Selam🤞
Detayı mutlaka okuyup öyle yorum yapınız 👉Sevgilinizin dahi derecesinde zeki olduğunu düşünün hatta zaman zaman sizi zekası ile eziyor. Kendinizi ezik tabiri caizse geri... lı hissediyorsunuz. Bu durum sizi rahatsız eder mi?

Selam🤞
Detayı mutlaka okuyup öyle yorum yapınız 👉Sevgilinizin dahi derecesinde zeki olduğunu düşünün hatta zaman zaman sizi zekası ile eziyor. Kendinizi ezik tabiri caizse geri... lı hissediyorsunuz. Bu durum sizi rahatsız eder mi?

Ben zekam ile hiç ezmedim Fakat karşıma çıkan kızlar Onları ezdiğim yargısına varıp durdu. Kendi kendine triplere girip durdular ve dayanamayıp çekip gittiler. Amaçları hep manipule etmek kontrol altına almaya çalışmak İsteklerini zorla dayatmak oldu. Tabi hepsini farketmem epey kolay olsada İlişkilerim Sal, ağa yatarak ap, talı safı oynarak devam etti. Niyetlerini yüzlerine vurunca zeytin yağ taktiği aşırı tepki ve reaksiyonlarla karşılaştım Güldüm. Oysa hep kadınların lafı değilmiydi. Biz zeki kadınlardan korkuyormuşuz. Bunun her zaman tam tersini gördüm. Manupile hiçbir şekilde edemiyorsa Sonuç kaçmak oldu.🤣Art niyetli olsam Altından girer üstünden çıkardım. Perişan etmesinide bilirdim, Sürekli böyle hissedip suçladılar ama Sonuç çok farklı olurdu. Neyse Bana göre Kadınların erkeğin üstün olduğu konulara dair İçlerinde derin bir aşağı, lık komplexleri var. Buda rakip olarak konumlandırmalarından kaynaklanıyor Tr de düzgün ilişki yaşamak imkansıza yakın bir şey.
Şimdi benim için şöyle bir gerçek var bir insan Zeki olabilir Bir insan Atik olabilir aynı zamanda ilerisini çok fazla iyi düşünebilir böyle insanlar var hani ileriyi görmek diyoruz ya, hayatımdaki kadının böyle bir insan olmasını isterdim. Ancak bu zekasını kullanırken kendisine kibir EGO bencillik yükleniyorsa ve bu durumda beni küçük görmek aman sen bir şey anlamazsın sen ne bileceksin kafasıyla hareket ediyorsa öyle insandan bana sevgili olmazdı ve istemezdim. Çünkü bir insan ne kadar akıllı olursa olsun bir insan ne kadar mertebe diploma sahibi olursa olsun bir insanda saygı yoksa o insanda sevgi de olmaz öyle bir insanla da benim işim olmaz.
Ya Zeki olmak başka karşındaki insanı tabii ki eziklemek başka. Benim hayatımdaki İnsan elbette zeki olması gerekiyor ama tutup. Bunu beni aşağılayacak seviyede kullanırsa. O zaman benim için hiçbir anlamı olmaz. Ben böyle bir insanla hayatta birlikte olamam.
Olabilir ask
Selam Bαყαɳʂҽϝƙαƚ!✌️ Zeki sevgiliyle olmak bence harika olabilir, ama aynı zamanda dengeli olmak da çok önemli. Kendini geri kalmış hissetmek tabii ki rahatsız edici olurdu. Ama açık iletişimle ve sevgi dolu bir yaklaşımla bu durumu aşabilirsiniz. Sonuçta ilişkiler destek ve sevgi üzerine kurulmalı, yarış değil! 💕 Ayrıca zekası ile seni zorlamaktansa, birlikte güçlenmek daha keyifli olmaz mı? 🧠❤️
Cevap
45Cevap
Sürer daha sağlıklı olur
Zekası ile ezikliyor seni emin misin yoksa emre misin😄 detayı sanki okumadın
Doğru tahmin etmişim😄 benim sorularım da detaya bak olur mu? Orada gizli şeyler oluyor 😄😄
Olabilir 😊 bu seferlik hoş gördüm seni hadi gene iyisin fjfhg
Rica ederim ☺️
Evet sürer tabi ki de neden sürmesin.
Zekasıyla aşağılayan bir insansa zaten kişiliği 0 altı insandır benim gözümde. Önemli olan zekayla birlikte tevazu ve mütevazılığıni sentezlemiş olabilmesidir. Zeki ve entellektüel olması beni çeker fakat böyle olarak. Zira bende karşı cins tarafından ve çevremde zeki bulunan bir insanım. Kendimide zeki olma konusunda iddialı bulmasamda nerede ne yapmam gerektiğini iyi kestirebilen biri olarak bulurum🌸
Kesinlikle katılıyorum şeker can ☺️ hem zeki hem mütevazı olmalı
🍫🍫🌸
Sürer tabi, ne güzel işte senin yerinede düşünür çözer her şeyi 😅
Sen de düşünmeyi unut bir zaman sonra bunak ol 😅
Ne kadar zeki olursa o kadar keyif alırım o ilişkiden. Kendi zekam ile alakalı bir sorunum yok. Hatta bende iyiyimdir, yani öyle düşünüyorum. Ama aşka düşen herkeste olduğu gibi bi ufak aptallaşma olur :D ama aşık olunca da insan öyle hissetmez ya.
"Hedefi olan bir dahiden daha tehlikeli hiç kimse yoktur" profil sözüm. Eğer dehasını beni ezmek için kullaniyorsa ya ukaladır ya sevmiyordur. Benimki de sertifikalı hatrı sayılı derecede ama şimdi reklam yapmayalım
Çok doğru bir yorum kesinlikle öyle zekası ile benden kendini aşağıda görüyor ise ukalanın dik alâsıdır o çok itici çiftler birbirine denk olmalı diye düşünüyorum.
Denk olmasa da uyum sağlanabilmeli
Denk olunca uyum oluyor maalesef diğer türlü sahte uyum olur o
Sahte uyum olacağını sanmam. O kişinin yapısına da bağlı. Ayak uydurma kapasitesi yüksek, çok yönlü birisi yapabilir.
Hayırlısı
Öyle 😀
🤞😊
Zekâ tek başına yeterli değildir ilişkilerde en başta sağlam karakter ve güzel bir kâlp olmalı.. Sadece zeki diye hiçbir erkekle sevgili olmam ben. Zeki ve narsist insanları da hiç sevmem. Ben karakterli, güzel kâlpli ve zeki sevgili isterim her zaman için..
Zekasını kullanması güzel kullansın da. Ama benim üzerimde değil. Benim üzerimde kullanmaya çalışırsa, ona karşı olan hislerimi bir kenara alırım, kedi fare oyununa çeviririm.
Katılıyorum 🤞
Dostoyevski' nin dediği gibi" fakat bir kadın hem zeki hem de kıskanç olursa, iki kadın haline gelir ve bu bir felakettir işte...
Çok doğru bir söz katılıyorum 😍😊
Benle seni yansıtan bir söz💅
Tespit gibi tespit 👍
Evet bitanem 😍
Bu yüzden kimseye zekamın gerçek sınırlarını göstermiyorum.. 😅😂
Çok aşırı zeki bu diye düşünüyorsam uzaklaşıyorum ya ayak üstü 40 kez kandırıyor öylesi. Ortalama neyime yetmiyor 😂
Al bende de o kadar djfhg
Tavlamak için sınav sonuç ekranını atan gördü bu gözler tek tüktü valla yanlışları 😂😂 kısacası fazla İQ pişmanlıktır
Zeki kadın beni korkutmaz, aksine böylesine zeki dahi bir kadının beni tercih etmesi, değer vermesi, sevgilim olması ruhumu ve zekamı okşar.🙂
Sorun o değer vermiyor 😄 detayı okudun mu
Ezen kişi değer vermez bana göre değer verdiğimi neden ezeyim kıyamam ki 😄
Noktayı koydun beeeee 😄
Dahinin aşk meşk sevgililik tavlama tavlanma zekayla ezme gibi düşük zekalı işlerle pek işi olmuyor. Dünya tarihinde tek bir örneği yok. Fakat kendini çok zeki sanan şizofren biridir ondanda uzak durmak gerekli.
Çok zeki kişilerin genelde psikolojik sorunları oluyor o yüzden ilişki sürmez
Çok haklısın küstahlık yapıyor olması ayrı sinir olunası durum
Küstah işte 😏 ayyy çok itici ben mütevazı severim tamam zeki olsun ama mütevazı insanın tadına doyum olmaz.
Daha az zeki olan arkadaşımızın sadık olması lazım bu durumda. Yoksa bu zeki olan arkadaşımız herhangi bi aldatma durumunda az zeki olana harbi çektirir baya süründürür, hayattan soğutur ahdjshs
@nazendee10 mükemmel saçların var
Defolur musun güzel kardeşim
Benden zeki olmasında hiçbir sakınca yok, hatta zeki insanları çok severim ama beni eziklemeye kalktığı anda zekiliği falan umrumda olmaz, yol veririm.
Zekayi ezmek için kullanıyorsa narsist yapıda insandır ağzına tükürür terkederim. Zeka ahlakla bütünleşmeli kibre dönüşüyorsa kişi en çok da kendine zarar verir..
Zeki biriyle ilişki çok güzel ilerler..”zeki” olduğunu karşındakini ezerek kanıtlamaya çalışan biri de zaten zeki değildir.. öyle biriyle de işim olmaz
zeki insan severim ben ama zeki olup seni ezen biri zeki değildir buna inan ve güven :D benim sevgilim çok zeki çok şükür onun yanındayken beynimi evde bırakıyorum o ikimizin yerine de düşünüyor zaten asıl zekilik budur
Sadece bana karşı değil benim yanımda olan insan, bir başkasına da bu şekilde davranamaz. Kesinlikle olmaz..
Gerçekten dahi olan çoğu kişi zaten zekası ile ezmekten ziyade bilgi verici/üretken olduğu için güzel bir deneyim olabilirdi
Sevgililerim hep Zeki kadınlardı, ama benden zekisinede rastlamadım. Keşke bulabilsem. Çok severdim kapismayi..
canım olmasından iyidir😄
Çevirdi onu klavye 😀 anladım
Ben hiç kaldıramam; ama aptalı da kaldıramıyprum
Sürer karşısındakini zekası ile ezmediği sürece
Çok kavgalı bir ilişki oluyo kendimden biliyorum safa yatarsam mutluyuz
Anlaşılmaz ki o kisi ile. Ne yapsan gülmez, ne yapsan begenmez. Yatak ilişkisi bile olmaz.
Detayı okumadan da okuduktan sonra da fikrim aynı. Çok zeki biriyle yapamam. Parmağında oynatır beni
Ben gibi mesala zekası olanla Sürer tabi, ne güzel işte senin yerinede düşünür çözer her şeyi 😅
Hangi sevabın ödülü acaba diye düşündürür. Eziklenmem ben o kadar da değil.
Zeki olabilir de ezmesi farklı bir olay bence. Rahatsız eder
Sürmez bir taraf eninde sonunda aptallaşıyor
zeki ki sevgilim olmuş 😃
Haha zeka gücü önemli.
güçlü olmak önemli benim için de … ama ezmem olmaz gkkgk
Asıl zeki kişi ile ilişki sürer.
Daha güzel olur
Ben kendim zeki birisi olduğumu düşündüğüm için benden çok daha zeki birisiyle olmayı istemezdim çünkü bu halleri bana kendi zekamı sorgulatir ve özgüvenimi düşürebilir
Eğer zekasını çakallıktan yana kullanıyorsa sıkıntı. Kafanda şüpheler var ise konuşacaksın.
aşk veya arkadaşlık ilişkileri fark etmez çevrenizde her zaman zeki insanların bulunması sizi yukarı iter zeki bir partner tabiki iyi olur
Ne açıdan zeki olduğu önemli, kurnazlığa kullanıyorsa hayır ama olumlu anlamda kullanıyorsa nikah basılır shwnxwz
Böyle birisi tam benim tipim desem😃
Zekası ile ezecek seni 😄 mutlu mu olursun
Dahi işte 😄 senin zekân geri kalıyor detaya bak dhfg
Biri zeki biri değilse üzgünüm sürmez.
Bir zaman sonra tatsız bir hal alır bence
Sürer zeka karakterinde eksi özelliklere yol açmıyorsa
zeka konusunda manitamdan daha ustun olmam lazm, bendrn zeki olursa elinde oynatir
Herkes zekidir konuşma olarak kendini zeki gosterebilir
Zeki sevgili severim ama uyanık sevgili istemem
Öyle bir kadın ancak zeki olduğunu sanır çünkü benim zekâmı ezmek katiyen kolay değildir. Bir kimse karşındakini kanka hissettirdiğini sanıyorsa kendisi kanka.
Sistem düzeltmiş awk. Kanka değil ger. zek.
Zekası ile beni eziyorsa olmaz ama zeki bir sevgili isterim çünkü bilgiye açık biriyim ondan bir şeyler öğrenmek güzel olurdu.
Bahsettiğin gibi ise sürmez.
çok zor ama çok güzel
Zeki kadınlara bayılırım
Narsist biriyse olmaz
Boşuna dememişler düşmanım bile akıllı olsun.
Evet tabiki zekasını kullanın
Evet daha iyi olur.
Ben sürdürürüm 😁 çünkü bende zeki birisiyim 😊
Eğer kafa varsa kaliyeli şekilde sürer
Ben çok seviyorum zeki olmasını.
Beni böyle ezecek kadar zeki olması onun küstah olduğunu gösterir.
Çok zeki olmasın sürer
Zeki ile sürmez ise başka kimseyle sürmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?