Bir adam var, yaklasik 6 sene once gorusmustuk ama evlenme niyeti olmadigi icin ayrilmistim 4ayda. Detaya gore ne yapma amacinda?

Bu adam, evlenmis bosanmis 1 kizi vardi, 11 yasinda isvecte yasiyordu. Yurtdisi oldugunu duyunca olabilir demistim. Ben de evlenip bosanmistim. Tanistik, gorustuk, ama sadece el ele tutustuk, oyle kullanma amaci hic olmadi. Defalarca bulustuk el ele tutusmanin ilerisi hic olmadi. Beni sosyal medyasinda da paylasti. Ben doktorum, acaba doktor oldugum icin kariyerli biriyle beraberim imajimi cizmiye calisti, o donem o aklima geldi. Neyse, ben evlenme niyeti olmadigini anlayinca ayrildim. Sonra yplum bir seminer nedeniyle iscevte onun oldugu sehire dustu. Arasammi kararsiz kaldim, aradim. Orada surekli siz diye hitap etti ve elinden geleni yapti rahat ettirmek icin. Guzel yerlere yemege goturdu, gezdirdi vs. Kiziyla da tanistirdi hatta kizina gorev verdi, o isteyken kizi ilgilendi. Sonra ben turkiyeye gelince yine aradi. Diyorki , resmi nikah yapmayalim, imam nikahi yapalim, herkese evlendigimizi duyuralim ama sen turkiyede yasa ben isvecte , senin yesil pasaportun var nasjlsa, 3 ayda bir gelirsin ben gelirim.. vs. Ama resmi nikah yok.. sebebi, adamin mali mulku var sanirim epey, kizinin sorun yasamasini istemiyor. ben boyle anladim. ben de gorusmeyelim dedim. Ama durup durup her 2 ayda bir mesaj atiyor. Hadi kabul et gibisinden. tesliyorum. arama diyorum, yine mesaj atiyor 3 ay kadar sonra. bu yillardir rutine bagladi gibj Sacma degilmi.

Bir adam var, yaklasik 6 sene once gorusmustuk ama evlenme niyeti olmadigi icin ayrilmistim 4ayda. Detaya gore ne yapma amacinda?