyorum bi seyleri cok bahane etmeye basladi bahane edip bitjrmek istedi para mevzusu olsun iste aile olsun anlam veremedim sogumus olabilirde nedenini tam çözmüş değilim sevemiyorum ugrasiyorum diyo 1 sene sonunda bunu demesi normal degilki
sende ağır durr
Ya ben destek olmak istedim hani bahanelerine hep çözüm uretiyodum simdi sevemiyorum diyince 1 sene sonunda napicami sasirdim sinirlendim cok sordum cunku ben bu adama sevmiyo musun bi seyin mi var diye ozaman demeyip demeyip birden demesi hos olmadi
kararı kendin ver
şaşırdım demekle olmuyor
Sevemiyorum diyor daha ne yapabilirimki cöp etti her seyi
oyle walla
blki harika birisn dir
Kiymet bilmiyor aldatsaydim yalan konusuo destek olmasaydim cok baska olurdu
hıhı çok doğru dedin
onlar oylesine tapar
Teşekkür ederim
bnde sana tkşr ederim
sohbetin candan dı