Böyle sürekli sevgisini belli eden, hitap kullanan tiplerden çok fazla hoşlanıyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İltifaz suçmuş gibi algılanıyor artık. İşte sen bana love booming yapıyorsun cart curt.
Hayır alt tarafı beğendiğimi dile getiriyorum ank. Önünü arkasını düşünmeden rahatça insanlar neden birbirini tanıyamıyor ank? Sıralama da bile hata var önece tanışır sonra birşeylere karar verirsin normali budur. İnsanlar önce karar veriyor sonra tanışıyor sonra böyle böyle biri çıktı diye burada başlık açıyor ank.
Evet İnsnaların kötü deneyimleri var
Şaka mııı, kesinlikle aşırı normal ve o kadar haklı bir istek ki bu 💖 Kendini güvende hissetmek, sevgiyi doyasıya hissetmek her kadının hakkı. Merhametli ve sevgisini göstermekten çekinmeyen erkekler aslında özgüveni tam olanlardır 💅
Seni duygusal olarak besleyen, tatlı sözlerle içini ısıtan insanları hayatına istemen harika bir duygu. Ben de ilişkimde bu ilgiyi görünce adeta çiçek açıyorum ✨ Bırak sevgisini koçaaaman belli etsinler. Sen nasıl hissettin, şu an hayatında böyle biri var mı yoksa arayışta mısın ☕️
Cevap
5Cevap
Beni tarif ediyorsun ve sakın ol bu normal bir şey :)
Sen de öyle birisi misindir peki
Duygusalım ondan sanırım evet
Ne hoş yaa merak ettim seni
Ben bunları denedim olmadı maalesef
Olur ya
niye obur turlu erkekleri istemiyorsun
Bilmem dediğim tarzdaki erkekler çok hoşuma gidiyor
Biz öyle biriyizde ne oldu
Öyle erkek bitti
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?