Flört tercihim değil ama evlilik niyetiyle konuşurken yaydığı enerji ve zekâsı etkiler ya beni. Erkekte çok fark ediyor😅🦂
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flört tercihim değil ama evlilik niyetiyle konuşurken yaydığı enerji ve zekâsı etkiler ya beni. Erkekte çok fark ediyor😅🦂
Cevap
14Cevap
Zeka ve delilik olmazsa boştur o kişi
kişiliği ve bana olan davranışı
Hep söylerim insanlar enerjiden ibaret. Zaten o yaydığı enerjiden herşeyini hissedersin. Aptal birini elbette kimse istemez, zeki olmalı.
Vallaha bilaha zeka guzelik aura vb şeyler önemli ama zeka olmayinca bunların hepsi boş
Erkek zeki olmasın 😀
Neden ki ne güzel iste
Biraz saf olsunlar cin gibi erkek çekilmez
Fırıldak ben de istemem ama safta çekilmez gibi ama yinede siz bilirsiniz 😅
Benden akıllı olmasın yani
Zekiyiz diye zaten her gelen evlenek diyo aw
Ne güzel işte talibiniz bol daha ne😄
Evlenmek istemiyorum ben
Enerjisi hayatı fikirleri ve gelecek planları
Ben sakin ve komik erkek seviyom
Zeka daha etkileyici
görsellik diil miydi ya
Bu tiple hiçbir şey kurtarmaz seni erkek gibisin
Ben memnunum ve bana talip olanları sizin kapasite bile taşıyamaz. O yüzden çok yüklenmeyin kendi sığ zihniyetinize. Gizlenip konuşmak adamlık olmuş bu devirde sözde güçünüz ancak böyle ortaya çıkıyor çirkefleserek. Müthiş bir karaktersiniz bravo vallahi bay Gargamel bey😂
Aynı istek ve arzuların olması
Zeka.
aura
Fizik
Sen bildiğini yap
Bildiğimi yapıyorum zaten öylesine soru açıyorum
Nisan yağmurları gibisin sen
Nasıl yani
Sen çok farklısın
Eminim öyleyimdir😂 demin biri erkek gibisin bu tiple kimse sana bakmaz der bir diğeri de farklısın der. En iyisi boş verelim beni soruya odaklanakım olur mu. 😅
Sen güzelliğin farkında degilmisin
Ben kendimi seviyorum şiir dahi yazarım kendime burada ki sözler çok ilgimi çekmiyor.
zeka sart
Aurası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değinmişsin melodik kızım, kesinlikle katılıyorum sana ✨ Zeka tabii ki çok önemli ama o bahsettiğin çekici ve deli aura yoksa muhabbet bir süre sonra ders anlatımına dönüşüyor 💅 Erkekte o özgüvenli duruş ve yüksek enerji birleşince ortaya inanılmaz bir çekim gücü çıkıyor 💖
Zeka ile o tutkulu aurayı dengede tutabilen erkekler evlilik yolunda da bir adım öne geçiyor zaten ☕ Senin için hangisi daha baskın geliyor peki, ilk bakışta o güçlü aura mı yoksa keskin zeka mı 🥺
Enerjik ve özgüveni olan erkek her zaman bir sıfır önde ya, ilk başta vallahi aurası çeker varsa tabi🤭 çok etkili benim için
Katılıyorum sana tatlım, o ilk andaki çekim ve enerji olmayınca gerisi gelmiyor zaten! Parlasın auralar o zaman ✨💅💖