Görücü usulü tanıştığım erkek 2.5 yıl sonra benimle aynı isimde sevgili yapınca ne düşünmeliyim?

2.5 yıl önce biriyle görücü tarzı tanıştık bir ay konuştuk sevgili olmadık 5 kez buluştuk kahve içtik yürüyüş yaptık yemek yedik araba sürdük bana hediye verdi ben konuşmayı kestim çünkü onun instadan beğendiği iğrenç içerikli bel altı karı kız içeriklerini gördüm ve soğudum ve benden önce 6 yıllık ilişkisi olmuş içim soğudu her neyse ben konuşmayı kestim 1 yıl içinde 5 kez iletişime geçmeye çalıştı mesaj yazdı sonra aradan 1.5 yıl geçti hiçbir şekilde yazmadı geçen bayramda beni iki vs 3 kez aradı ondan sonra benim de ona sormak istediğim bir konu vardı o yüzden açtım telefonu 45 dk falan konuşmuşuz şans istedi sana şans veremem dedim arkadaş olalım bari dedi olmaz dedim ara sıra halini hatırını sorabilir miyim dedi ben de bilmem ki sorabilir misin dedim hiç ışık ucu yakmıyorsun bi düşüneyim deseydin dedi her neyse şansımı deneyeceğim istersen cevap yazma dedi sen bilirsin dedim en son mayısta merhaba Zeynep nasılsın yazdı cevap yazmadım haziranda yani 1 vs 1.5 ay sonra benimle aynı isimde sevgili yapmış hatta ben bana diyor sanmıştım annesine de ben Zeynep'ten başka kız istemiyorum onu istiyorum demiş yani demek ki bu zamana kadar bütün zillere basmış herkesi eklemiş aradığını yani benim gibi bulamamış bir de utanmadan ben düşündüğün gibi biri değilim şans ver diyordu bu mu yani onun aşkı sevgisi şok geçirdim
Görücü usulü tanıştığım erkek 2.5 yıl sonra benimle aynı isimde sevgili yapınca ne düşünmeliyim?