Uzun süredir görüştüğüm adamla gizli dini nikah kıydık?

Ailelerimiz tanışıyor yakında da nişan olcak bilmedikleri için sureç böyle ilerliyor sonrasında düğün olacak. Ama benim kalbimi huzursuz eden şeyler oldu ben suçlu olsamda olmasam da kendini bazı tartışmalarda haklı görüyor hemen tavrını koyuyor ve bana şefkatle yaklaşmıyor bu da benim canımı sıkıyor. Mesela nişan olacağı için ben hep ailemle baktım nişan elbisesine o 2 3 saatlik uzak mesafede oturduğu ve şu an maddi yönden sıkıntışı olduğu için sırf nişan elbisesi işin gelmem mantıksız dedi bohça olcakmı olmıcakmı nişandan sonramı yapcaz alişveriş mevzusu annenler gelirken ellerinde bişeyler getirmicekler mi zaten annende bu süreçte hiç arayıp bişeye ihtiyacınız var mı diye sormadı ona alındım dedim. Bunların üstüne bana kızdı zorlaştırıyosunuz benim dururmumu anlamıyosunuz bu konuları onla konuşun ozaman brn ne anlarım net ol geveleyip durma gibisinden cümleler kurdu şeytanın tuzağına düşüyosunuz falan dedi bende ağladım sonra daha bişey dicekmisin dedi yok dedim görüşürüz dedi ben görüşürüz demeden kapattı doğru düzgün yazmadı aramadı arada yazdı günaydın falan diye bi iki bişey attı sonra o yazdı diye bari bende yazıym dedim akşam yazdım azcık konuştuk yatıcam dedim yattım hala soğuk daha bikere hayatım dedi ama benim içim de soğuduğu için ben demedim aramadı çünkü ben artık onun eşiyim hala sevgililik evresinden çıkamadı mı anlamıyorum. Neyse bu yüzden ben istihareye yatmak istiyorum çok mu geç kaldım sizce eşim için hayırlı mı hayırsız mı diye yatsam olur mu sonuç alırmıyım lütfen bilen biri varsa Allah için yardımcı olsun bana ona göre ben de ailem bilmeden yönümü çizmeye çalışacağım istihareye yatsam sonuç alır mıym

Güncellemeler
11 ay
4 tane şahitle kıydık
Uzun süredir görüştüğüm adamla gizli dini nikah kıydık?