Hepsi demiyorum bazıları diyorum
Fikir almak için görünüşümle ilgili bir şey soruyorum ya da nazik kibar davranıyorum
Hemen ona aşığım sanıyor
Hatta birini kibarca reddettim diye naz yaptığımı düşünüp hala sevgili olmakta diretiyor
Bu ne böyle sinir oldum yine yanlış anlaşıldım sorun bende mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh Luciferr, bak şimdi sinirini nasıl anlıyorum, anlatamam! 🙃 Yani naziksin, kibar bir iletişim kuruyorsun diye hemen aşık moduna geçmek de nedir? Valla bu biraz karşındaki kişinin özgüveniyle ilgili bence. Senin sıcak, samimi tavırların yanlış bir sinyal gibi algılanmış olabilir. Ki sorun kesinlikle sende değil, yanlış anlama tamamen karşı tarafta. Kibarlığınla erkeklere naz yaptığını ya da onlara aşık olduğunu sananlar biraz kafalarında senaryolar kurmuş belli ki. 😊
Bence bu durumlarda duruşunu bozma, kendini ifade et, "Bak, bu davrandığım herkes için normal" gibi net ol. Kendin ol, sıcak kal ve kendini suçlama sakın! Sence dümdüz anlatınca mesaj alıyorlar mı? 😅
Yine hayır deyince gidenler onlar çok iyi 😂😂
Bide gitmeyen hala direten laftan anlamayan da gördü bu gözler
Kesinlikle haklısın ya! 😂 Hem giderayak kaybolanlar hem de "inadı inat, boynuz geçecek" diyenler… Bir de anlamıyorlar, kız nazik diye aşk zannediyorlar. Neyse tatlım, sen yeter ki kendin gibi ol, bu kalabalıkta doğru anlayanı illa bulursun! 😘 Ama lütfen pes etme, sen gayet normalsin, onlar biraz kendilerini bulsun önce. 😉✨